16.3.2021

Suomen suosituimmat uudistuivat

Suomen eniten myydyt Hyundai-mallit ovat i20 ja i30. Molemmat uudistuivat syksyllä 2020. Uudistuksen myötä ne asettavat mittapuita kokoluokissaan turvallisuusvarusteiden ja avustavien järjestelmien osalta.

Lue lisää
i20 ja Bluelink
24.2.2021

Hyundai i30 maistuu Riku Tahkolle

Riku Tahko kertoo, mitä mieltä hän on uudesta Hyundai i30 Hatchbackista ja antaa neuvoja, miten ajoasennosta saa turvallisen ja hyvän, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota.

Lue lisää
Riku Tahko ja i30
4.1.2021

Hyundain vuoden 2020 parhaat

Vuosi 2020 oli Hyundailla uusien tuotelanseerausten ja sähköistyvien voimalinjojen aktiivinen vuosi. Viimeisen 18 kuukauden aikana Hyundai on uudistanut yli 90 prosenttia Euroopan Hyundai-mallistostaan. Hyundai on myös yksi johtavista sähköistettyjen autojen toimittajista Euroopassa ‒ se on myynyt Euroopassa lähes 60 000 sähköautoa, mikä on yli 13 prosenttia sen kokonaismyynnistä. Selvitimme myös Suomen Hyundain vuoden 2020 parhaat onnistumiset.

Lue lisää
31.12.2020

Voimakkaasti uudistuva Hyundai starttaa vuoteen 2021 monipuolisella sähköisellä tarjonnalla

- Vuoden 2020 aikana Hyundai uudisti suurimman osan automallistostaan; viimeisen 18 kuukauden aikana Euroopan Hyundai-mallistosta on uusiutunut yli 90 prosenttia.
- Hyundai on yksi johtavista sähköistettyjen autojen toimittajista Euroopassa, se on myynyt Euroopassa lähes 60 000 sähköautoa, mikä on yli 13 prosenttia sen kokonaismyynnistä
- Vuonna 2021 Hyundain asiakkaille on tarjolla lisää sähköisiä vaihtoehtoja ja uusia tuotejulkistuksia

Lue lisää
2.9.2020

Hyundai i30 ‒ Uusittu suomalaisten suosikki sai hinnat

• Uusi houkutteleva Hyundai i30 saa uudistetun moottorivalikoiman, uuden tyylikkään muotoilun sekä edistyneet turvallisuusjärjestelmät ja liitettävyyspalvelut
• Uutena i30-mallistoon saapuva sähköistetty 48 V -kevythybridivaihtoehto parantaa polttoainetaloudellisuutta
• Kaikki kolme Hyundai i30 -korityypillä ‒ i30 Hatchback, Fastback ja Wagon ‒ saavat uuden muotoilun ja uudet ominaisuudet
• Moottoriurheilun inspiroima N Line -varustetaso on saanut uuden muotoilun ja uusia vakiovarusteita, ja se on saatavana nyt ensimmäistä kertaa myös uudessa i30 Wagonissa

Lue lisää
9.6.2020

Hyundai lanseeraa uuden Hyundai Go! -yksityisleasing-palvelun

Hyundai lanseeraa kesäkuussa 2020 mahdollisuuden hankkia auto määräajaksi niin, että siitä maksetaan kiinteää kuukausittaista leasing-maksua. Hyundai Go! -nimeä kantava yksityisleasingpalvelu on luotettava, riskitön ja vastaa ajankohtaisiin tarpeisiin. Hyundai Go! on huoleton valinta, jossa autoon sitoudutaan vain määräajaksi, ja autoiluun liittyvät talousasiat ovat helposti ennakoitavissa.

Lue lisää
28.5.2020

Suomalaisosaamista Hyundai-autojen sääpalveluihin – Vaisala toimittaa uusiin Hyundai-malleihin säätietoja

• Suomalaisyhtiö Vaisala toteuttaa Live-palveluiden säätiedot uusiin Hyundai-malleihin.
• Live-palvelutilaus tuo käyttöön reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot, nopeusvalvontakameroita koskevat varoitukset ja kiinnostavien kohteiden Points of Interest -tiedot.
• Ensimmäinen Hyundai-konsernin malli, jossa suomalaisosaaminen näkyy, on uusi Hyundai i30.

Lue lisää
11.5.2020

Hyundain konseptiautot kertovat lähitulevaisuuden autoilusta

● Hyundain viimeisimmät konseptiautot ovat esitelleet suunnittelua, joka on siirretty tuotantomalleihin
● Uusin konseptiauto on täyssähköinen Prophecy, joka ilmentää Hyundain Sensuous Sportiness -muotokieltä
● Konsepteilla autonvalmistajat esittelevät tulevien mallien uusia ideoita ja teknologioita

Lue lisää