Hyundai SUV-malleista kaikille kaveri

Jotkut autot tuntuvat heti tutuilta ja omilta, ja keräävät ansaitusti huomiota. Hyundain katumaastureiden itsevarma olemus ja tekniset innovaatiot sekä miellyttävä matkustamo ovat valmiina lähtemään kanssasi matkalle – niin pitkälle kuin haluat – ja täyttämään arkiset tarpeesi tuoden niihin ripauksen taikaa.

Laajin sähköistetty SUV-perhe

Hyundain SUV-malleja on tarjolla aina täyssähköisestä KONA Electric -mallista useampaan SUV-hybridimalliin KONA Hybrid, TUCSON Hybrid, TUCSON Plug-in Hybrid, SANTA FE Hybrid ja SANTA FE Plug-in Hybrid. Lisäksi Hyundain SUV-mallistossa on vetysähköauto NEXO. Jos sähköiset voimalinjat kiinnostavat lue lisää hybrideistä, sähköautoista ja vedystä.

Kaikki SUV-mallimme ovat yksilöllisiä, kuten kuljettajatkin. Mikä malli sopii sinulle parhaiten?

Uusi SANTA FE

Tutustu mallisivuun tästä

Uusi TUCSON

Tutustu mallisivuun tästä

Uusi KONA

Tutustu mallisivuun tästä

Tulossa
täysin uusi BAYON

Lue lisää

 

Esittelyssä uusi KONA

Ennakkoluulottomasti muotoiltu uusi Kona erottuu aina joukosta. Se tarjoaa lukuisia teknisiä innovaatioita turvallisuuden, liitettävyyden, mukavuuden ja viihdejärjestelmän saralla.
Kona on nyt saatavana hybridin ja täyssähköauton lisäksi myös sporttisena N Line -mallina.
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä uutuutena Kona on pian saatavana myös täysverisenä N-mallina. Ajamisesta iNNostuneet voivatkin nyt viedä autoystävänsä maantieltä radalle poistumatta välillä ajoneuvostaan. Tutustu myös uuteen Kona Electric -sähköautoon.

KONAn hinta alkaen 20 390 € + jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut

Lue lisää KONASTA

TUCSON Plug-in Hybrid ja N Line -mallit saivat hinnat

Täysin uuden Tucsonin kulmikas ja sopivasti rouhea ulkonäkö tekevät uutuudesta puhuttelevan jo ensi silmäyksellä. Se sopii kokonsa puolesta niin perheille kuin pienemmillekin kokoonpanoille, ja sen varusteet hurmaavat tarjonnallaan. Uutena Tucsonissa on nyt tarjolla innovatiivinen kosketusnäyttö keskikonsolissa.
Tucson on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Uusi Tucson kiinnostaa nyt vielä laajempaa asiakaskuntaa, kun jo entisestään laaja mallisto täydentyy urheilullisuutta henkivällä, N-mallien inspiroimalla N Line -varustetasolla sekä kokonaan uudella mallilla, ladattavalla hybridillä.

TUCSONin hinta alkaen 27 990 € + jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut

Lue lisää Tucsonista

Uusi Hyundai SANTA FE

Santa Fe, SUV-perheemme lippulaivamalli, on nyt upeampi kuin koskaan ennen: Dynaamisen ulkomuodon sisällä sinua odottavat laadukkaat materiaalit, edistyksellinen tekniikka ja vertaansa vailla olevat turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät.
Asiakkaidemme iloksi uusi Santa Fe on saatavana perinteisten polttomoottoriversioiden lisäksi myös hybridinä ja ladattavana hybridinä.

SANTE FEn hinta alkaen 49 390 € + jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut

 

Sopisiko uusi Hyundai SUV -malli sinulle?

Jätä yhteystietosi meille!

Ota yhteyttä

Uusi sähköinen Kona Electric

Tutustu myös uuteen Kona Electric -sähköautoon.