Mukavaa kyytiä Hyundai i30 -mallilla. Valitse oma suosikkisi!

Tutustu i30 Hatchback -malliin

Tutustu i30 Wagon -malliin

Tutustu i30 Fastback -malliin

 

Kehitystä ja uutta muotoilua

Uusi Hyundai i30 tarjoaa uutta kaikilla rintamilla: Uusi uljas muotoilu, luokkansa parhaita turvallisuusominaisuuksia, saumatonta yhdistettävyyttä ja 48 V -kevythybridiversion.

Bluelink

Yhdistä puhelimesi, autosi ja itsesi.

Uusi 10,25″ kosketusnäyttö* ja viiden vuoden lisenssi Bluelink® Connected Car -palveluun pitää sinut ja autosi yhteydessä. Bluelink mahdollistaa auton toimintojen ohjaamisen älypuhelinsovelluksella. Hyundai LIVE -palvelu täydentää liikenne- ja parkkipaikkatietoja, kertoo huoltoasemien polttoaineiden hinnat** ja säätiedot. Bluelink-sovelluksella voit avata tai lukita auton ovet tai löytää autosi, jos et muista, minne olet sen pysäköinyt. Sovellus ilmoittaa sinulle, jos joku yrittää murtautua autoosi.

Lue lisää Bluelinkistä

* vakiovaruste Style- ja N Line -malleissa, lisävarusteena Comfort-malliin
** edellyttää, että huoltoasema ilmoittaa tiedot polttoaineiden hinnoista

 

i30 ohjaamo

Tuorein tekniikka lisää turvallisuutta

Parannettu Hyundai SmartSense -paketti – huipputeknologiaamme edustava Advanced Driver Assistance Systems – on nyt saatavana uuteen i30-mallistoon tarjoten turvallisuutta ja mielenrauhaa sinulle ja rakkaillesi. Uudistuneessa i30:ssä on nyt kaistallapysymisavustin, Lane Following Assist*. Käytössä ollessaan se pitää auton ajokaistan keskellä, kun nopeus on 0 – 180 km/h.

* Vakiovarusteena Style- ja N Line -malleissa

 

i30 vuori- ja järvimaisemassa

Uudet moottorit

Sähköistetty 48 V -kevythybridivaihtoehto vähentää CO2-päästöjä pienemmän polttoaineen kulutuksen ansiosta. 48 V -kevythybridi on saatavana 7-vaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) sekä 1,0 T-GDi tai 1,5 T-GDi bensiinimoottorin ja 1,6 CRDi diesel-moottorin yhteydessä.***

*** i30 Fastback ja kaikki i30 N Line -mallit on varustettu 1,5 T-GDi moottorilla.

 

i30 bensiinimoottori

Bensiinimoottorit

Malliston tehokkain on uusi 160-hevosvoimainen 1,5 T-GDi -moottori, johon on yhdistetty 48 V-kevythybriditeknologia ja 7-vaihteinen DCT-kaksoiskytinautomaattivaihteisto.

Bensiinimoottori on saatavana myös 110-hevosvoimaisena 1,5 DPi -versiona, jossa on 6-vaihteinen käsivaihteisto ja 120-hevosvoimaisena 1,0 T-GDi -moottorilla joko käsi- tai automaattivaihteistolla.

i30 Diesel-moottori

Dieselmoottori

Diesel-moottori on tarjolla 1,6 CRDi 115-hevosvoimaisena ja käsivaihteisena sekä 136-hevosvoimaisena 48 V -kevythybridinä, jossa on 7-vaihteinen DCT-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

 

i30 Wagon

Kolme korimallia

Hyundai i30-sarjan kaikki mallit uudistuvat: ikisuosikki i30 Hatchback, kaunis ja käytännöllinen i30 Wagon sekä silmää hivelevän linjakas i30 Fastback.

 

 

 

 

 

i30 uudet ulkovärit

 

N Line saatavana nyt myös i30 Wagoniin

Siirry i30-kokemuksessasi urheilulliselle N Line -tasolle. Suorituskykyisen i30 N:n innoittaman N Linen juuret näkyvät aiempaa paremmin urheilullisessa etusäleikössä, uusissa puskureissa, vanteissa sekä ajovaloissa ja päivitetyssä sisäverhoilussa.

Hatchback- ja Fastback-malleissa on myös urheilullisempi jousitus ja ohjaus 1,5-turbo-bensiini- ja 1,6-dieselmoottorien yhteydessä. N Line -varustetaso on saatavana nyt ensimmäistä kertaa myös uudessa i30 Wagonissa.

i30 N Line Fastback

Uudistuneen i30 N Linen etusäleikkö on aiempaa leveämpi ja ajovalot ovat uudet. Myös ilma-alusten inspiroima etusäleikön alaosa on kasvanut, ja korostaa nyt suorituskykyä ja vahvaa asennetta. Uudessa i30 N Linessa on vakiovarusteena uudet 18″ tuumaiset vanteet, jotka näyttävät nopeilta jopa auton ollessa paikoillaan, sekä Michelinin Sport-renkaat.

i30 N Line ohjaamo

Uudet N Line Sport -urheiluistuimet tarjoavat voimakkaan sivuttaistuen ja runsaasti mukavuutta. Istuimet ovat saaneet uuden nahka-mokkanahkaverhoilun. Etuistuimissa on ristiseläntuen säätö ja myös istuinosan pituutta voi säätää istujan mukaan. Kuljettajan istuimessa on muistipaikat.
N Line -mallissa on nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja metallipolkimet.

 

Haluatko tietää lisää?

Kerro myyjällemme – hän on sinuun pikimmiten yhteydessä!

Ota yhteyttä