Close

Muotoilu.

Tutustu SANTA FEn muotoiluun.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Anteeksipyytelemättömän näyttävä

Hyundai SANTA FE tekee vaikutuksen ulkomuodollaan, missä ikinä kuljetkaan. Näyttävä kolmiulotteiseksi muotoiltu keulan säleikkö ja tunnistettavat LED-ajovalot antavat autolle viimeistellyn ja arvokkaan ilmeen. Ulkovärejä SANTA FEhen on tarjolla kahdeksan, sisätiloissa pehmeät kosketuspinnat laadukkailla materiaaleilla korostavat premium-tason kokemusta.

Parempi, paras, Calligraphy

SANTA FEn Calligraphy-varustetaso tuo sisätiloihin todellista luksusta nappanahkaverhoilulla, korinvärisillä helmoilla, alumiinisomisteisella keskikonsolilla, pilarien mokkanahkaverhoilulla sekä panoraamalasikattoluukulla.

Uusi visuaalinen ilme takana

Uusien takavalojen grafiikkaa on venytetty vaakasuuntaan, ja ne yhdistyvät toisiinsa punaisella heijastinlistalla korostaen visuaalisesti auton leveyttä.

Ensiluokkaiset materiaalit

Koe uuden tason ylellisyys, joka ei kalpene aiempien kokemustesi rinnalla. Matkustamon jokainen kosketuspinta ja komponentti on viimeistelty korkealaatuisilla materiaaleilla.

Valitse värisi

Vakiona premium-tason viimeistely

SANTA FEn edustaa Hyundain viimeisintä osaamista niin tekniikan kuin muotoilun sekä viimeistelyn osalta. Auton lukuisat yksityiskohdat korostavat laatua ja teknistä edistyksellisyyttä.

Kelluva keskikonsoli

Tyylikkäästi muotoiltu keskikonsoli kätkee sisälleen reilusti säilytystilaa. Suuremmat esineet, kuten talvella pipot ja hanskat, sujahtavat näppärästi keskikonsolin alle sijoitettuun avonaiseen säilytystilaan.

Panoraamakatto

Lisävarusteinen avattava panoraamakattoluukku viimeistelee matkustamon tyylin ja tilantunnun. Vakiona Calligraphy-varustetasossa.

Painikkeilla toteutettu vaihteenvalitsin

Sähköisesti toteutettu vaihteenvalitsin on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Sen vierestä löytyy pyöritettävä Terrain Mode -säädin ajotilavalinnalle.

Tunnelmavalaistus

SANTA FEn matkustamo pääsee oikeuksiinsa myös hämärän aikaan. Tunnelmavalaistuksen sävy on säädettävissä 64 eri vaihtoehdon välillä.

Kevytmetallivanteet

Vannekoko on SANTA FEssä varustetasosta ja moottorivaihtoehdosta riippuen 17″, 18″ , 19″ tai 20″.

Lue lisää

Hyundain hybridit
Lue lisää hybridimalleista

SANTA FEn ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso SANTA FEn hinnat ja tekniset tiedot