Close

Muotoilu.

Tutustu KONAn muotoiluun ja sisätiloihin.
Varaa koeajo

Terävöitetty ja rohkeampi

Täysin uuden Hyundai KONAn muotoilu on tehty täyssähkömallin ehdoilla. Aerodynaaminen ja sulavalinjainen ulkokuori tarjoaa hyvät lähtökohdat myös Hybrid-mallin polttoainetehokkuudelle. Keulan virtaviivaiset muodot ja leveä Seamless horizon Lamp -valonauha antavat autolle kaukaa tunnistettavan ilmeen. Futuristisesta olemuksestaan huolimatta KONA ei ole unohtanut SUV-autoille tyypillisiä muotoja.

Ulkomuoto Sisätilat Värivaihtoehdot N Line

Futuristinen muotokieli

Sulavan hienostunut

Kiitos sähköautolle suunnitellun korin, täysin uusi KONA Hybrid tarjoaa erinomaista aerodynamiikkaa tyyliä unohtamatta. Menohaluja viestivä olemus ja voimakkaat pyöränkaarien muodot luovat autolle ikoniset ulkomuodon, viitaten samalla ensimmäisen sukupolven KONAan.

Seamless Horizon Lamp

KONAan on saatavilla koko keulan leveydellä loistava Seamless Horizon Lamp -valonauha, joka luo autolle persoonallisen ja tunnistettavan ilmeen.

Dynaamisen linjakas

Auton sivulla terävät vaakasuuntaiset linjat yhdistyvät takaspoilerista lähtevään metallinhohtoiseen koristelistaan.

Katse eteenpäin

Keulan kaksiosainen ajovaloasetelma pitää sisällään projektiotyyppiset LED-ajovalot, jotka on integroitu pyöränkaarien muotoihin. Niiden yläppuolella loistaa valonauhana tyylikkäät LED-päiväajovalot.

Tunnistettava myös takaa

Keulan ilme toistuu auton perässä, missä Seamless Horizon Lamp -valonauha saa auton erottumaan massasta.

Aktiiviset ilmanottoaukot

Yksi sähköautosta lainattu ominaisuus ovat keulan aktiiviset ilmanottoaukot, jotka aukeavat vain silloin, kun moottoritilaan tarvitaan jäähdytystä. Kiinniollessaan ne parantavat aerodynamiikkaa ja parantavat polttoainetaloudellisuutta.

Tummat pyöränkaaret

KONA Hybridin dynaamista ulkomuotoa korostavat mustat vahvasti muotoillut pyöränkaaret, jotka yhdistyvät edessä ja takana valojen koteloihin.

Löydä tyyliisi sopivat pyörät

Valitse tyylikkäät kevytmetallivanteet 16-, 17- tai 18-tuumaisista vaihtoehdoista.

Tilaa elää ja olla

Enemmän tilaa ja mukavuutta

KONA on suunniteltu täyttämään kiireisen ja aktiivisen autoilijan tarpeet. Autossa on aiempaa rutkasti enemmän tilaa niin matkustajille kuin matkatavaroille. Kokoa kasvanut SUV-malli tarjoaa upeat tilat kaikkiin elämäsi seikkailuihin.

Maksimoidut sisätilat

Täysin uuden KONAn kasvaneet mitat näkyvät etenkin takamatkustajille. Jalkatilaa on tullut peräti 77 millimetriä lisää, pääntilaa 11 mm enemmän ja leveyssuunnassa hartiatila on luokkansa suurin. Tavaratila on kasvanut lähes kolmanneksella 466 litraiseksi.

Näyttävä mittaristopaneeli

Elegantisti muotoiltu kaareva mittaristo- ja tietoviihdejärjestelmän näyttöpaneeli koostuu kahdesta 12,3 tuuman näytöstä.

KONA Hybrid First Editionin sisustus

Hyundai KONA Hybrid First Edition -mallin vakiovarusteluun kuuluu laadukas Eco Pack -verhoilu, jossa on hyödynnetty laajasti kierrätysmateriaaleja ja ekoprosessoituja pintoja.

Paljon muunneltavaa tilaa

Mitä tulee tavaratilaan ja muihin säilytysratkaisuihin, täysin uusi KONA tarjoaa reilunkokoisen 466 litran (VDA) tavaratilan (30 prosenttia edellistä mallia enemmän). Tavaratilan laajentaminen käy kädenkäänteessä ilman, että sinun tarvitsee irroittaa niskatukia. Takaistuinten selkänojat alas taitetteuina tavaratila kasvaa 1300 litraiseksi.

Kätevästi taittuvat selkänojat

KONAn takaistuinten selkänojat taittuvat näppärästi 40:20:40-suhteessa, mikä mahdollistaa pitkien tavaroiden kuljettamisen neljän matkustajan kera. Mainio ominaisuus esimerkiksi talven hiihtoreissuille.

Suurempi ja monikäyttöisempi tavaratila

Nauti 466 litran tavaratilan tarjoamasta joustavuudesta. Peräti 30 prosentilla kasvanut tavaratila tarjoaa entistä paremmin tilaa esimerkiksi lapsiperheiden tarpeisiin.

Keskikonsoli Kojelauta Mukitelineet edessä Mukitelineet takana

Avoin keskikonsoli

Matkustamoon on saatu reilusti säilytystilaa myös pientavaroille. Ohjauspyörän taakse viety shift-by-wire -vaihteenvalitsin on vapauttanut tilaa keskikonsolista tavaroiden säilytykselle ja älylaitteiden lataamiselle.

Kelluva kojelauta

Yksi kuljettajakeskeisen ohjaamon kohokohdista on kelluvaksi muotoiltu kojelauta, jossa esimerkiksi ilmastoinnin säädöt ovat helposti kädenulottuvilla.

Esiinkääntyvät mukipidikkeet

Keskikonsolin näppärät mukitelineet kääntyvät esille napinpainalluksella ja taittuvat takaisin piiloon, kun keskikonolista tarvitaan tilaa muille tavaroille.

Mukitelineet takana

Istuudu ja rentoudu. Takamatkustajille on tarjolla mukitelineet keskimmäisen istuimen taittuvassa kyynärnojassa. Takapenkkien selkänojat taittuvat 40:20:40-suhteessa.

Personoi oma KONAsi

Sinun auto, sinun värit

Anna persoonasi näkyä, ja valitse itselle mieluisin värivaihtoehto laajasta väritarjonnasta. Halutessasi voit valita katon ja korin värit erikseen.

Värivaihtoehtoja myös sisätiloihin

Laajalla valikoimalla sisätilojen värivaihtoehtoja voit korostaa persoonaasi ja matkustamon tilantuntua. Uusina väripaketteina on tarjolla Sage Green & Lime sekä Black & Orange.

Kestävästi tuotettuja materiaaleja

Täysin uuden KONAn Eco Pack -sisätilapaketti pitää sisällään kierrätysmateriaaleja ja ekologisesti prosessoitua nahkaa.

Selaa sisätilavaihtoehtoja

N Line

Tervetuloa urheilullisemmalle puolelle

Suorituskykyä uhkuva N Line -varustelu antaa KONA Hybridille agressiivisemman ilmeen niin auton keulaan kuin takaosaan siivekemäisin puskurein, korinvärisin pyöränkaarin ja tuplapakoputken myötä. Auton urheilullista siluettia korostaa hopeinen koristelista, joka ulottuu auton etupuskurista kylkiä myöten taakse asti.

Mahtava ensivaikutelma

N Line -varustetasoon varta vasten suunniteltu etupuskurin ritilikkö ja voimaa uhkuvat mustat yksityiskohdat sekä N Line -logo kertovat heti auton luonteen. Ensivaikutelman kun voi antaa vain kerran.

Muodokas perä

Korinväriset pyöränkaaret soljuvat hienostuneesti kohti voimakkaan muodokasta takapuskuria. Sen alaosaa kehystää tyylikäs hopeanvärinen lista ja N Line -ritilikkökuviointi.

Kromatut pakoputkenpäät

Moottoriurheilusta inspiraationsa saaneet juuret näkyvät KONA N Linen lukuisissa yksityiskohdissa, kuten kromatuissa kaksoispakoputkenpäissä.

Valinnanvapauden voima

Valitse auton ulkonäkö eloisasta väripaletista, ja luo KONA Hybrid N Linesta tyyliisi täydellisesti istuva.

Tutustu N Linen sisätiloihin

Kurkista KONA Hybrid N Linen sisätiloihin ja bongaa tyylikkäät yksityiskohdat: metalliset polkimet, N Line -ohjauspyörä ja vaihteenvalitsimet, urheilullisten istuinten ja oviverhoilun punaiset koristetikkaukset. Istuinverhoiluksi voit valita kankaan tai Eco Alcantaraa (65% kierrätettyä PET-muovia) ja nahkaa yhdistelevän vaihtoehdon.

Katso lisää

KONAn ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hyundai hybridit
Tutustu muihin Hyundain hybrideihin

Hinnasto
Katso KONA Hybridin hinnat ja tekniset tiedot