Edistys edessäsi – KONA SUV-malli

Uusi Hyundai Kona on vaikuttava kaikista kulmasta katsottuna. Sen yksilöllisen itsevarma ulkomuoto erottaa sen joukosta. Konan muhkeat pinnat ovat saaneet uuden virtaviivaisemman ilmeen, joka korostaa rohkeaa SUV-muotoilua ja vahvaa asennetta.

 • Tyylikäs ja persoonallinen
 • Edistyksellinen tietoviihdejärjestelmä
 • Uusia aktiivisia turvallisuusvarusteita
 • Näppärä ja monipuolinen SUV-korimalli
 • Valittavissa monipuolinen valikoima voimalinjoja ja varustetasoja
 • Etuveto, neliveto, automaatti- tai manuaalivaihteet

AJANKOHTAISET EDUT

 

Tutustu Hyundai Go! -yksityisleasinghintoihin

Lue lisää

 

Lyhyesti

Seuraavalle tasolle

Tyylikäs ja persoonallinen

Rohkeat, edistykselliset muotoilupäivitykset antavat uudelle Konalle virtaviivaisemman ja urheilullisemman ilmeen säilyttäen samalla sen vahvan SUV-luonteen ja ainutlaatuisen tyylin.

Uusinta älykästä tekniikkaa

Uutuus on varustettu uusimmalla älykkäällä tekniikalla, kuten huippuluokan kuljettajaa avustavilla järjestelmillä ja intuitiivisesti käytettävillä liitettävyysominaisuuksilla.

Pienemmät päästöt, parempi polttoainetaloudellisuus

Uusi Kona antaa sinun valita laajasta voimansiirtovalikoimasta käyttöösi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Uutuutena valikoimassa on 48 V -kevythybridivoimalinja dieselmoottoriin yhdistettynä.

Parempaa turvallisuutta

Uusi Kona tarjoaa laajan valikoiman edistyksellisiä kuljettajaa avustustavia järjestelmiä, jotka lupaavat sinulle ja tärkeimmillesi entistäkin enemmän turvallisuutta ja mielenrauhaa.

KONAn kosketusnäyttö

Huippuluokan liitettävyyttä

Bluelink® mahdollistaa auton etähallinnan älypuhelimella. Hyundai LIVE -palvelut tarjoavat reaaliaikaisia liikenne- ja pysäköintitietoja ja paljon muuta.

 

Suorituskyky sinun tarpeisiisi

Uusi Kona tarjoaa kattavan voimalinjavalikoiman lisäksi parannuksia jousitukseen ja ajettavuuteen. Luvassa siis vieläkin tasaisempaa ajoa ja parempaa tien hallintaa. Lue lisää uuden Konan tekniikasta

Palkittu Hyundai KONA

 

Täysin uusi Hyundai KONA N Line

Hyundai tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa moottoriurheilun innoittaman Kona N Line -varustetason myös uuteen Kona-mallistoon. N Line tuo persoonalliseen SUV-malliin lisää voimakkaita yksityiskohtia ja tekemisen meininkiä. Lue lisää täysin uudesta Kona N Linesta

Näyttää hyvältä myös ladattuna:
KONA Hybrid ja KONA Electric

Kukaan ei sanonut, että päästöjen vähentämisen pitäisi olla tylsää. Uusi Kona Hybrid käyttää sähkövoimaa kuljettaakseen sinut pidemmälle bensiinilitralla – ilman että sinun tarvitsee ladata akkua tai muuttaa ajotapojasi. Jos taas haluat käyttää liikkumiseen pelkkää sähköä: Kona Electric yhdistää rohkean ja tilavan SUV-tyylin vaikuttavaan, jopa 484 km*: n, toimintamatkaan.

 

Ulkoasu

KONA etuviistosta

Uskalla olla persoonallinen

Rohkea ja ainutlaatuinen ‒ uusi Kona on nyt läpikäynyt kattavan uudelleensuunnittelun. Kokonaisuus on tyylikäs ja aiempaa hienostuneemmat linjat korostavat sen yksilöllistä ulkoasua erottaen sen SUV-luokkansa muista vaihtoehdoista. Konepeltiä on venytetty ja se päättyy jyrkästi etusäleikön yläpuolelle. Keulan leveä, erottuva muotoilu antaa uudelle Konalle voimakkaan ilmeen. Uudet led-päiväajovalot ovat viirumaiset, ja antavat uutuudelle tunnistettavan ilmeen tien päällä

KONA edestä

Edestä

Katseen kiinnittävä uusi etupuskuri jatkuu sulavasti pyöränkaariin muodostaen ainutlaatuisen keulailmeen uuden etusäleikön alle. Konan keula on saanut uuden upean ulkoasun – mukaan lukien uudet tyylikkäät ja erottuvat led-ajovalot ja viiltomaiset päiväajovalot. Vankka hopean värinen puskurin alasomiste yhdistää visuaalisesti ilmanottoaukon ja etusäleikön. Pystysuorat ilmanottoaukot pyöränkaarien edessä parantavat auton aerodynamiikkaa ja minimoivat tärinää.

KONA sivustaSivusta

Urheilullista sivuprofiilia korostaa visuaalinen yhteys olkalinjan voimakkaiden muotojen ja terävämmän, puhtaamman ja harmonisemman etuosan välillä.

Takaa

Uusi takapuskuri noudattaa etuosan ja sivujen suojapanssarimaista konseptia. Takapuskuria korostaa vankka hopeanharmaa puskurin alasomiste. Uusittu muotoilu on venyttänyt takavaloja vaakasuunnassa, mikä täydentää auton etuosan ainutlaatuista valodesignia.

KONA takaviistosta

Uudet kevytmetallivanteet

Valitse tyylikkäät kevytmetallivanteet ‒ 17 ja 18 tuuman vanteet ovat saaneet uuden designin, 16 tuuman vanteet ovat aiemmasta Konasta tutut.

Sinun autosi. Sinun valintasi.

Uuden Kona Electricin avulla voit liittää autosi osaksi tyyliäsi. Tarjolla on uusia ulkovärejä, joten nyt voit valita mieluisimman yhteensä 11 ulkovärin valikoimasta. Kymmeneen värivaihtoehtoon on lisäksi valittavissa Phantom Black -värinen katto ja peilinkotelot. Personoi autosi ulkoasu Phantom Black -mustalla katolla ja peilikoteloilla. Musta katto on saatavissa kaikkiin ulkovärivaihtoehtoihin.

Sisätilat

Mukavuuden huipputasolla

Uuden Konan sisätilat on suunniteltu monipuolisiksi, mukaviksi ja ne jatkavat edeltäjänsä modernia ja hienostunutta ilmettä. Aktiiviseen elämäntyyliin sopiva Kona on saanut myös sisätiloihin uusia muotoilupäivityksiä. Uutuuteen on myös pakattu viimeisintä älykästä tekniikkaa, voit valita huippuluokan liitettävyys- ja mukavuusominaisuuksista itsellesi sopivimmat.

Uusi 10,25” värikosketusnäyttö

10,25 tuuman värikosketusnäyttö tarjoaa helpon pääsyn auton ominaisuuksiin, viihde-, navigointi- ja suosikkisovelluksiisi sekä musiikkiisi älypuhelimen peilauksen avulla. Saatavilla navigaation yhteydessä.

Moderneja
sisustusyksityiskohtia

Uusi ambient-valaistus valaisee Konan uutta keskikonsolia ja jalkatilaa.

 

 

Tekniikka

Päivitettyä tehokkuutta ja mukavuutta

Voit valita kahdesta turboahdetusta bensiinimoottorista:
 • Nelivetoinen, 1,6-litrainen, 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustettu (198 hv)
 • Etuvetoinen, 1-litrainen (120 hv), johon voi valita 6-vaihteisen manuaalivaihteiston tai 7-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston
 • 1,6 litran moottoriin on tarjolla myös hybridivoimalinja (141 hv) uudella 6-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla

Kevythybridi- ja hybridivoimalinjat auttavat alentamaan hiilidioksidipäästöjä ja pienentämään polttoaineenkulutusta. Uusi Kona tarjoaa kattavan voimalinjavalikoiman lisäksi parannuksia jousitukseen ja ajettavuuteen. Luvassa siis vieläkin tasaisempaa ajoa ja parempaa tien hallintaa. Myös mallin uudet renkaat osallistuvat talkoisiin paremman polttoainetehokkuuden puolesta.

Uutta mukavuutta matkantekoon

Uusi Kona kävi läpi mukavuuskäsittelyn aiempaakin miellyttävämmän ajokokemuksen aikaansaamiseksi. Jousia, iskunvaimentimia ja kallistuksenvakaajia muokattiin, jotta matkanteko on nyt tasaisempaa ja värinättömämpää.

48 V:n kevythybridijärjestelmä

48 voltin kevythybridijärjestelmä auttaa säästämään polttoainetta ja vähentämään päästöjä. Se avustaa polttomoottoria kiihdytyksissä – riippuen akun varaustilasta ja kiihdytyksen voimakkuudesta. Alla on lisätietoja järjestelmän toiminnasta erilaisissa ajotilanteissa.

 

Sujuvat startit

Kevythybridijärjestelmä on erityisen hyödyllinen kaupunkiliikenteessä kevythybridikäynnistinlaturin (MHSG) avustaessa polttomoottoria pysähtelevässä liikennevirrassa. Se tukee moottorin nopeampaa ja sujuvampaa käynnistystä täydentämällä vääntömomenttia 48 V:n kevythybridiakun energialla.

Kiihtyvyys

Kiihdytyksessä kevythybridijärjestelmän akku avustaa polttomoottoria lisäteholla riippuen akun varauksesta ja siitä, kuinka reippaasti kuljettaja kiihdyttää. Kun haluttu nopeus on saavutettu, järjestelmä siirtyy neutraalitilaan tuottamatta virtaa. Järjestelmä auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja polttoaineenkulutusta kiihdytystilanteissa.

Vaivatonta: aja ja lataa

Tasaisella nopeudella ajettaessa kevythybridijärjestelmä on joko neutraalitilassa tai toimii generaattorina, joka lataa 48 V:n akkua, riippuen akun varaustilasta.

Rekuperaatio eli energiantalteenotto

Aktiivisessa jarrutuksessa tai voimakkaassa kiihdytyksessä moottorin pyörivä kampiakseli antaa voimaa käynnistinlaturille, joka tuottaa moottorille tai akulle energiaa, maksimitehon ollessa 10-12 kW. Generaattori muuntaa kineettisen jarrutusenergian sähköksi ja syöttää sen takaisin 48 V:n akkuun.

Laajennettu start-stop

Matalilla nopeuksilla ajettaessa start-stop-toiminto aktivoituu. Hidastettaessa alle 30 km / h:n nopeudessa sekä kytkimen ollessa poissa käytöstä moottori sammutetaan kokonaan.

 

 

 

Vaihteistovaihtoehdot

Uusi Kona on saatavana 6-vaihteisella käsivaihteistolla, seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla (7-DCT) tai uudella 6-vaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla (6-DCT, Hybrid).

Tulevaisuudenkestävää moottoriteknologiaa

Kaikki uudet Hyundai Konan bensiinimoottorit noudattavat Euro 6d -päästöstandardeja.

 

 

1,0 T-GDI -bensiinimoottori

1,0-litrainen T-GDI-bensiinimoottori tuottaa 120 hevosvoimaa ja on saatavana 6-vaihteisella käsivaihteistolla tai ‒ ensimmäistä kertaa ‒ seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla (7DCT).

 

1,6 T-GDI -bensiinimoottori

Uusi 1,6-litrainen T-GDI-bensiinimoottori tarjoilee mukavat 198 hevosvoimaa. Se on yhdistetty seitsemänvaihteiseen kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon (7DCT), ja se on saatavana nelivetoisena. Maksimivääntömomentti 265 Nm.

1,6 T-GDI -bensiinimoottori

Dieselmoottorivaihtoehtona on tajolla 1,6 litran CRDi-moottori, joka tuottaa 136 hevosvoimaa. Moottori on yhdistetty 7-vaihteiseen kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon (7DCT). Diesel on vakiovarustettu 48 V:n kevythybridijärjestelmällä ja malli on nelivetoinen. Maksimivääntömomentti on 320 Nm.

 

Tutustu uuteen Kona Hybridiin

Tutustu uuteen Kona N Lineen

Turvallisuus

KONA turvallisuus

Huippuluokan turvallisuus ja edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät

Turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Siksi päivitimme uuden Konan turvallisuuspaketin. Kona on varustettu Hyundain uusimmalla SmartSense-turvateknologialla, huippuluokan aktiivisilla turvajärjestelmillä, törmäyksiä estävästä automaattisesta hätäjarrutuksesta kuolleen kulman tunnistukseen. Kona on fiksusti turvallinen, lukuisat apujärjestelmät näkevät, ajattelevat ja reagoivat apunasi, jotta voit rennosti nauttia ajamisesta.

LDW Kaistavahtijärjestelmä

Uutta! Kaistallapysymisavustin (LFA)

Uudessa Konassa on kaistallapysymisavustin (LFA). Aktivoituna se pitää auton keskitettynä kaistallaan 0–200 km / h -nopeuksilla sekä moottoriteillä että kaupungin kaduilla. Järjestelmä on vakiovarusteena koko Kona-mallistossa.

Uutta! Katvealueen törmäyksen välttämisavustin (BCA)

Uusi Kona käyttää kahta takapuskurin alaosassa sijaitsevaa tutkaa varoittamaan katvealueen liikenteestä. Jos suuntavilkku on päällä, järjestelmä antaa äänimerkin ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi. Järjestelmä on saatavilla Safety Pack -lisävarustepaketin yhteydessä Comfort-varustetasosta alkaen.

 

Uutta! Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA)

Risteävän liikenteen törmäyksen välttämisavustin (RCCA) varoittaa takaa lähestyvästä ajoneuvosta ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä on saatavilla Safety Pack -lisävarustepaketin yhteydessä Comfort-varustetasosta alkaen.

KONA RCCA

Hyundain älykäs vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla

Uutta! Älykäs vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla (SCC w / S&G)

Enemmän turvallisuutta ja vähemmän stressiä. Järjestelmä säilyttää määritetyn välimatkan edessä olevaan ajoneuvoon vähentämällä tai lisäämällä nopeutta automaattisesti. Järjestelmä on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

 

 

Älykäs nopeusrajoitusvaroitus (ISLW)

Uutta! Älykäs nopeusrajoitusvaroitus (ISLW)

Älykäs nopeusrajoitusvaroitus (ISLW) tunnistaa nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit ja näyttää ne sekä navigointijärjestelmän näytössä että mittaristossa. Järjestelmä on saatavilla Navi Pack -lisävarustepaketin yhteydessä Comfort-varustetasosta alkaen.

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA)

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitusjärjestelmä ilmoittaa edessä olevan ajoneuvon lähtiessä liikkeelle esimerkiksi liikennevaloissa tai ruuhkassa, mikäli kuljettaja ei heti reagoi liikenteen liikkumiseen. Järjestelmä on vakiovarusteena koko Kona-mallistossa.

Edessä olevan ajoneuvon liikkeellelähtöilmoitus (LVDA)

 

Uutta! Poistumisvaroitus (SEW)

Tämä älykäs ominaisuus auttaa välttämään onnettomuuksia. Vaaratilanteen havaitessaan järjestelmä varoittaa autosta poistuvaa henkilöä sekä symbolilla mittaristossa että ulkopeilissä ja äänimerkillä. Järjestelmä on saatavilla Safety Pack -lisävarustepaketin yhteydessä Comfort-varustetasosta alkaen.

Takamatkustajien muistutus (RSA)

Järjestelmä tunnistaa, jos takaovi on avattu ennen ajoon lähtöä, ja muistuttaa ilmoituksella mittaristossa sekä äänimerkillä kuljettajan poistuessa autosta, jotta takaistuimille ei unohdu mitään tärkeää. Järjestelmä on vakiovarusteena koko KONA-mallistossa.

 

Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Mukavuus

KONA sisältä

Nauti huippuluokan mukavuudesta

Uuden Konan varustelu käsittää laajan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja, jotka takaavat sekä mukavuuden että toiminnallisuuden – myös takapenkillä matkustaville. Näitä ovat toisen rivin lämmitettävät istuimet ja toisen rivin USB-portti.

 

Lämmitettävät ja tuuletetut istuimet

Lämmin talvella ja viileä kesällä. Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet on varustettu kolmiportaisella lämmitystoiminolla koko Kona-mallistossa vakiovarusteena. Etuistuinten tuuletustoiminto on tarjolla Leather Pack -nahkaverhoiltujen istuinten lisävarustepaketin yhteydessä Style- ja N Line-varustetasoihin.

Uutta! Mukavuutta takamatkustajille

Takamatkustajat arvostavat lämmitettyjä toisen rivin istuimia ja USB-porttia. Lämmitetyt takaistuimet ovat vakiovarusteena Style ja N Line -varustetasoissa. Toisen rivin USB-liitin on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Ambient-tunnelmavalaistus

Uusi ambient-tunnelmavalaistus valaisee uudistetun keskikonsolin ja etujalkatilat, mikä lisää sisustuksen tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä. Ambient-valaistus on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Sähköinen seisontajarru (EPB)

Sähköinen käsijarru on sijoitettu keskikonsoliin. Se on paitsi kätevä, myös helppo käyttää, ja vapauttaa tilaa sisätiloissa. Sähköinen seisontajarru on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

Peruutuskamera

Peruutuskamera tarjoaa paremman näkyvyyden sekä pysäköidessä että ajon aikana. Yhden painikkeen painalluksella takakamera näyttää myös ajaessa, mitä auton takana tapahtuu. Peruutuskamera on vakiovarusteena koko Kona-mallistossa.

 

Head-up display eli HUD-näyttö

Luokkansa kirkkaimpiin kuuluva HUD-näyttö edistää ajoturvallisuutta heijastamalla suoraan kuljettajan näkökenttään tärkeitä tietoja, kuten ajonopeuden, navigointiohjeita ja varoituksia. Ohjauspyörän vieressä olevalla painikkeella aktivoitava yhdistelmänäyttö katoaa näkyvistä, kun sitä ei käytetä. HUD on vakiovarusteena Style- ja N Line -malleissa.

Vaihteen vaihtosiivekkeet ohjauspyörässä

Vaihteen vaihtosiivekkeet ovat vaivattomasti ja turvallisesti kuljettajan ulottuvilla irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Vaihtosiivekkeet ovat vakiovarusteena seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7DCT) yhteydessä.

Liitettävyys

KONA liitettävyys Bluelink

Liity mukavuuden huipputasolle

Uusi Kona sisältää joukon uusimpia älykkäitä toiminallisuuksia sekä huippuluokan liitettävyysominaisuudet, kuten Bluelink-telematiikkapalvelun. 10,25 tuuman näytöllä varustettuun navigointijärjestelmään sisältyy myös Hyundain LIVE-palveluiden tilaus veloituksettomana ensimmäisten viiden vuoden ajalta.

10,25 tuuman värikosketusnäyttö

Navigointia uudelta 10,25 tuuman näytöltä

Navigointijärjestelmän yhteydessä saatava 10,25 tuuman värikosketusnäyttö tukee Apple CarPlay ™ – ja Android Auto ™ -sovelluksia, joten voit helposti peilata puhelimesi toiminnot suoraan näytölle. Navi Pack -lisävarustepakettiin kuuluvat myös KRELL Premium -audiojärjestelmä seitsemällä kaiuttimella ja subwooferilla sekä erillinen 8 x 45 W -vahvistin. Pakettiin kuuluvat lisäksi moottoritieajoavustin (Highway Driving Assist, HDA), nopeusmerkkien tunnistus (Intelligent Speed Limit Warning, ISLW) sekä BlueLink-telematiikka. Navi Pack -lisävarustepaketti on saatavilla Comfort-varustetasosta alkaen.

 

Langaton lataus

Kätevästi keskikonsoliin sijoitettu langaton latausalusta tarjoaa nopean ja helpon älypuhelimen latauksen Qi-standardin mukaisille laitteille. Langaton latausmahdollisuus on vakiovarusteena Comfort-varustetasosta alkaen.

E-call

E-call-hätäpuhelujärjestelmä soittaa automaattisesti apua paikalle, jos tapahtuu onnettomuus, jossa turvatyynyt laukeavat. Hätäapua on mahdollista saada ympäri vuorokauden myös SOS-painiketta painamalla. E-call-järjestelmä on pakollinen turvallisuusvaruste uusissa autoissa.

KONA E-call-hätäpuhelujärjestelmä

 

KRELL premium -äänentoistojärjestelmä

KRELLin ensiluokkainen äänijärjestelmä tarjoaa erinomaisen äänentoiston, jolla voit rokata tyylikkäästi. KRELL-äänentoiston saa Navi Pack -lisävarustepaketissa, joka on saatavilla Comfort-varustetasosta alkaen.

Henkilökohtainen käyttäjäprofiili

Tallenna mieluiset asetukset juuri niin kuin haluat. Voit tallentaa infotainment-asetukset, kuten kielen, Bluetoothin ja navigointiasetukset, ja ne ovat aina helposti käytettävissäsi henkilökohtaisessa käyttäjäprofiilissasi.

Infotainment Henkilökohtainen käyttäjäprofiili

 

Hybrid

KONA Hybrid edestä

Uusi KONA Hybrid

Tyylikkäästi taloudellinen

Voimakkaiden muotojen Hyundai Kona Hybrid on uusiutunut aiempaakin turvallisemmaksi ja tyylikkäämmäksi. Myös liitettävyys on ottanut harppauksen uudelle tasolle.

Kona Hybridin edut sinulle

 • voit ajaa pidemmän matkan bensiinilitralla
 • sinun ei tarvitse erikseen ladata akkua tai muutenkaan muuttaa ajotapojasi
 • rohkea ulkomuoto
 • monipuolinen ja näppärä SUV-malli

Sopisiko uusi KONA Hybrid sinulle?

Jätä yhteystietosi meille, niin olemme sinuun yhteydessä heti, kun uutuus on koeajettavissa!

Ota yhteyttä

Mikä on hybridi?

Uusi Kona Hybrid on varustettu sekä bensiinimoottorilla että sähkömoottorilla, jotka yhdessä tarjoavat erinomaisen polttoainetaloudellisuuden ja vähentävät päästöjä. Kona Hybrid hyödyntää sähköenergiaa, jotta sinä voit ajaa pidemmän matkan bensiinilitralla. Auto vaihtaa automaattisesti ja saumattomasti bensiini- ja sähkömoottorin välillä. Sinun ei siis tarvitse erikseen ladata akkua tai muutenkaan muuttaa ajotapojasi.

Päästöjen vähentämisen ei tarvitse olla tylsää

Uusi Kona Hybrid vie polttoainetehokkuuden uudelle tasolle. Kona Hybridiä liikuttavat 1,6 litran bensiinimoottori suorasuihkutuksella ja korkeajänniteakusta voimansa saava sähkömoottori. Yhdessä ne tarjoavat kiitettävän suorituskyvyn tuottaen 141 hv:n tehon ja 265 Nm:n väännön. Kun pakettiin lisätään kuusivaihteinen urheilullinen automatisoitu kaksoiskytkinvaihteisto, ajaminen on hauskaa – vääntöä on tarjolla juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan, ja kuitenkin polttoaineen kulutus on taloudellista.

 

KONA Hybrid vanteet

Tyyli ulottuu vannevalintoihin

Uusi Kona Hybrid on saatavana hybridimallille suunnitelluilla 16 tai 18 tuuman kevytmetallivanteilla.

Taloudellisuutta tyylikkäästi

Itsevarma ja yksilöllinen Kona Hybrid on suunniteltu kääntämään päitä ja vähentämään päästöjä. Uusi Kona Hybrid tunnustaa ylpeänä uuden Kona-malliston tyyliä. Se erottuu muista malleista vain hybridimallille suunnitelluilla vanteillaan sekä takapuskurin hybridimerkinnällään. Lue lisää uutuuden rohkeasta ulkomuodosta täältä.

KONA Hybrid edestä

 

 

KONA Hybrid merkki

Hybridi-merkintä

Uusi Kona Hybrid tunnustaa ylpeänä uuden Kona-malliston tyyliä. Se erottuu muista malleista vain hybridimallille suunnitelluilla vanteillaan sekä takapuskurin hybridimerkinnällään.

Uusi digitaalinen 10,25″ mittaristo

Mittaristossa kerrotaan selkeästi akun latautumisesta ja purkautumisesta sekä tärkeitä tietoja ajon aikana: akun varaustilan ja energiavirran, aktiivisten turvallisuustoimintojen tilan, toimintamatkan jäljellä olevalla polttoaineella ja polttoaineenkulutuksen, navigointiohjeita ja ulkolämpötilan. Uusi digitaalinen mittaristo on vakiona KONA Hybrid Comfort ja Syle -malleissa.

Digitaalinen näyttö KONA Hybrid

 

KONA Hybrid sisätilatHienostuneet sisätilat

Uuden Konan sisustus on suunniteltu monipuoliseksi ja mukavaksi ja sitä on päivitetty edeltäjäänsä modernimmaksi ja hienostuneemmaksi

 

Tehokas hybridi

Polttoainetehokkuuden uudelle tasolle vievän Kona Hybridin kaltaista autoa et tapaa usein: se on hybridi, jossa hauskuus on pääroolissa. Urheilullisessa SUV-mallissa on bensiinimoottori suorasuihkutuksella ja korkeajänniteakusta voimansa saava sähkömoottori. Yhdessä ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn tuottaen 141 hv:n tehon ja 265 Nm:n väännön. Kun tähän dynaamiseen yhdistelmään lisätään kuusivaihteinen urheilullinen automatisoitu kaksoiskytkinvaihteisto, ajaminen on hauskaa – vääntöä on tarjolla runsaasti juuri silloin kun sitä eniten tarvitaan, ja kuitenkin polttoaineen kulutus on taloudellista.

N Line

 

KONA N Line etuviistosta

Saammeko esitellä: Täysin uusi KONA N Line

Uuteen Konaan on nyt ensimmäistä kertaa saatavana moottoriurheilun innoittama N Line -varustetaso. Yksi vilkaisu riittää, tunnistat Kona N Linen voimakkaista urheilullisista yksityiskohdista.

Urheilullisempi KONA N Line ulkoa

Auton etuosassa konepellin ja etupuskurin vahvat piirteet yhdistyvät harmonisesti korinvärisiin pyöränkaariin. N-tyylinen voimakaspiirteinen keula eroaa muusta mallistosta, moottoriurheilujuuriin viitaten siihen on integroitu myös kolme ilmanottoaukkoa

KONA N Line edestä

N Line -mallimerkintä

N Line -mallimerkintä

Kona N Line on saanut täysin tälle mallille suunnitellun ainutlaatuisen etusäleikön, jossa on Hyundai-logon lisäksi myös N Line -logo.

 

Muodokas takaosa ja urheilulliset pakoputket

Moottoriurheilun DNA:ta on myös auton takaosassa, missä se näkyy suurena aerodynaamiikkaa parantavassa diffuusorissa sekä urheilullisissa kaksoispakoputkissa.

KONA N Line pakoputket

KONA N Line vanteet

AiNutlaatuiset 18” kevytmetallivanteet

N-maailmaa täydentävät 18 tuuman timanttihiotut kevytmetallivanteet, jotka ovat saatavilla yksinoikeudella vain ja ainoastaan N Line -varustetasoon.

KONA N Line sisältä

Tyylikkäästi sporttinen sisältä

N Linen sisätiloissa on ripaus sporttitunnelmaa: punaiset yksityiskohdat ja N Line -mallimerkinnät jatkavat tyylin linjakkaasti myös auton sisätiloihin.

Nahkainen N Line -ohjauspyörä

N Line -ohjauspyörä yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden. Ohjauspyörässä on rei’itettyä nahkaa ja N-logo.

KONA N Line ohjauspyörä
KONA N Line vaihteenvalitsin

N Line -vaihteenvalitsin

N Line -vaihteenvalitsimessa on urheilullisuutta henkivät metallinväriset korosteet, N-logo, punainen kontrastiraita ja nahkaiset pinnat parempaan pitoon sekä lisäämään moottoriurheilun tunnelmaa.

 

N Line -istuimet

Sporttiset N Line -istuimet on verhoiltu nahalla ja niissä on kohokuvioituna N-logo sekä punaiset kontrastiompeleet. Etuistuimet ovat lämmitettävät ja tuuletetut, mikä lisää matkustusmukavuutta.

KONA N Line istuin

Piditkö näkemästäsi?

Tutustu myös muihin N Line -malleihin! Kona N Line ei edusta yksin elämän urheilullisemmalla puolella. Myös muita Hyundai-henkilöautoja on saatavana N Line -varustetasolla.

i10 N Line

Täysin uuden i10 N -mallin avulla seuraava taso on sinun. Aina viisipaikkainen Hyundai i10 N Line on varustettu 1,0 T-GDI -bensiinimoottorilla, viisivaihteisella käsivaihteistolla ja siinä on i10-malliston vaihtoehdoista eniten tehoa: 110 hevosvoimaa. Luonnollisesti tämäkin malli on haukannut persoonalliset N-desginelementit kyytiinsä.

Tutustu i10 N Lineen

Tulossa: i20 N Line

Suorituskykyisten sisarustensa innoittamana esittelemme keväällä 2021 myös täysin uuden i20 N Line -mallin. Hyundai i20 N Line saa rohkean ulkomuodon ja sisätiloihin jatkuvan sporttityylin, turvallisuutta tai taloudellisuutta unohtamatta. Tästä kuulet pian lisää!

i30 N Line

Ensimmäisenä Hyundai-mallina N Line -varustetason saanut i30 on edennnyt jo toiseen versioonsa. Hyundai i30 -mallistossa on tarjolla kolme korimallia, Hatchback, Fastback ja Wagon, joihin jokaiseen voi liittää maustetta maantielle lisäävän N Line -varustetason.

Tutustu i30 Hatchback N Line -mallistoon

Tutustu i30 Fastback N Line -mallistoon

Tutustu i30 Wagon N Line -mallistoon

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Kuten kaikki Hyundait, myös uusi Kona on rakennettu korkeimpien laatustandardien mukaan. Tämän laadun vakuudeksi annamme autoihimme viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa, jotta sinä voit nauttia elämäsi tärkeistä asioista huolehtimatta autostasi. Nauti mielenrauhasta, jonka yksi alan parhaista takuista antaa sinulle – vakiona. Lue lisää Hyundain takuusta.