Close

Muotoilu.

Tutustu i30-malliston muotoiluun ja sisätiloihin.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Tyyli vakiona

Hyundai i30-mallisto on muotoiltu tyylikkyys ja monikäyttöisyys edellä. Kokoluokassaan harvinaisempi i30 Fastback kerää kauniilla muodoillaan takuuvarmasti katseita, suosittu farmarimalli on mahdollisimman suurta kuljetuskapasiteettia arvostavan valinta, klassisen tyylikäs i30 Hatchback on helppo valinta.

Wagon Fastback Hatchback N Line

i30 Wagon

Tyylikkäät, monikäyttöiset tilat

Uudistunut i30 Wagon tuo luokkaansa uuden tason. Auton ulkonäössä yhdistyvät tyylikkyys ja aerodynamiikka. Sisätiloissa ovat sovinnollisesti läsnä käytönnöllisyys, mukavuus ja tyyli. Kolme uutta ulkoväriä lisäävät mahdollisuuksia valita juuri omannäköisesi auto. Uudet värit ovat Dark Knight, Silky Bronze ja Sunset Red. Muut kuusi tarjolla olevaa ulkoväriä ovat Polar White, Phantom Black, Engine Red, Stellar Blue, Platinum Silver ja Olivine Grey.

Näyttävä keulailme

Kolmiulotteinen etusäleikkö korostaa leveää, modernia keulaa ja seikkailunnälkäistä ulkonäköä. Tyylikkäät, lisävarusteena saatavat V:n muotoiset led-päiväajovalot antavat autolle luonteikasta ilmettä.

Sulavalinjainen siluetti

i30 Wagonin siluetti on urheilullinen, ja sen kattolinjaa rajaavat hopeanväriset kattokaiteet. Muotoilu korostaa auton pituutta ja reiluja sisätiloja.

Digitaalinen ohjaamo

Suuri, 10,25-tuumainen kosketusnäyttö* helpottaa eri toiminnallisuuksien käyttöä, kuten navigointia ja puhelimen peilaamista Apple CarPlayn tai Android Auton kautta auton keskinäytölle.

Valitse värisi

Reilusti tavaratilaa

Käytännöllistä ja mukavaa – tavaratilaa on 602 litraa. Lisää tilaa saat kaatamalla takapenkin selkänojan joko osittain tai kokonaan, jolloin tilaa on 1 650 litraa. Suksia tai muita pitkiä esineitä voi kuljettaa avaamalla takaselkänojassa olevan keskikyynärnojan yhteydessä olevan suksiluukun*, ja tilaa jää vielä neljälle matkustajalle.

Tyylikkäät ja käytännölliset sisätilat

i30 Wagon on suunniteltu tilavuutta ja monipuolisuutta ajatellen – unohtamatta kuitenkaan tyyliä. Sisustan yksityiskohdat vangitsevat katseen, ja korkealaatuiset pinnat hemmottelevat matkustajia. Uudet värit ja verhoiluvaihtoehdot sekä uusin multimediatekniikka kutsuvat sinut nauttimaan turvallisesta ja mukavasta matkanteosta.

i30 Fastback

Mykistävän kaunis i30 Fastback

Hyundai i30 Fastbackin kauniisti kaartuva kattolinja luo silmää miellyttävän ja erottuvan kokonaisuuden, katselipa autoa mistä kulmasta tahansa. Linjakkaista muodoista huolimatta auto on käytännöllinen myös takana matkustaville. Myös tavaratilan luukku aukeaa koko takalasin pituudelta, joten ostokset ja matkatavarat pystyy laskemaan helposti kookkaaseen tavaratilaan.

Dynaaminen ajettavuus ja ulkonäkö

i30 Fastbackissa on matalammalle säädetty jousitus, joka parantaa sekä auton ulkonäköä että käsiteltävyyttä. Hyundai i30 Fastbackin uudet ylelliset verhoilumateriaalit, herkulliset värivaihtoehdot ja uusin multimediatekniikka tekevät ajokokemuksesta ainutlaatuisen. Auto hemmottelee kuljettajaa ja matkustajia tilavuudellaan ja mukavuudellaan, jolle on vaikea löytää vertaista.

Käytännöllisyys kohtaa tyylin

Hyundai i30 Fastbackin suunnittelussa muotoilu ei ole ajanut käytännöllisyyden edelle, vaan tyylikäs kori kätkee sisälleen käytännölliset ja mukavat sisätilat. Tavaratilaa autossa on 405 litraa, tai takaistuimet kaatamalla 1 306 litraa.

i30 Hatchback

Klassisen tyylikäs i30 Hatchback

Uudistunut Hyundai i30 Hatchback on näyttävä ja näppärä keskikokoinen perheauto. Kolmiulotteinen etusäleikkö korostaa leveää, modernia keulaa. Tyylikkäät V:n muotoiset led-päiväajovalot* ja uudelleen muotoillut ajovalot viimeistelevät ilmeen.

N Line

Urheilullinen N Line tarjolla koko mallistoon

Urheilullinen N Line -varustetaso on saatavana niin i30 Wagoniin, Fastbackiin kuin Hatchbackiinkin. N Line -varustelu tuo autoon joukon tyylikkäitä muotoilullisia yksityiskohtia, jotka takaavat ettei auto jää liikenteessä huomaamatta.

 N Line -tunnus

Auton kyljestä sekä keulasta löytyvät N Line -tunnukset antavat vihjeen auton urheilullisesta luonteesta.

Leveämpi etusäleikkö

Keulan yksityiskohdat ja normaalia leveämpi etusäleikkö luovat i30:lle voimakkaan ja energisen ilmeen. Kylkien siipimäinen muotoilu parantaa myös auton aerodynamiikkaa.

18 tuuman vanteet

i30 N Linen 18-tuumaiset vanteet sekä kromin väriset pakoputkenpäät kutsuvat lähtemään liikkeelle.

Valmiina matkaan

N Line -istuimet antavat hyvän sivuttaistuen ja mukavan ajoasennon löytämistä helpottavat säädettävät reisituki ja ristiseläntuki. N Line -malliin on saatavana perferoitu nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja teräkspintaiset polkimet. Vaihteenvalitsimen nahkaisesta kädensijasta saa napakan otteen, ja punaiset yksityiskohdat lisäävät urheilullista tunnetta.

Lue lisää

i30:n ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Tule koeajolle
Varaa oma koeajosi

Hinnasto
Katso i30-malliston hinnat ja tekniset tiedot