Close

Muotoilu.

Tutustu BAYONin muotoiluun.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Terävälinjainen ja erottuva

BAYONin muotoilussa korostuu hyvä sisätilasuunnittelu ja Hyundain Sensous Sportiness -muotokielen ilme, joka yhdistelee terävälinjaisia urheilullisia muotoja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin.

Edestä

Nuolen muotoiset ajovalot ja suuri jäähdyttimen säleikkö, päiväajovalot ja vaakasuuntainen ilmanottoaukko luovat ainutlaatuisen vaikutelman.

Sivulta

Auton kiilamainen hartialinja ja kolmioksi muotoiltu C-pilari korostavat graafista olemusta.

Takaa

Nuolen muotoiset led-takavalot yhdistyvät horisontaalisesti. Valojen ulkoneva muotoilu korostaa leveää vaikutelmaa.

Valitse värisi

Rentouttavat sisätilat

Uuden BAYONin sisustus ja sisävalaistus luovat rauhallisen ilmapiirin, joka auttaa rentoutumaan ja keskittymään ajamiseen. Kokomusta kangasverhoilu on vakiona, ja kaksi muuta väriyhdistelmää on saatavilla lisävarusteina.

Musta

Kokomusta sisustus on ajaton klassikko: yksinkertainen mutta tyylikäs – täydellinen valinta hillitystä sisustuksesta tykkääville.

Dark Grey / Light Grey

Tummanharmaassa sisustuksessa on vaaleanharmaita kangaskoristeita. Istuimissa on ylellinen kuviointi harmailla tikkauksilla.

Musta / Mangrove Green

Vaaleanharmaat kangaskoristeet ja mangrovenvihreät tikkaukset elävöittävät mustan sisustuksen hienostunutta tunnelmaa.

Voimakas SUV-muotoilu

BAYONissa on puhdaslinjainen, tilava ja hyvin valaistu sisusta. Luonnon innoittama ovien sisämuotoilu yhdistyy kojelautaan saumattomasti, ilmastoinnin suuttimet on integroitu kojelaudan muotoiluun yhteneväksi. Veistoksellinen muotokieli toistuu keskikonsolissa, ja led-tunnelmavalaistus luo ohjaamoon hienostuneen tunnelman hämärän aikaan.

Nelipuolainen ohjauspyörä

Tyylikäs nelipuolainen ohjauspyörä on tuntumaltaan urheilullinen. Pidemmillä matkoilla kädet lepäävät rennosti alemmilla puolilla, käyttökytkimet ovat helposti sormien ulottuvilla.

Selkeä mittaristokokonaisuus

Digitaalimittariston ja tietoviihdejärjestelmän 10,25-tuumaiset näytöt muodostavat visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden. Tietoviihdejärjestelmän näyttö on käyttäjäystävällinen, ja siihen voit halutessasi peilata älypuhelimesi sovellukset, jotka tukevat Apple CarPlay- tai Android Auto -sovellusta.

Led-tunnelmavalaistus

Comfort- ja Style-malleihin vakiovarusteena kuuluva sisätilojen led-tunnelmavalaistus korostaa matkustamon rauhallista tunnelmaa.

Suunniteltu mukavaksi

BAYONissa urheilullisuus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Korkealaatuiset kangasistuimet tarjoavat ensiluokkaista matkustusmukavuutta.

Lue lisää

Hyundain SUV-mallisto
Lue lisää SUV-autoista

BAYONin ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso BAYONin hinnat ja tekniset tiedot