Close

Ominaisuudet

Tutustu i20:n tekniikkaan ja varusteluun

Luokassaan ylivoimainen

Uuden i20:n ominaisuudet ovat autoluokkansa parhaimmistoa niin mukavuus- kuin turvallisuusvarustelun osalta. Taloudellisuus ja tehokkuus tekevät autosta houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisiin käyttötarpeisiin.

Suorituskyky Mukavuus Yhdistettävyys Turvallisuus

Suorituskyky

Aiempaa taloudellisempi, enemmän vaihtoehtoja

Konepellin alta löytyy 48-voltin kevythybriditeknologialla varustettu 1.0 T-Gdi -moottori, joka on valittavissa 100 tai 120 hevosvoimaisena mallina. Kevythybriditekniikka parantaa moottorin taloudellisuutta ja pienentää päästöjä.

7-pykäläinen kaksoiskytkinautomaatti

Hyundain 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti on taloudellinen ja ajomukavuudeltaan vaivaton.

Älykäs manuaalivaihteisto

6-vaihteinen älykäs iMT-manuaalivaihteisto (Intelligent Manual Transmission) parantaa polttoainetaloudellisuutta vapauttamalla kytkimen rullausasentoon, kun kuljettaja nostaa jalan kaasupolkimelta.

7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti

Uuden i20:n 1.0-litraisen turboahdetun bensiinimoottorin jatkeeksi on valittavissa 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti. Vaihteisto tarjoaa nopeat vaihtotapahtumat ja hyvän polttoainetaloudellisuuden.

Liike-energian talteenotto

i20:n kevythybridimalli kerää hidastuksissa liike-energiaa talteen pienikokoiseen akkuun, josta se käytetään uudelleen kiihdytyksissä ja tasaisessa ajossa. Kevythybridi ei kulje täysin sähkön voimalla, mutta sähköenergiaa hyödynnetään keventämään polttomoottorin kuormaa ja näin pienentämään polttoaineenkulutusta.

Mukavuus

Langatonta yhdistettävyyttä

Peilaa älypuhelimesi toiminnot langattomasti 8 tuuman värikosketusnäytölle ja lataa puhelinta langattomalla latausalustalla. Hifistelijöille on tarjolla BOSE:n laadukas 8-kaiuttiminen äänentoistojärjestelmä.

Langaton lataus

Nauti vaivattomasta älypuhelimen langattomasta latauksesta sekä puhelimen peilaustoiminnoista, jotka nekin toimivat langattomasti.

USB-portit

Mobiililaitteiden lataus onnistuu näppärästi auton keskikonsoliin sekä takamatkustajille sijoitettujen USB-C -latausporttien kautta.

Yhdistettävyys

Luokkansa parasta liitettävyyttä

Uuden i20:n pystyy yhdistämään Bluelink-älypuhelinsovellukseen, jonka kautta auton tietojen ja esimerkiksi sijainnin tarkastelu on vaivatonta.

10,25 tuuman digitaalimittaristo

Suurelta 10,25 tuuman digitaalimittaristolta* ajonaikaisten tietojen tarkastelu on helppoa ja turvallista. Mittariston näkymä on muokattavissa esimerkiksi sen mukaan, haluaako nopeuden nähdä digitaalisena numerona vai perinteisempänä mittaristona.

*Comfort-varustetasosta alkaen

10,25 tuuman kosketusnäyttö

Lisävarusteiselta 10,25 tuuman kosketusnäytöltä navigoinnin, musiikin ja asetusten hallinnointi onnistuu helposti.

8 tuuman kosketusnäyttö

Myös 8-tuumainen kosketusnäyttö tukee älypuhelimen langatonta peilausta. Apple CarPlayn tai Android Auton kautta esimerkiksi navigointi ja musiikkipalvelut toimivat hyvin auton kosketusnäytönkin kautta käytettyinä.

Bluelink-etäpalvelut

Bluelink-telematiikkapalveluihin* yhdistettynä pystyt esimerkiksi avaamaan ja lukitsemaan i20:n ovet etänä puhelinsovelluksen kautta. Voit myös tarkistaa, minne auto on parkkeerattu sekä katsoa, onko autossa polttoainetta tai onko rengaspaineet oikeat.

*Lisävaruste

Turvallisuus

Kattava ja edistyksellinen

Hyundai Smart Sense -turvallisuusteknologia pitää sisällään uusimpia turvallisuusjärjestelmiä. Monet uuden i20:n kuljettajaa avustavista turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksista ovat harvinaisia tässä autoluokassa.

Loading
Arrow

Lane Following Assist (LFA)

Lane Following Assist seuraa kaistamerkintöjä ja pyrkii pitämään ajoneuvon kaistan keskellä 0-180 km/h nopeuksissa.

Arrow

Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

Järjestelmä hyödyntää takapuskurien tutkia sekä etukameraa tunnistaakseen katvealueessa olevat ajoneuvot. Mikäli kuljettaja kytkee suuntavilkun vaihtaakseen kaistaa, auto varoittaa äänimerkillä ja tarvittaessa jarruttaa välttääkseen törmäyksen toisen ajoneuvon kanssa.

Arrow

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

RCCA-järjestelmä varoittaa kuljettajaa pysäköintialueella risteävästä liikenteestä peruutettaessa ulos parkkiruudusta. Auto voi tarvittaessa myös jarruttaa välttääkseen törmäyksen.

Arrow

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Hätäjarrutusjärjestelmä tarkkailee auton edessä kulkevia muita ajoneuvoja, jalankulkijoita ja polkupyöräilijöitä ja pyrkii välttämään törmäyksen automaattisella hätäjarrutuksella.

Arrow

Navigaatiopohjainen älykäs vakionopeudensäädin (NSCC)

Älykäs navigaatiopohjainen vakionopeudensäädin hyödyntää karttapohjan tietoja, ja hidastaa tarvittaessa mutkiin.

Arrow

Älykäs nopeusrajoitusavustin (ISLA)

Järjestelmä tarkkailee nopeusrajoitusliikennemerkkejä ja ehdottaa ajoneuvon nopeuden muuttamista niiden perusteella.

Muistutus takamatkustajista

Mikäli auton takaovet on avattu ennen auton starttaamista, Rear Occupant Alert -järjestelmä muistuttaa matkan päätyttyä tarkistamaan, ettei takapenkeille jätetä ketään.

Automaattinen jarrutus peruutettaessa

Parking Collision-avoidance Assist Reverse -järjestelmä tekee automaattisen jarrutuksen pysäköinnin yhteydessä, mikäli tutkat havaitsevat törmäysriskin peruutettaessa hitailla nopeuksilla.

Edellä ajavan ajoneuvon liikkeellelähtömuistutus

Uusi i20 huomauttaa kuljettajaa, jos auto havaitsee ruuhkassa edellä ajavan ajoneuvon lähteävän liikkeelle.

Tutustu tarkemmin Hyundai i20:een

Kohokohdat

Katso auton kohokohdat

Muotoilu

Tutustu i20:n muotoiluun

Hinnat

Katso hinnat ja tekniset tiedot hinnastosta