Close

Muotoilu.

Tutustu SANTA FEn hienoon viimeistelyyn.

Upea niin sisältä kuin ulkoa.

Näitpä uuden SANTA FEn liikenteessä tai pysäköitynä, auto kääntää pääsi rohkealla ja rouhealla muotoilullaan. Auton sisätilat tarjoavat todellisen wow-elämyksen: yksityiskohtaisesti ja laadukkaasti viimeistelty matkustamo huokuu tyyliä ja käytännöllisiä ratkaisuja.

 

Ulkopuoli Sisätilat

Ulkopuoli

Poikkeuksellisen luonteikas.

Aiempaa pidempi akseliväli, suurempi matkustamo ja leveämpi tavaratilan lastausaukko loivat täysin uuden SANTA FEn suunnittelulle raamit. Lopputuloksena on selkeälinjainen mutta rohkean massiivinen katumaasturi niin kaupunkiin kuin päällystettyjen teiden ulkopuolelle.

 

Edestä

Korkea keula ja H-kirjaimen muotoiset ajovalot antavat SANTA FElle tunnistettavan ilmeen. Suurikokoisen auton keulailmeestä on tehty mahdollisimman leveä kromatun jäähdyttimensäleikön muotoilulla.

Sivulta

Aiempaa pidempi akseliväli tarjoaa hulppean tilavan matkustamon, ja antaa samalla autolle majesteetillisen ulkonäön. Suurikokoiset 20 tuuman pyörät on sijoitettu tilaviin lokasuojiin, jotka jättävät tilaa suuremmillekin liikkeille huonommilla teillä.

Takaa

H-kirjaimiksi muotoiltu valoteema jatkuu myös auton takana. Leveästi aukeava takaluukku tarjoaa helpon pääsyn valtavan kokoiseen tavaratilaan.

Kulmikas mutta aerodynaaminen

Rouheasta muotoilustaan huolimatta SANTA FE on suunniteltu mahdollisimman aerodynaamiseksi. Lukuisat ilmaa ohjaavat yksityiskohdat pienentävät auton ilmanvastuskerrointa ja tekevät ajosta taloudellisempaa.

Aktiiviset ilmanottoaukot

Keulan aktiiviset ilmanottoaukot avautuvat ja sulkeutuvat automaattisesti sen mukaan, kuinka paljon moottoria on tarve jäähdyttää. Suljettuina ilmanohjaimet parantavat auton aerodynamiikkaa.

Viimeistele vantein

SANTA FEhen on tarjolla valikoima tyylikkäitä 18- ja 20-tuumaisia alkuperäisiä vanteita.

Kun premium ei riitä: Calligraphy

Kaikista ylellisimmän kokemuksen saat valitsemalla täysin uuden SANTA FEn Calligraphy-varustelulla.

Valitse värisi

Sisätilat

Ultimaattisen tyylikäs ja tilava

Valitse uusi SANTA FE 6- tai 7-paikkaisena. Auto on suunniteltu tarjoamaan käytännöllistä mutta tyylikästä tilaa, suuntasitpa matkalle pikkutakki tai metsästysvaatteet ylläsi. Kuusipaikkainen malli soveltuu loistavasti myös lapsiperheille: isommat lapset pääsevät näppärästi kapuamaan 3. riville omatoimisesti, toisen rivin istuinten väliin jäävä tila luo matkustamoon nahisteluvapaan vyöhykkeen.

Tunnelmavalaistu matkustamo

Kojelaudan piilotetut H-kirjaimen muotoiset tunnelmavalot jatkuvat etu- ja takaoviin asti luoden tyylikkään ja kutsuvan tunnelman matkustamoon.

Kaareutuva panoraamanäyttö

SANTA FEn business-luokan matkustamolle antaa ilmettä kaareva panoraamanäyttö, joka koostuu 12,3 tuuman digitaalimittaristosta sekä 12,3 tuuman ccNC-tietoviihdejärjestelmän kosketusnäytöstä. Ilmastoinnille ja muille usein käytetyille toiminnoille on lisäksi oma hallintapaneelinsa.

Matkustamo joustaa tarpeidesi mukaan

Luokkansa ylellisimpiin ja käytännöllisimpiin lukeutuva matkustamo on SANTA FEn ehdoton vahvuus. Voit ostaa autosi 6- tai 7-paikkaisena. Kuusipaikkaisessa mallissa 2. istuinrivin niin sanotut kapteenintuolit taittuvat sähköisesti rentoutumisasentoon. Myös kolmannen istuinrivin penkkien selkänojia pystyy kallistamaan ja tilat riittävät jopa aikuisille. Edelliseen mallisukupolveen nähden 2. ja 3. -istuinrivien pää- ja jalkatila on kasvanut merkittävästi.

Istuimen muistitoiminto

SANTA FE muistaa kunkin kuljettajan mieluisan ajoasennon, ja säätää istuimen erillistä reisitukea myöten automaattisesti oikeaan asentoon napinpainalluksella.

Sähkösäätöiset 2. rivin istuimet

Nauti seuraavan tason mukavuudesta. Tarjolla on 2. istuinrivin kapteenintuolit, jotka säätyvät sähköisesti. Erillinen rentoutustila säätää yhdellä napinpainalluksella istuimen lepoasentoon. Myös istuinosan kallistusta pystyy säätämään.