Close

”Tuntui premiumilta edullisempaan hintaan” – näistä syistä Jenni valitsi uuden Tucson Hybridin

Tilava, vähäpäästöinen ja laadukkaasti viimeistelty Hyundai Tucson Hybrid osuu monen työsuhdeautoilijan valintakriteereihin – yksi heistä on Nanso Groupin vähittäiskaupan johtajana työskentelevä Jenni Homer.

Työsuhdeautona Hyundai Tucson

Jos autolla taitetaan pitkiä matkoja halki Suomen ja mukaan täytyy mahtua monenlaista tavaraa, auton valintakriteereihin saattaa kuulua muun muassa se, että takapenkit taittuvat 40:20:40-suhteessa.

Tämä oli yksi oleellisista kriteereistä Nanso Groupin vähittäiskaupan johtajana työskentelevän Jenni Homerin valitessa itselleen uutta työsuhdeautoa.

”Kävin koeajamassa montaa automerkkiä, ja nyt valinnanvaraa tuntui löytyvän vähäpäästöisistä autoista jo paljon enemmän kuin kolme vuotta sitten”, Homer kertoo.

Nanso Groupin työsuhdeautopolitiikka suosii vähäpäästöisiä vaihtoehtoja, mutta täyssähköauto ei ollut Homerille vielä ajankohtainen hankinta. Hän reissaa työssään pitkiä matkoja ympäri Suomen Nanson liikkeissä.

”Maasturi lienee sekä järki- että tunnepuolen valinta. Hyvät tilat sekä kattavat turvavarusteet edustavat enemmän sitä järkeä, mutta kyllä auton ulkonäölläkin on paljon väliä. Uusi Tucson todella erottuu massasta”, Homer toteaa.

Koeajolla huomio kiinnittyi myös täysin uudenlaisiin varusteisiin, kuten virtuaalisiin sivupeileihin, joissa kuolleen kulman kamerakuva näytetään virtuaalimittaristossa silloin, kun suuntavilkku kytketään päälle. Myös Tucson Hybridin 230 hevosvoiman huipputeho tuntui turvalliselta rekkojen ohitukseen.

Vaivattomasti leasingilla

Homer kiittelee Hyundain ripeää toimintaa koeajojärjestelyissä. Hän koeajoi täysin uutta Tucsonia aivan ensimmäisten joukossa, ja auton on määrä saapua vielä piakkoin kevään aikana.

Työsuhdeauto-Tucson hankittiin ALD Huoltoleasing -sopimuksella, jossa auto jopa haetaan määräaikaishuoltoihin kotipihasta ja palautetaan huollon jälkeen. Vaivattomuus vapauttaa aikaa työntekoon.

Jenni Homer ja Hyundai Tucson

Homer kertoo olevansa autonostajana avarakatseinen ja koeajaneensa laajasti eri automalleja esimerkiksi Nissanilta, Skodalta ja Hondalta.

”Hyundain tavoin Skodan katumaasturissa oli myös hyvä hinta-laatusuhde, mutta tällä kertaa Tucson vain tuntui itselle sopivammalta. En ole lainkaan merkkiuskollinen ja yritän jopa vältellä statussymboleina pidettyjä merkkejä, se ei ole oma juttuni”, Homer kertoo.

Hyundai Tucson Hybridiä Homer kuvailee premiumilta tuntuvaksi kohtuuhintaiseksi vaihtoehdoksi. Auto on hänelle paitsi tärkeä työväline, myös perheen kulkupeli erilaisiin harrastuksiin ja menoihin.

Itse kuluttajakaupan parissa työskentelevänä Homer hämmästelee yleisesti autovalmistajien hieman kankealtakin tuntuvia toimintatapoja ja kaipaisi enemmän valinnanvaraa esimerkiksi lisävarusteisiin.

”Monella merkillä lisävarusteiden valinta autoon on edelleen aika jäykkää. Jos valitset jonkin varusteen, niin se saattaa poissulkea jonkin toisen. Itse en tunne autoja niin hyvin, joten palvelulla on tärkeä rooli autokaupassa”, Homer sanoo.

Sen sijaan yksityisleasingin ja siihen liittyvien palvelujen hän on huomannut yleistyneen nopeasti. ”Liisattu auto on riskitön ja mahdollistaa joustavan tavan päästä autoiluun kiinni. Hienoa, että liikenteeseen saadaan tätä kautta uutta autokantaa”, Homer toteaa.

Tucson tulee olemaan Homerin ajossa seuraavat kolme vuotta, ja ajatuksia on ehtinyt tulla jo seuraavastakin autosta.

”Toivottavasti sähköautot ja latausmahdollisuudet yleistyisivät ja helpottuisivat tässä kolmen vuoden aikana niin paljon, että seuraava työsuhdeauto voisi olla jo täyssähköinen”, hän päättää.

Tutustu Tucsoniin

Tutustu Hyundain täyssähköautoihin

Tutustu Hyundain hybridimalleihin