Close

Ominaisuudet.

Uusin teknologia käytettävissäsi.
Varaa koeajo

Valitse sinulle sopivin käyttövoima. Turvallisuus ja premium-tason viimeistely vakiona.

Hyundai SANTA FE tarjoaa premium-tason ajokokemuksen ladattavana hybridinä, täyshybridinä sekä modernina dieselmallina. Hyundai-malliston lippulaivatuote on täynnä innovatiivisia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita, sisätilojen muunneltavuus tekee SANTA FEstä täydellisen valinnan niin työ- kuin vapaa-ajan matkoille.

Katso SANTA FEn kohokohdat alta ja tutustu teknisiin tietoihin tarkemmin hinnastosta.

Suorituskyky ja tekniikka Turvallisuus Mukavuus Yhdistettävys

Turvallisuus

SANTA FEn vakiovarustelu on kattava jo vakiona. Lisävarusteena autoon voi hankkia lukuisia innovatiivisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. SANTA FE on rakennettu täysin uudelle alustarakenteelle, joka on mahdollistanut merkittäviä parannuksia myös koriturvallisuuteen.

Mukavuus

Seitsemänpaikkainen SANTA FE on suunniteltu sisätiloiltaan ylelliseksi ja käytettävyydeltään vaivattomaksi. Tavaratila laajenee napinpainalluksella, toisen istuinrivin penkkejä pystyy myös liu’uttamaan eteen-taakse. Matkustamon materiaalit ovat kestäviä ja miellyttävän pehmeitä koskettaa.

Yhdistettävyys

SANTA FE on varustettu uusimmalla liitettävyysteknologialla. Älypuhelimen Bluelink-sovelluksesta pystyy hallitsemaan esimerkiksi ovien lukitusta ja lähettämään navigointireitin suoraan auton tietoviihdejärjestelmään. Lisäksi SANTA FE Plug-in Hybridin latausta pystyy ajastamaan ja hallinnoimaan Bluelinkin kautta.

Suorituskyky ja tekniikka

Kolme voimalinjaa, myös nelivetoisena

Hyundai SANTA FE on tarjolla pistokkeesta ladattavana hybridinä, täyshybridinä sekä modernilla dieselmoottorilla. Kaikki auton voimalinjavaihtoehdot tarjoavat suurelle SUV:lle riittävän suorituskyvyn niin arkiajoihin kuin vetotarpeisiin.

Lataushybridi Täyshybridi 2,2-litrainen diesel

Lataushybridi

Pistokkeesta ladattava SANTA FE tarjoaa pienet käyttökulut ja runsaasti suorituskykyä 1,6-litraisen T-GDI Smartstream -bensiinimoottorin ja 66,9 kW:n yhdistelmällä (265 hv / 350 Nm). Yhdistetty polttoaineenkulutus on 1,6 litraa sadalla kilometrillä ja yhdistetyt CO2-päästöt 37 g/km (WLTP).

Täyshybridi

Turboahdetun 1,6-litraisen T-GDI Smartstream -bensiinimoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä tuottaa 230 hv:n yhteistehon ja 350 Nm:n väännön. Bensiinimoottori on varustettu Hyundain CVVD-teknologialla (Continously Variable Valve Duration), joka optimoi suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta.

2,2-litrainen diesel

Väkivahva 2,2-litrainen CRDI-dieselmoottori tuottaa 194 hevosvoiman tehon ja 440 Nm:n väännön. Moottorin yhteydessä on uusi 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto märkälevykytkimellä.

HTRAC™ -nelivetojärjestelmä

Hyundai SANTA FE on saatavissa innovatiivisella HTRAC™ -nelivetojärjestelmällä, joka tuo lisäpitoa niin talven liukkaille kuin sorataipaleille. Ajotilan mukaan aktiivisesti säätyvä nelivetojärjestelmä ohjaa voimaa etu- ja takapyörien välillä parhaan pidon takaamiseksi.
Comfort-, Eco-, ja Sport-ajotiloissa voimaa jaetaan 100:0 – 50:50 -suhteella.
Snow-ajotilassa 80:20 – 50:50 -suhteella, ja Mud-, Sand- ja Lock -asetuksella aina 50:50 -suhteella.
Maavara SANTA FEssä on 176 millimetriä.
Auton nelivetoisuus ei ole riippuvainen siitä, kuinka paljon hybridimallien akuissa on virtaa. Neliveto toimii siis aina tarpeen vaatiessa, olipa akku ladattu tai ei.

Turvallisuus

Huipputason turvallisuusvarustelu

SANTA FE on suunniteltu täysin uudelle korirakenteelle, joka ottaa vastaan mahdollisen kolaritilanteen törmäysvoimia aiempaa paremmin vastaan. Autossa on vakiona kuusi turvatyynyä, ja passiivista turvallisuutta täydentää lukuisa määrä aktiivisia kuljettajaa avustavia turvajärjestelmiä.
Tutustu turvavarustelun kohokohtiin alta tai katso tarkemmat tiedot SANTA FEn hinnastosta.

Moottoritieajoavustin ja navigaatiopohjainen mukautuva vakionopeudensäädin

Järjestelmässä yhdistyvät kaistaviivoja tarkkailevat kamerajärjestelmät ja navigaattorin karttapohjan tiedot. Auto tunnistaa nopeusrajoitukset, edessä olevat mutkat ja mäet, ja osaa säätää nopeutta moottoritieosuuksilla.

Kauko-ohjattu etäpysäköinti

Pysäköinti ahtaisiin paikkoihin onnistuu myös auton ulkopuolelta avaimen painikkeilla. Auto tarkkailee ympäristöä tutkajärjestelmillä ja pysähtyy esteen havaitessaan.

Risteävän liikenteen varoitus peruutettaessa

Katvealueen varoitusjärjestelmään yhdistetty risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittaa peruutettaessa lähestyvistä ajoneuvoista ja jarruttaa myös tarvittaessa.

Loading
Arrow

Törmäyksen välttämisavustin

Järjestelmä tunnistaa autot, jalankulkijat, pyöräilijät sekä vastaantulevan liikenteen risteyksissä käännyttäessä, ja osaa tarvittaessa jarruttaa törmäyksen välttämiseksi.

Arrow

Katvealueen varoitusjärjestelmä

Takaviiston kuolleita kulmia valvova järjestelmä varoittaa kuljettajaa ja jarruttaa tarvittaessa törmäyksen välttämiseksi. Suuntavilkun kytkemällä auton kamerajärjestelmä näyttää digitaalisessa mittaristossa kuvaa katvealueesta.

Arrow

Kaistallapysymisavustin

SANTA FEn kaistallapysymyisavustin pitää auton kaistaviivojen keskellä. Järjestelmä toimii niin kaupunki- kuin moottoritienopeuksissa.

Kattavat tiedot SANTA FEn lukuisista turvavarusteista ja kuljettajaa avustavista järjestelmistä löydät hinnastosta.

Mukavuus

Jos Premium ei riitä, valitse Calligraphy

Hyundai SANTA FE tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, hienosti viimeisteltyjä ja käytännöllisiä sisätiloja sekä edistyksellistä teknologiaa arvostavalle. Automalli on ensimmäinen, johon on saatavilla myös ylellinen Calligraphy-varustetaso sisältäen mm. nappanahkaverhoilun, panoraamalasikattoluukun sekä mokkanahkaisen sisäkattoverhoilun.
Normaalisti 7-paikkaisen SANTA FEn voi tilata myös kuudella istuimella, jolloin keskimmäisen istuinrivin kolme rinnakkaista paikkaa korvautuu kahdella erillisellä istuimella. Ylellinen 2+2+2 -istuinasettelu tekee avarasta matkustamosta vieläkin tilavamman.

Etuistuinten väliin laskeutuva keskikonsoli

Ohjaamon ensiluokkaisen laatuvaikutelman kruunaa tyylikäs etuistuinten väliin laskeutuva keskinosoli, jossa oleellisimmat hallintalaitteet ovat ergonomisesti kädenulottuvilla.

Runsaasti tilaa matkustajille sekä tavaroille

SANTA FEn helposti muunneltavat sisätilat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin. Kolmannen rivin istuimet taittuvat esiin yksitellen, toisen istuinrivin selkänojat kääntyvät 60/40-suhteella. Lisäksi istuimet liukuvat helposti eteen-taakse suunnassa.

Krell-äänentoistojärjestelmä

Hiljainen matkustamo ja Krellin valmistama premium-tason äänentoistojärjestelmä kymmenellä kaiuttimella ei jätä vaativampaakaan hifistelijää kylmäksi.

Iso mutta helppo hallita

Suuresta koostaan huolimatta SANTA FEn pyörittely on vaivatonta 360-asteen kamerajärjestelmän sekä tutkien avulla. Peruuttaessa lähelle seinää auto osaa jopa kertoa sopivan etäisyyden, jotta takaluukku mahtuu vielä avautumaan.

Digitaalinen 12,3″ mittaristo

Uusi mukautettava 12,3-tuuman täysdigitaalinen mittaristo ja 10,25-tuuman tietoviihdejärjestelmän kosketusnäyttö ovat helppolukuisia ja -käyttöisiä.

Yhdistettävyys

Lukitse ja avaa ovet etänä

Verkkoon ja älypuhelimen Bluelink-sovellukseen yhdistettynä SANTA FE saa runsaasti hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi ajantasaiset ruuhka- ja säätiedot, auton latauksen etähallinnan sekä mahdollisuuden avata ja lukita ovet puhelimen kautta.

Hyundai Bluelink -puhelinsovellus tuo auton käytettävyyteen aivan uudenlaisen ulottuvuuden. Ladattavan hybridin kohdalla esimerkiksi auton latauksen hallinnointi onnistuu näppärästi puhelimen avulla. Bluelink-sovellukseen yhdistettynä auto muistaa myös kuljettajan tekemät ajoasetukset sekä esimerkiksi suosikkiradiokanavat, ja lataa ne auton käynnistyksen yhteydessä.

Langaton latausalusta

Keskikonsolin langaton latausalusta on sijoitettu näppärästi pystyasentoon mukitelineen viereen, jolloin se ei vie paljoa tilaa. Älypuhelin latautuu latausalustalla aiempaa nopeammin.

Langaton Apple Car Play™ ja Android Auto™

Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -ominaisuuksien ansiosta voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 8-tuumaiseen kosketusnäyttöön. Langaton älypuhelimen peilaus on saatavana vain 8” kosketusnäytön yhteydessä. 10.25”-tuumaisen näytön yhteydessä älypuhelimen peilaus vaatii kaapelin.

Lue lisää

SANTA FEn muotoilu
Lue lisää SANTA FEn muotoilusta

Hyundain hybridit
Tutustu tarkemmin hybriditekniikkaan

Hinnasto
Katso SANTA FEn hinnat ja tekniset tiedot