Close

K-popin huippunimi BTS Hyundain brändilähettilääksi

BTS:n valinta brändilähettilääksi on osa Hyundain #BecauseofYou-kampanjaa, jolla halutaan tuoda esiin Hyundain sitoutumista puhtaaseen liikkumiseen.

BTS mukana Hyundain #BecauseofYou-kampanjassa

Supersuosittu korealainen poikabändi BTS saapui Grammy Awardsiin Hyundai NEXOlla. BTS on Hyundain brändilähettiläs puhtaamman autoilun puolesta. Yhtyeen esiintyminen Hyundai NEXOssa levitti automallin maailmanlaajuisesti fanien tietoon.

”Hyundai Motor haluaa tehdä yhteistyötä BTS:n kanssa kasvattaakseen tietoisuutta vedyn tärkeydestä tulevaisuuden polttoaineena ja sen merkityksestä kestävälle kehitykselle. Samalla vahvistamme keskustelua ympäristötietoisten milleniaali- ja Z-sukupolvien kanssa”, kertoi varatoimitusjohtaja ja markkinointijohtaja Wonhong Cho Hyundai Motorilta. ”Yhdessä BTS:n kanssa saamme edistettyä tiedottamista Hyundai Motorin osaamisesta polttokennoteknologian saralla, ja tavoittelemme vuoropuhelua nuorten kanssa ympäristöystävällisestä ja kestävästä tavasta liikkua”.

BTS:n saapuminen juhlaan NEXOlla aloittaa Hyundain maailmanlaajuisen vetykampanjan, jolla halutaan edistää polttokennoteknologian ympäristöystävällisyyttä ja kestävyyttä, sekä sen mahdollisuuksia tulevaisuuden energiavaihtoehtona. BTS:n valinta brändilähettilääksi on osa Hyundain #BecauseofYou-kampanjaa, jolla halutaan tuoda esiin Hyundain sitoutumista puhtaaseen liikkumiseen. Hyundai pyrkii vahvistamaan asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa ajoneuvoilla, jotka auttavat rakentamaan kestävän kehityksen ratkaisuja.

Kevään aikana jokainen BTS:n seitsemästä jäsenestä nähdään videolla kertomassa, miten luontoäitiä voidaan säästää tuleville polville. Kaikki videot julkaistaan Hyundain sosiaalisen median kanavilla.

NEXO on Hyundain kasvavan ekomalliston teknologinen lippulaiva. Tämä seuraavan sukupolven polttokennoauto pitää sisällään markkinoiden kehittyneintä tekniikkaa, kuten valmiuden autonomiseen ajamiseen, älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät ja luokkansa puhdikkaimmat voimalinjat. NEXO on 4 670 mm pitkä, 1 860 mm leveä, 1 900 mm korkea ja sen akseliväli on 2 790 mm. Tavaratilaa mallissa on 461 litraa. Auton toimintamatkaksi luvataan 666 km (WLTP-mittaustavan mukaan).

Hyundai NEXO edustaa Hyundai Motorin polttokennokäyttöisten autojen toista sukupolvea. ix35 Fuel Cell -mallillaan Hyundai oli ensimmäinen polttokennoautojen sarjavalmistuksen aloittanut autonvalmistaja. Hyundai panostaa vahvasti tulevaisuuden päästöttömään liikkumiseen ja tarjoaa jo nyt yhden alan laajimman valikoiman vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntäviä moottoriratkaisuja.

Hyundain täyssähköautot KONA Electric ja IONIQ Electric ovat sulattaneet suomalaisten sydämet – tervetuloa tutustumaan lähimmälle Hyundai-jälleemyyjällesi!