Close

Ominaisuudet.

Tutustu täysin uuden KONA Hybridin innovatiivisiin ominaisuuksiin.
Varaa koeajo

Asettaa uudet standardit

Täysin uusi KONA Hybrid on kokoluokkansa mittapuu uusimpien liitettävyys-, mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Istuudu autoon ja nauti vertaansa vailla olevasta ajokokemuksesta.

Teknologia Liitettävyys Turvallisuus Mukavuus Hybriditekniikka

Teknologia

Koe alan uusin teknologia

Leveä mittaristopaneeli

Elegantisti muotoiltu kaareva mittaristo- ja tietoviihdejärjestelmän näyttöpaneeli koostuu kahdesta 12,3 tuuman näytöstä.

Bose Premium -äänentoisto

KONAan on saatavilla laadukas Bose Premium -äänentoistojärjestelmä kahdeksalla kaiuttimella ja subwooferilla.

Hyundai Digital Key

Voit avata KONAn ovet ja käynnistää auton yhteensopivalla älypuhelimella tai -kellolla. Ominaisuus hyödyntää turvallista NFC-teknologiaa.

Nopeaa ja joustavaa lataamista

Mobiililaitteiden lataamista varten KONAsta löytyy nopea langaton latausalusta keskikonsolista sekä 12 voltin virtapistoke ja kaksi USB-C -latausporttia, joista toinen toimii myös datansiirtoon. Takamatkustajille on lisäksi kaksi USB-C -latauspistoketta.

Nopeaa ja joustavaa lataamista

Mobiililaitteiden lataamista varten KONAsta löytyy nopea langaton latausalusta keskikonsolista sekä 12 voltin virtapistoke ja kaksi USB-C -latausporttia, joista toinen toimii myös datansiirtoon. Takamatkustajille on lisäksi kaksi USB-C -latauspistoketta.

Liitettävyys

Vie liitettävyysominaisuudet uudelle tasolle

KONA vie auton liitettävyysominaisuudet täysin uudelle tasolle. Auto on Hyundai-konsernin ensimmäinen malli, joka saa uuden sukupolven Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) -tietoviihdejärjestelmän. Se pitää sisällään mm. uusimman Bluelink-telematiikkajärjestelmän sekä täyden Over-the-Air (OTA) päivitysmahdollisuuden ohjelmistojen osalta. Auton käyttöä helpottaa Hyundai Digital Key -ominaisuus, joka tekee yhteensopivasta älykellosta ja -puhelimesta auton avaimen.

Bluelink pitää yhteyden autoosi

Hyundain kiitelty Bluelink-telematiikka älypuhelinsovelluksella tuo autoiluun uuden ulottuvuuden. Pystyt hallitsemaan auton tärkeitä ominaisuuksia mistä tahansa matkapuhelimestasi käsin.

Aina ajan tasalla

Etänä verkon kautta tapahtuvat OTA-päivitykset (Over-the-Air) pitävät autosi ohjelmistot aina ajan tasalla.

Apple Car Play / Android Auto

Voit peilata älypuhelimesi sovelluksia suurelle tietoviihdejärjestelmän näytölle Apple CarPlayn ja Android Auton avulla.

Turvallisuus

Uusimmat kuljettajaa avustavat turvajärjestelmät

KONA on varusteltu uusimman sukupolven Hyundai Smart Sense -turvallisuusjärjestelmillä. Kuljettajaa avustavat ominaisuudet, kuten Highway Driving Assist (HDA), tuovat ajamiseen vaivattomuutta sekä turvallisuutta.

 

Highway Driving Assist (HDA)

Highway Driving Assist avustaa moottoriteillä pitämällä KONA Hybridin kaistaviivojen keskellä sekä säilyttämällä turvallisen etäisyyden edellä ajavaan. Ominaisuus hyödyntää auton omien sensoreiden lisäksi esimerkiksi karttadataa, ja sopeuttaa nopeutta moottoritieramppeihin.

KONA Surround View Monitor

Surround View Monitor (SVM)

Ahdas pysäköintipaikka? Ei hätää, sillä auton 360-asteinen kamerajärjestelmä tekee pysäköinnistä vaivatonta.

Blind-spot View Monitor (BVM)

KONA Hybrid varoittaa katvealueessa olevista ajoneuvoista. Suuntavilkun kytkemisen yhteydessä auto varoittaa äänimerkillä ja näyttää lisäksi kamerakuvaa katvealueesta auton mittaristossa.

Loading
Arrow

Remote Smart Parking Assist (RSPA)

Voit ohjata KONA Hybridin ulos ahtaasta parkkiruudusta auton ulkopuolelta kauko-ohjainavaimen painikkeista.

Arrow

Reverse Parking Collision-Avoidance Assist Reverse (PCA-R)

Kun auton kamera- ja ultraäänisensorit havaitsevat lähestyvän esteen peruuttaessa, kuljettajaa varoitetaan äänimerkillä. Mikäli hän ei reagoi, auto jarruttaa tarvittaessa törmäyksen välttämiseksi.

Arrow

In Cabin Camera (ICC)

Kuljettajan tarkkaavaisuutta havainnoiva kamerajärjestelmä varoittaa ja kehoittaa pitämään tauon, mikäli se havaitsee kuljettajan ajokäytöksessä väsymisen merkkejä.

Arrow

Forward Collision-Avoidance Assist with Junction Turning (FCA-JT)

Auton tutka- ja kamerasensorit havainnoivat edellä ajavia autoja, polkupyöriä ja jalankulkijoita, ja jarruttaa tarvittaessa törmäyksen välttämiseksi. Vasemmalle käännyttäessä auto jarruttaa automaattisesti, mikäli se havaitsee ajolinjan risteävän vastaantulevan auton kanssa.

Arrow

Blind-Spot Collision Warning (BCW)

Auton takapuskurin ultraäänisensorit havaitsevat takaaviistosta lähestyvät ajoneuvot. Mikäli katvealueessa on toinen auto, kuljettajaa varoitetaan äänimerkillä ja tarvittaessa automaattisesti jarruttamalla, kun suuntavilkku kytketään päälle.

Arrow

Lane Keeping Assist (LKA)

Tuulilasiin sijoitettu kamera tarkkailee kaistaviivoja. Mikäli auto ohjautuu kaistaviiva lähelle, kuljettajaa varoitetaan äänimerkillä ja tarvittaessa ohjausliikkeellä.

Mukavuus

Suuremmat ja käytännöllisemmät sisätilat

Teknisen edistyksellisyyden ohella täysin uusi KONA Hybrid on suuri myös kooltaan ja matkustusmukavuudeltaan. Merkittävästi kokoa kasvanut matkustamo tarjoaa kokoluokassaan ylivoimaisen mukavat ja käytännölliset tilat.

Etumatkustajien mukavuusistuimet

Nojaa taaksepäin ja rentoudu. Lisävarusteiset etumatkustajien mukavuusistuimet kääntyvät napinpainalluksella lepoasentoon.

Älykäs sähköinen tavaratilan luukku

Suuren 466 litran tavaratilan luukku aukeaa automaattisesti, kun seisot luukun takana avain taskussa 3 sekunnin ajan. Voit myös itse määritellä, kuinka korkealle haluat luukun aukeavan.

Tunnelmavalaistus Värivalitsin

Tyylikäs myös pimeässä

Anna matkustamon loistaa myös pimeän aikaan ajettaessa. Tunnelmavalaistus valaisee kojelaudan lisäksi myös etuovien taskut. Valittavissa on 64 värivaihtoehtoa.

Valitse 64 värivaihtoehdosta

Voit valita matkustamon tunnelmavalaistuksen värin 64 eri värivaihtoehdosta.

Lämmitetyt ja jäähdytetyt istuimet

Viileä kesällä, lämmin talvella. Etuistuinten lämmitys- ja jäähdytystoiminnot takaavat matkustusmukavuuden. Takapenkin reunimmaisissa istuimissa on lämmitys.

Sähköinen vaihteenvalitsin

Ohjauspyörän taakse sijoitettu vaihteenvalitsin on paitsi helposti käden ulottuvilla, se säästää myös tilaa keskikonsolista.

Energiantalteenoton voimakkuus

KONA Hybridissä voit säätää hidastusenergian talteenoton voimakkuutta helposti ohjauspyörän siivekkeistä.

Ajotilavalitsin

Valitse tilanteeseen sopiva ajotila keskikonsolin säätimestä. Valittavissa on Eco, Normal ja Sport -ajotilat.

Hybriditekniikka

Sähköistä taloudellisuutta

Täysin uusi KONA Hybrid on suunniteltu viemään sinut litralla polttoainetta pidemmälle. Täyshybridiä ei tarvitse ladata ulkoisesta virtalähteestä, sillä auto kerää pienikokoiseen korkeajänniteakkuun energiaa jarrutuksissa sekä polttomoottorilla generoimalla. Auton sähkömoottori avustaa polttomoottoria ja liikuttaa autoa itsenäisesti lyhyitä matkoja.

Hybridivoimaa

1,6-litraisen bensiinimoottori rinnalla on sähkömoottori. Yhdessä voimaa tuotetaan 104 kW eli 141 hevosvoimaa.

Vääntää voimakkaasti

43 hevosvoiman sähkömoottori tarjoaa hyvän väännön heti liikkeelle lähdettäessä. Yhdessä sähkö- ja polttomoottorit tarjoavat 265 Nm:n huippuväännön.

Kiihtyvyys

Sähkömoottorin ansiosta liikkeellelähdöt sujuvat rivakasti. KONA Hybrid kiihtyy 0-100 km/h 10,9 sekunnissa.

Näin KONA Hybrid toimii

Ajotilanteesta ja -olosuhteista riippuen KONA Hybrid vaihtaa huomaamattomasti voimantuottoa sähkö- ja polttomoottorin välillä. Regeneratiivinen energiantalteenotto kerää akkuun virtaa ajon aikana, ja sähkömoottori hyödyntää sitä parhaan mahdollisen energiatehokkuuden saavuttamiseksi.

Liikkeellelähtö Kiihdytys ja ylämäki Tasainen nopeus Hidastus ja alamäki Regeneratiivinen jarrutus

Liikkeellelähtö ja matalat nopeudet

Liikkeelle lähdetään olosuhteista riippuen yleensä aina pelkän sähkömoottorin voimin.

Kiihdytys ja ylämäki

Kovissa kiihdytyksissä ja ylämäissä sähkö- ja polttomoottorit toimivat yhdessä maksimaalisen voiman tuottamiseksi. Sähkömoottori vähentää polttoaineen kulutushuippuja.

Tasainen ajo

Tasaisessa ajossa voima pyörille tuotetaan joko sähkö- tai polttomoottorilla vuorotellen niin, että ajo on mahdollisimman taloudellista.

Hidastus ja alamäki

Energian talteenotto lataa akkua, kun jalka nostetaan kaasupolkimelta. Energia kerätään talteen akkuun, josta se käytetään uudelleen seuraavan kerran kiihdytettäessä.

Regeneratiivinen jarrutus

Jarrutettaessa sähkömoottori toimii generaattorin tavoin tuottaen virtaa akustoon.

Lue lisää

KONAn muotoilu
Tutustu KONA Hybridin muotoiluun

Tule koeajolle
Varaa koeajo

Hinnasto
Katso KONA Hybridin hinnat ja tekniset tiedot