Close

Hyundai KONA N.

Arkisportti vertaansa vailla.
Varaa koeajo

Ei se tavallisin SUV.

KONA N määrittelee, kuinka hauskaa ajaminen voi olla. Se tarjoaa voittavan yhdistelmän SUV-auton monipuolisuutta, kiihkeää kiihtyvyyttä, ketteryyttä ja kilparadoille rakennettuja ajo-ominaisuuksia. Tätä on N: huippusuorituskykyä ja mukavuutta niin ulkoilun ystäville kuin intohimoisille autoharrastajille.

Kuumaverinen SUV.

280 hevosvoiman teho ja 8-vaihteisen märkätyyppisen kaksoiskytkinvaihteiston (N DCT) nopeus. Nollasta sataan 5,5 sekunnissa ja 240 kilometrin huipputuntinopeus – Launch Controlilla. Kyllä, se on N.

Voimaa ja monipuolisuutta.

Uusi KONA N laajentaa mahdollisuuksien rajoja niin arkiajossa kuin sorateillä. Kona N hyökkää ahnaasti mutkiin, tarjoaa ketterää ajotuntumaa ja on halutessasi aina valmis kilparadoille.

Kuin tosielämän videopeli.

Pippuroi päivittäiset rutiinisi 10,25” digitaalisella mittaristolla, heijastusnäytöllä (HUD) ja vaihteiston N Power Shift -toiminnolla.

Lähtöisin SUV-arvoista. Tehostettu moottoriurheilun DNA:lla.

KONA N on kuumaverinen SUV, jonka olemus kertoo voimasta ja ajonautinnosta. Siinä yhdistyvät palkitun KONA:n moderni muotoilu ja N-mallien rohkea ja dynaaminen kieli.

Moottoriäänet.

Käännä musiikkia hiljemmalle ja kuuntele: hienosäädetyn pakojärjestelmän ansiosta KONA N:n moottoriäänet ovat vaikuttavat.

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Hyundai myöntää kaikkiin automalleihin viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa.

Tutustu Hyundain takuuseen tarkemmin

Lue lisää

KONA N:n muotoilu
Katso muotoilun kohokohdat

Tehokas N-mallisto
Katso myös muut N-mallit

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot