Close

Muotoilu.

Energinen ja elegantti i20.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Herätä huomiota tyylillä

Elegantti ja huomiota herättävä i20 havahduttaa esteettisellä ja urheilullisella muotoilullaan. Edeltäjäänsä verrattuna se on leveämpi, pidempi ja matalampi. Muotoilu on saanut inspiraationsa Hyundain Sensuous Sportiness -ajattelusta – se on harmoninen yhdistelmä energisiä mittasuhteita, tyyliä ja tekniikkaa.

i20:n korkeus on 1 450 mm (- 24 mm), leveys 1 775 mm (+ 30 mm) ja pituus 4 040 mm (+ 5 mm). Akseliväli on 2 580 mm (+ 10 mm). Kokonaisuuden viimeistelevät uudelleen suunnitellut 17-tuumaiset alumiinivanteet. Tavaratilaa on 351 litraa.

Tutustu myös urheilulliseen N Line -malliin

Edestä

Kaarevia täys-led-ajovaloja korostavat kirkkaat päiväajovalot, jotka kyljen muotoilu yhdistää tyylikkäästi auton takaosaan. Etupuskuria ympäröivät näyttävät ilmanottoaukot ja rohkeailmeinen etusäleikkö, jotka yhdessä antavat autosta voimakkaan vaikutelman.

Sivulta

Uudistunut takapuskuri korostaa uuden i20:n ulkoasua – auto huokuu urheilullistuutta kaikista näkökulmista. Virtaviivaisiksi muotoillut led-takavalot yhdistyvät linjakkaasti toisiinsa tavaratilan luukun yli.

17-tuumaiset kevytmetallivanteet

Erityisesti i20-mallille suunnitellut lisävarusteena saatavat tyylikkäät 17-tuumaiset kevytmetallivanteet korostavat auton urheilullista ilmettä.

Sinun autosi. Sinun värisi.

Musta katto

Tämä auto on sinun. Jos sinun makuusi sopii yksiväristä autoa paremmin kaksivärinen, tee siitä sellainen! Phantom Black -sävyinen katto antaa autolle erilaisen ilmeen.

Todellinen kauneus kumpuaa sisältä

Hyundai i20:n kasvaneet akseliväli ja leveys tarjoavat takamatkustajille aiempaa väljemmät tilat. Avarat sisätilat tarjoavat kuljettajalle paremman näkyvyyden. Kojelaudan muotoilu on näyttävä ja korostaa yhdessä ovien sisäverhoilun kanssa auton leveyttä. Inspiraatiota muotoiluun on saatu luonnosta. Pimeään aikaan i20:n matkustajat voivat myös nauttia miellyttävästä led-sisävalaistuksesta.

Laatua ja tyyliä myös verhoilussa

i20:n sisätilat on suunniteltu täysin uusiksi, ja istuimiin on valittavissa kolme erilaista verhoiluvaihtoehtoa.

Musta sisustus

Comfort-varustetason kangasverhoilu.

Musta-harmaa sisustus

Kaksisävyinen musta-harmaa sisustus ja harmaat tehosteet.

Musta sisustus ja vihreät tehosteet

Tämä yhdistelmä on saatavilla vain seuraaville ulkoväreille: Phantom Black, Polar White, Sleek Silver, Aurora Grey, Brass.

LED-tunnelmavalot

Matkanteko pimeään aikaan on miellyttävämpää, kun autossa ei ole pilkkopimeää. Hienostuneet led-tunnelmavalot* valaisevat auton sisätilat häikäisemättä kuljettajaa.

Selkeä mittaristokokonaisuus

Digitaalimittariston ja tietoviihdejärjestelmän 10,25-tuumaiset näytöt muodostavat visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden. Tietoviihdejärjestelmän näyttö on käyttäjäystävällinen, ja siihen voit halutessasi peilata älypuhelimesi sovellukset, jotka tukevat Apple CarPlay- tai Android Auto -sovellusta.

i20 N Line

Voimakas, urheilullinen ja esteettinen i20 N Line

i20 N Line herättää huomiota. Suorituskykyä henkivä sisustus ja tehokkuutta kuvastava ulkonäkö yhdistyvät urheilullisuuteen, turvallisuuteen ja taloudellisuuteen. Hyundai i20 N Linen k 1.0 T-GDi 48V hybrid -moottori tarjoaa 120 hevosvoimaa tinkimättä taloudellisuudesta. Jousitus ja moottori on suunniteltu tuottamaan N Line -ajatusmaailmaan sopiva ajokokemus ja samaan aikaan kuluttamaan säästeliäästi polttoainetta.

Autourheilun innoittama keula

i20 N Linen etupuskurin tunnuspiirre on harmaa, etusäleikön alla kulmasta kulmaan kulkeva poikkiviiva, joka hillitysti korostaa auton urheilullista ilmettä.

Voimakas takaosa

Urheilullinen ilme jatkuu keulasta auton takaosaan, jossa viistot linjat kohtaavat kromatun kaksiosaisen pakoputken.

N Line -logo

Ikoninen N Line -logo on sijoitettu oikealle etusäleikköön.

Tyylikkäät kaksiväriset vanteet

17-tuumaiset kaksiväriset kevytmetallivanteet tuovat liikkeen näkyviin.

Ilmeikäs ja varmasti kiehtova

Nauti tunnistettavasta urheilullisesta tunnelmasta. i20 N Linen puhtaat linjat, metalliset yksityiskohdat ja punaiset tikkaukset ja somisteet tekevät vaikutuksen.

Tunnistettava N Line -vaihteenvalitsin

N Linen 7-vaihteista kaksoiskytkinvaihteistoa ohjataan valitsimella, jossa on näyttäviä punaisia yksityiskohtia.

Alumiinipolkimet

Polkimet ovat paitsi näyttävät, ne myös tarjoavat hyvän pidon jalalle ja lisäävät siten turvallisuutta.

Lue lisää

Hyundai Go!
Tutustu myös Hyundai Go! -yksityisleasingiin

i20:n ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso i20-malliston hinnat ja tekniset tiedot