Close

Ominaisuudet.

Tutustu BAYONin ominaisuuksiin.
Varaa koeajo

Täynnä uusinta teknologiaa

Hyundai BAYON pitää sisällään suuren määrän alan uusinta teknologiaa. Laaja kuljettajaa avustavien järjestelmien määrä sekä moderni moottoritekniikka on paketoitu hinta-laatusuhteeltaan ainutlaatuiseen kokonaisuuteen kenen tahansa ulottuville.

Katso alta BAYONin kohokohdat tai tutustu tarkempiin varustetietoihin hinnastosta.

Liitettävyys Turvallisuus Mukavuus Tekniikka

Liitettävyys

Liitettävyysominaisuudet

Suurelta 10,25 tuuman kosketusnäytöltä auton tietoviihdejärjestelmän käyttäminen on vaivatonta. Laajan näyttöruudun pystyy jakamaan kahden eri sisällön kesken, jolloin esimerkiksi radio on koko ajan näkyvillä. Hyundain suosittu Bluelink-älypuhelinsovellus yhdistyy autoon saumattomasti, ja puhelimelta voi tarkastella esimerkiksi auton sijaintia sekä lähettämään reittisuunnitelman autoon jo etukäteen.

Lue lisää Bluelinkistä

10,25″ tai 8″ näyttö

Varustetasosta riippuen BAYONin tietoviihdejärjestelmän kosketusnäyttö on 10,25 tai 8 tuuman kokoinen. Molemmat tukevat älypuhelimen yhdistämistä autoon Apple CarPlay- tai Android Auto -järjestelmien kautta.

Digitaalinen mittaristo

Kookkaalta ja teräväpiirtoiselta 10,25 tuuman digitaalimittaristolta on helppo lukea ajoon liittyvät oleelliset tiedot.

Bluelink® Connected Car Services.

Hallitse autoasi älypuhelimen avulla tai englanninkielisin äänikomennoin. Palkitun Hyundai Bluelink -puhelinsovelluksen kautta otat autostasi kaikki hyödyt irti.

Ajantasainen reititys

Yksi Bluelinkin eduista on navigoinnin reititys, joka perustuu verkon kautta haettuihin ajantasaisiin liikenne- ja ruuhkatietoihin. Säästä aikaasi, kun sitä ei kulu ruuhkissa istumiseen!

Ovien lukitus etänä

Enää sinun ei tarvitse pohtia, muistitko varmasti lukita autosi ovet. Tarkistat ovien lukituksen puhelimelta ja tarvittaessa voit lukita tai avata ne etänä.

Sähköinen ajopäiväkirja

Etenkin työn puolesta ajavalle hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus tarkastella puhelinsovelluksen kautta tehtyjä matkoja. Kilometrikorvausten hakeminen helpottuu.

Turvallisuus

Huipputason turvallisuus

BAYONin turvallisuusvarusteet on paketoitu Hyundai SmartSense -nimen alle. Auton passiiviset turvajärjestelmät sekä älykkäät ajoavustimet edustavat kokoluokkansa huippua, ja monet niistä kuuluvat BAYONin vakiovarusteluun.

Tutustu turvavarustelun kohokohtiin alta tai katso tarkemmat tiedot BAYONin hinnastosta.

Loading
Arrow

Kaistallapysymisavustin (LFA)

Hyundai BAYON on varustettu kaistallapysymisavustimella (Lane Following Assist), joka pitää auton ajokaistan keskellä. Järjestelmä toimii 0–180 km/h nopeudessa.

Arrow

Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

Järjestelmä tarkkailee katvealueita kahdella tutkalla. Jos toinen ajoneuvo on katvealueella kun suuntavilkku kytketään päälle, järjestelmä antaa äänimerkin ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi.

Arrow

Älykäs vakionopeudensäädin (SCC)

BAYONin älykäs vakionopeudensäädin säilyttää määritetyn välimatkan edessä olevaan ajoneuvoon vähentämällä tai lisäämällä nopeutta automaattisesti.

Arrow

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta tai muusta esteestä ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi.

Arrow

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA)

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitusjärjestelmä ilmoittaa edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähdöstä, jos kuljettaja ei heti reagoi liikenteen liikkumiseen.

FCA NSCC

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä tarkkailee tietä ja jarruttaa automaattisesti, jos se havaitsee edessä olevan auton vauhdin hidastuvan tai ajolinjalla on polkupyöräilijöitä ja jalankulkijoita. Vasemmalle käännyttäessä järjestelmä tunnistaa myös risteysalueella olevat ajoneuvot.

Älykäs vakionopeudensäädin (NSCC)

Älykäs vakionopeudensäädin NSCC säilyttää määritetyn ajonopeuden säilyttäen riittävän turvavälin edessä ajavaan ajoneuvoon. Lisäksi se osaa hyödyntää karttapohjan tietoja ja hidastaa tarvittaessa mutkiin. Mutkan jälkeen auto kiihdyttää takaisin määritettyyn ajonopeuteen.

Kattavat tiedot BAYONin lukuisista turvavarusteista ja kuljettajaa avustavista järjestelmistä löydät hinnastosta.

Mukavuus

Mukava ja käytännöllinen

Hyundai BAYONin crossover-korimallin tilava matkustamo ja suuri tavaratila sopivat monenlaisiin käyttötarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Luokkansa parhaimmistoon kuuluvat tilat sekä mukavuusominaisuudet tekevät BAYONista houkuttelevan vaihtoehdon niin perheen ykkös- kuin kakkosautoksi.
Suuren lisän käyttömukavuuteen tuo moderni tietoviihdejärjestelmä suurikokoisella kosketusnäytöllä ja digitaalimittaristolla.

Reilusti jalkatilaa

BAYONissa on miellyttävän suuret jalkatilat. Etupenkillä jalkatilaa on 1 072 mm ja takana 882 mm.

Korkea katto

Matkustamon tilantuntua ja matkustusmukavuutta parantaa auton korkea kori, joka tarjoaa edessä pääntilaa tasan yhden metrin verran, ja takanakin 97 cm.

Bose Premium -äänentoistojärjestelmä

Style-mallin voi lisävarustella laadukkaalla Bose Premium -äänentoistojärjestelmällä, jossa on kahdeksan kaiutinta ja subwoofer.

Langaton lataus ja kolme USB-porttia

Puhelimen lataus onnistuu BAYONin keskikonsoliin sijoitetulla langattomalla Qi-latausalustalla. Mobiililaitteiden lataamiseen on myös kolme USB-porttia: kaksi edessä ja yksi takaistuimilla.

Käytännöllinen suuri tavaratila

Kompakteista ulkomitoista huolimatta BAYON kätkee sisälleen tilavan 411 litran tavaratilan.

Korkea istuma-asento

BAYONin korkea crossover-korimalli tarjoaa miellyttävän korkean ja ergonomisen ajoasennon sekä hyvän näkyvyyden ulos.

Tekniikka

Taloudellista suorituskykyä

Hyundai BAYONin moottoriksi on valittavissa joko 1,0 litran turboahdettu T-GDi-bensiinimoottori tai 1,2 litran vapaasti hengittävä MPi-bensiinimoottori. Turboahdetusta moottorista on tarjolla kolme eri voimalinjavaihtoehtoa, joista kaksi on 48 V:n kevythybridejä. Yhdessä 7-vaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston kanssa kevythybriditekniikka tarjoaa mukavan ja suorituskykyisen ajokokemuksen.

Tasapainoisen tehokas

BAYONiin on tarjolla kaksi eri moottoria ja neljä eri voimalinjavaihtoehtoa, jotka ovat yksiä luokkansa vähäpäästöisimmistä.

Kevythybridi

48 V -kevythybridijärjestelmä on vakiona 120 hv:n moottorin yhteydessä. Sen voi valita myös 100 hv:n moottorin yhteyteen. Järjestelmä säästää polttoainetta ja vähentää ajonaikaisia päästöjä.

Huomaamatonta vaihteenvaihtoa

1,0 T-GDi -moottorin yhteyteen voi valita huomaamattoman pehmeästi vaihtavan seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaatin.

Ainutlaatuinen CVVD-moottoritekniikka

Vaikka Hyundai on tullut viime vuosina tunnetuksi ennen kaikkea edistyksellisistä täyssähkö- ja hybridimalleistaan, polttomoottorien kehitykseen on panostettu niin ikään paljon. Edistyksellinen CVVD-teknologia (Continuously Variable Valve Duration) on yksi osoitus tästä. Jatkuvasti muuttuva venttiilinajoitus säätää moottorin venttiilien aukioloa ajotavan ja -olosuhteiden perusteella. Järjestelmä vähentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta sekä lisää moottorin suorituskykyä.

Näin 48 V -kevythybridijärjestelmä toimii

BAYONin 48 V -kevythybridijärjestelmän tarjoama lisävääntö tukee polttomoottoria kiihdytettäessä, säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä. Järjestelmä muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi, joka varastoidaan pienikokoiseen akustoon. Sähkövirtaa hyödynnetään esimerkiksi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä.

Kevythybridin ja täyshybridin suurin ero on siinä, että täyshybridillä osa ajosta onnistuu pelkän sähkömoottorin voimin, kevythybridin tehtävä on tukea polttomoottoria.

Käynnistys Kiihdytys Ajo Jarrutus Start/Stop-järjestelmä
Sujuvampi käynnistys

Kevythybridijärjestelmästä on hyötyä erityisesti kaupunkiliikenteessä. Sähkömoottorin tuottaman vääntömomentin ansiosta polttomoottori käynnistyy nopeammin ja tasaisemmin.

Avustaa kiihdyttäessä

Sähkömoottori tukee polttomoottoria kiihdytyksissä ja ylämäissä. Toiminto vähentää polttoaineenkulutusta ja siten pakokaasupäästöjä.

Tasainen ajo

Tasaisella nopeudella sähkömoottori on joko tyhjäkäynnillä tai akun lataustilasta riippuen generaattorina 48 V:n akulle.

Liike-energian talteenotto

Jarrutusten ja hidastusten aikana polttomoottori toimii generaattorina, joka muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi. Sähkö varastoidaan 0,46 kWh:n akkuun myöhemmin hyödynnettäväksi.

Laajennettu Start/Stop-järjestelmä

BAYONin Start/Stop-järjestelmä aktivoituu 30-0 km/h nopeuksissa. Mikäli auto havaitsee, että kuljettaja on hidastamassa pysähdyksiin esimerkiksi liikennevaloja lähestyttäessä, polttomoottori voidaan sammuttaa jo auton rullatessa. Polttomoottori käynnistyy jälleen, kun jarrupoljin vapautetaan.

Lue lisää

BAYONin muotoilu
Palaa BAYONin muotoiluun

Tule koeajolle
Varaa koeajo

Hinnasto
Katso BAYONin hinnat ja tekniset tiedot