Close

Uusi i20.

Houkuttelevasti uudistunut

Takuulla tyylikäs, sähäkän sporttinen uusi Hyundai i20

Hyundai on esitellyt uudistetun i20-mallin, joka on saanut uuden ja tyylikkään muotoilun. Auton turvallisuuspaketti ja liitettävyysominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa.

Katso hinnat Ota yhteyttä

Tyylikäs ja urheilullinen muotoilu

Hyundai i20:n muotoilua on kiitelty maailmalla sen tunteisiin vetoavasta designista, jossa mittasuhteet, arkkitehtuuri, tyyli ja tekniikka ovat sopusoinnussa sekä ulko- että sisätiloissa.

Edestä

Uuden i20:n etupuskurin ja jäähdyttimen säleikön muotoa ja kuviointia on uusittu aiempaakin tyylikkäämmäksi ja urheilullisemmaksi.

Takaa

Auton takaosa on saanut uudelleen muotoillun puskurin ja ainutlaatuisen takavalojen muotoilun.

Saumaton tekniikka

Uusi i20 tarjoilee laajan valikoiman uusimpia liitettävyysominaisuuksia, jotka tekevät autoilukokemuksesta entistäkin mukavamman matkustajille. Malli on saanut vakiovarusteeksi 4,2-tuumaisen LCD-keskinäytön, USB-C-liitännän, 4G-verkkoon perustuvan toisen sukupolven eCall-järjestelmän sekä OTA (Over-the-Air) -karttapäivitykset.

Optimoitu polttoainetaloudelliseksi

48 voltin kevythybridivoimansiirto on tarjolla 120-hevosvoimaisen 1,0 T-GDi -moottorin yhteydessä ja seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla (7DCT). Taloudelliseksi ja suorituskykyiseksi suunniteltu 48 voltin kevythybridijärjestelmä vähentää osaltaan auton polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

Uusi Hyundai i20 houkuttelee tyylikkäällä ja urheilullisella muotoilullaan

Hyundai on esitellyt uudistetun i20-mallin, joka on saanut uuden ja tyylikkään muotoilun. Auton turvallisuuspaketti ja liitettävyysominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa.

Lue lisää Hyundai Uutishuoneessa

Ota yhteyttä automyyntiin

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan vastauksen*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.