Nyt määräerään enemmän tehoa, vähemmän hintaa!

Tarjoamme i30 N 2.0 T-GDI 6MT 275 hv Performance Pack Edition -mallin erikoishintaan  37 990 € (sis. toimituskulut). Etu voimassa erään autoja! Voit yhdistää etuun Hyundai-tukipaketteja, lue niistä lisää täältä!

Katso kampanjahinta tästä

 

Hyundai i30 N on herkkua koko rahalla

Ääni ei synny tyhjästä. Se syntyy suorituskyvystä, jollaista et välttämättä tarvitse, mutta olet aina halunnut. Nürburgringilla hiottu ajettavuus ja 275 hevosvoiman teho tekevät arki päiväisestä liikkumisesta asian, jota odotat joka aamu. Arkiajot hoituvatkin i30 N ratissa mainiosti, sillä se tarjoaa kaiken sen luotettavuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden, jota tarvitset. Ja koeajon jälkeen myös haluat.

Varaa koeajo

Pyydä tarjous

Lyhyesti

Mutkat ovat matkan suola.

Nürburgringillä viimeistelty täysin uusi Hyundai i30 N tuottaa 202 kW/275 hv tehoa kaarreajoon ja menee niihin yhtä mielellään kuin sinäkin. Iloa autoiluun joka päivä.

Luotu ajamista varten

Päät kääntyvät – eivätkä pelkästään äänen vuoksi. Täysin uuden Hyundai i30 N:n aggressiiviset muotoiluelementit ja madallettu asento kertovat nautittavasta ajomatkasta.

 

 

Iso ja rohkea

Suorituskyvystä kertovat aggressiivinen etupuskuri, isot ilmanottoaukot ja Cascading-säleikkö, 18 tai 19 tuuman N-logolla varustetut  vanteet, tehokkaat jarrut ja punaiset N-jarrusatulat.

 

 

Selvästi urheilullinen

Tehokasta asennetta kuvastavat myös aerodynaaminen takaspoileri kolmionmuotoisine jarruvaloineen, aggressiivinen takapuskuri ja kaksoispakoputki.

 

Tosi tehokas ohjaamo

Hyundai i30 N:n ohjaamossa on kyse sekä hallinnasta että mukavuudesta. Tilat on suunniteltu kuljettajaa ajatellen. Urheiluistuimet antavat tukea kaikissa tilanteissa.

 

N Grin control system / N Grin -hallintajärjestelmä

Enemmän hymyä kilometrillä. Napin painalluksella valitset viidestä ajotilasta sen, joka sopii parhaiten mielialaasi. Ajotilat muuttavat auton luonnetta säätäen moottorin, iskunvaimennuksen, ajovakauden, moottorin äänimaailman, ohjauksen ja välikaasun asetuksia.

Katso i30 N tositoimissa

Katso i30 N vauhdissa, videolla näet auton tieliikenteessä, radalla ja talvitestissä ratissaan Hyundain WRC-kuljettaja Thierry Neuville.

Hyundai i30 N – TV Commercial

Hyundai i30 N High Performance

Hyundai i30 N – Driving Trailer

Hyundai i30 N – Product Review

Hyundai i30 N – Road Testing

Hyundai i30 N – Winter Testing

 

N traction ja vakauden hallinta

 

Hyundain kehittämä N-traction ja vakaudenhallinta ovat kuin hyvä apukuljettaja, auttavat tarpeen tullen, mutta muuten huomaamattomat eivätkä koskaan häiritse ajamisen iloa. Halutessasi voit kytkeä järjestelmät pois päältä.

N Corner carving – mutkia viistävä tasauspyörästö

 

Tämä sähköinen tasauspyörästön lukko parantaa pitoa välittämällä maksimivoiman tiehen ja samalla lisäten kaarrenopeutta ja ajamisen iloa.

Navigointijärjestelmä

Lisävarusteena i30 N -malliin saa N Navigation Packin, johon sisältyy audio- ja navigointijärjestelmä, 8 tuuman kosketusnäyttö, Android Auto™, Apple Carplay™ -valmiudet ja peruutuskamera.

Hyundai i30 N perustiedot

184 kW / 250 hv

18 tuuman kevytmetallivanteet
Sähköinen ohjaustehostin
N Grin -hallintajärjestelmä
Ajovakauden hallintajärjestelmä
Audiojärjestelmä, 5 tuuman kosketusnäyttö
Lähtöjärjestelmä
Navigointijärjestelmä, 8 tuuman kosketusnäyttö
Automaattinen välikaasujärjestelmä
Michelin Pilot Super Sport -renkaat
Erikoisväri Performance Blue – vain i30 N -mallissa

 

202 kW/275 hv


19 tuuman kevytmetallivanteet
Sähköinen ohjaustehostin
N Grin  -hallintajärjestelmä
Ajovakauden hallintajärjestelmä
Audiojärjestelmä, 5 tuuman kosketusnäyttö
Lähtöjärjestelmä
Navigointijärjestelmä, 8 tuuman kosketusnäyttö
Automaattinen välikaasujärjestelmä
Pirelli P-Zero -renkaat
Mukautuva pakoputkisto
N Corner carving tasauspyörästö
Erikoisväri Performance Blue – vain i30 N -mallissa

 

Ulkoasu

Olisiko aika hankkia jotain, mitä haluat?

 

Uuden Hyundai i30 N:n ainutlaatuiset, urheilulliset elementit yhdistyvät i30-perheen tyylikkään ajattomaan  muotoiluun.

 

Tarvitsen normaalin. Haluan hauskan.

Cascading-säleikkö

N-logo on sijoitettu Hyundain Cascading-säleikköön etupuskurin yläpuolelle, sivulla ovat suuret ilmanottoaukot ja alhaalla punainen tehostelinja.

LED-päiväajovalot

i30 N:n vaakasuuntaiset LED-päiväajovalot sijaitsevat ilmanottoaukkojen yläpuolella. Ilmanottoaukot parantavat jarrujen jäähdytystä ja aerodynamiikkaa.

LED-valot

Hyundai i30 N on varustettu LED-valoilla sekä parhaan mahdollisen näkyvyyden että upean ulkonäön vuoksi. Mukana myös kääntymisvalot.

 

 
N-vanteet

Hyundai i30 N:ssä on laajennetut pyöräkotelot ja joko 18- tai 19-tuumaiset, urheilullisella N-logolla varustetut vanteet.

Helmalistat

Kiiltävän mustat ulkopeilit ja mustat N-logolla varaustetut helmalistat luovat tyylikkään kontrastin.

 

 

Takaspoileri

Kiiltävän musta takaspoileri ja siihen integroitu kolmion muotoinen LED-lisäjarruvalo parantavat downforcea.

Takavaloryhmä

Takana LED-valojen ryhmä yhdistyy sivulinjaan ja korostaa Hyundai i30 N:n takaosan erottuvaa ulkonäköä.

Kaksoispakoputki

Hyundai i30 N:n aggressiivisesti muotoilussa takapuskurissa on punainen korostus kromisen kaksoispakoputken välissä.

 

 

Sisätilat

Hallinta ja mukavuus

Hyundai i30 N:n ohjaamossa on kyse sekä hallinnasta että mukavuudesta. Tilat on suunniteltu kuljettajaa varten. Korkealaatuiset materiaalit ja tummat metallitehosteet korostavat i30 N:n tyylikkään urheilullista luonnetta ja juuria moottoriurheilussa.

 

 

Etupenkkiurheilijan auto

Tervetuloa mukavuuden uudelle tasolle. Erityisesti muotoilluissa N-urheiluistuimissa on N-logo ja siniset tehostetikkaukset. Mukavissa istuimissa on myös sähköisesti säädettävä ristiselän tuki ja säädettävä istuintyyny eli reisituen pituutta voi säätää kuljettajan mukaan.

Istuinmateriaalit

Musta kangas on istuinverhoiluna 250 hv:n autossa.

Musta mokka & nahka-verhoilu kuuluu 275 hv:n autoon.

 

Ohjauspyörä

Lämmitettävässä, nahkaisessa ohjauspyörässä on siniset tikkaukset, N-logo ja kaikki ajo-ominaisuudet sormen päiden ulottuvilla. Valitse ajotila tai aktivoi välikaasu, hallinnoi radion toimintoja.

 

N-mittaristo

N-mittaristo on räätälöity intohimoisille autoilijoille. Vaihteen vaihtovalo auttaa ratapäivillä. LED-kierroslukumittari mukautuu moottoriöljyn lämpötilaan. Voit Mittaristossa näkyy moottoriöljyn lämpötila, vääntömomentti ja ahtopaine.

 

 

Liitettävyystoiminnot ja kelluva 8 tuuman kosketusnäyttö

 

Uusi Hyundai i30 N tarjoaa saumattomat liitettävyysominaisuudet ja kehittynyttä teknologiaa, joka tekee kaikesta helpompaa. Kuten 8″ kosketusnäyttö, joka näyttää kelluvan kojelaudan yläpuolella, lähellä näkökenttää.  Suuri näyttö on toimintakeskus, mistä ovat helposti käytettävissä mm. navigointi, Live-palvelut, Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -valmiudet.

 

Automaattinen ilmastointi

Automaattisen kaksialueilmastoinnin avulla Hyundai i30 N:ssä kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää lämpötilan mieleisekseen.

 

Vaihteenvalitsin

6-vaihteinen manuaalivaihteisto on tehty intohimoisille autoilijoille, jotka mieluiten vaihtavat tarkasti ja käyttävät jämäkkää kytkintä.

 

Metallipolkimet ja N-kynnyslista

Namyangissa syntynyt ja Nürburgringilla viimeistelty Hyundai i30 N.

 

Tekniikka

Tarvitsen nelostien. Haluan Nürburgringin.

Radalla syntynyt – uusi Hyundai i30 N saa voimansa ja vauhtinsa uudistetusta 2-litraisesta turboahdetusta moottorista.

2,0 T-GDi bensiinimoottori

Uudistettu 4-sylinterinen 2-litrainen turboahdettu suorasuihkutusmoottori tarjoaa herkän reagoinnin sekä voimakkaan väännön yliahto-toiminnolla, joka tilapäisesti lisää vääntöä kahdeksalla prosentilla. Hyundai i30 N on etuvetoinen, siinä on 6-vaihteinen manuaalinen vaihteisto, jossa on vahvistetut hammaspyörät, hiilipohjaiset synkronirenkaat sekä kestävä kytkin.

Hyundai i30 N:n suorituskyky on peräisin 2-litraisesta turboahdetusta suorasuihkutusmoottorista. Moottorista on kaksi tehoversiota 184 kW/250 hv  ja  202 kW/275 hv. Suurin vääntö 353 Nm (overboost 378 Nm).

 

N vetopidon ja ajovakauden hallinta

Hyundain kehittämä N-vetopidon ja ajovakaudenhallinta ovat kuin hyvä apukuljettaja, auttavat tarpeen tullen, mutta muuten huomaamattomat eivätkä koskaan häiritse ajamisen iloa. Halutessasi voit kytkeä järjestelmät pois päältä.

N Corner carving, mutkia viistävä tasauspyörästö

Tehokkaat kaarreominaisuudet tuovat iloa ajamiseen  –  i30 N on iloinen mutkakone, N mutkia viistävän tasauspyörästön kanssa (elektronisesti ohjattu tasauspyörästön lukko). Hyundai on suunnitellut ja kehittänyt ominaisuuden, joka ilahduttaa  haastavissa kaarteissa jarrutettaessa sekä kaarteeseen tultaessa ja poistuessa  säilyttämällä auton vakauden. Järjestelmän ansiosta vetävät pyörät voivat pyöriä eri nopeudella, kun se välittää niille eri määrän vääntöä ja vähentää liukumista ja aliohjautumista.

 

Aktiivisesti mukautuva pakoputkisto

Mukautuvalla pakoputkistolla voit vaihtaa äänen tasoa – normaalitilasta urheilulliseen ja N-asetuksella ralliauton ääneen.

 

N Grin control system    /    N Grin -järjestelmä

Enemmän hymyä kilometrillä. Napin painalluksella N Grin -hallintajärjestelmä valitset viidestä ajotilasta (Eco, Normal, Sport, N and N Custom) sen, joka sopii parhaiten mielialaasi. Ajotilat muuttavat auton luonnetta säätäen moottorin, iskunvaimennuksen, ajovakauden, sähköisen tasauspyörästön, moottorin äänimaailman, ohjauksen ja välikaasun asetuksia.

Klikkaa ympyrää ja katso, mitä mittaristossa tapahtuu eri ajotiloissa.

 

   

 

 

Lähtöjärjestelmä

Lähtöjärjestelmä antaa mahdollisimman suuren vedon mahdollisimman nopeaan lähtöön. Se vähentää pyörän liukumista kovassa kiihdytyksessä ja auttaa lähtemään liikkeelle nopeasti. Auttaen sinua kiihdyttämään mahdollisimman ripeästi.

Automaattinen välikaasujärjestelmä

Napsauta ohjauspyörän painiketta ja nauti nopeista ja tasaisista vaihdoista, olipa tiesi tasainen tai haastavan mäkinen. Välikaasu sovittaa moottorin kierrosnopeutta seuraavaan vaihteeseen vaihtamisen aikana ja vähentää kulumista ja edistää kestävyyttä.

 

 

Turvallisuus

 

 

Hyundai esittelee tuoreimmat turvajärjestelmänsä Hyundai SmartSenseTM -nimen alla. Pakettiin kuuluu sekä ajoa avustavia, näkyvyyttä edistäviä että pysäköintiä helpottavia järjestelmiä. Kokonaisvaltainen paketti täyttää Euroopan korkeimmat turvastandardit.

Hyundai i30 N on varustettu huippuluokan ajoa avustavilla ja turvajärjestelmillä turvallisemman ja rauhallisemman matkan vuoksi.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Kaistapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

 

Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Mukavuus

Paras reitti ei enää ole se lyhin.

Uusi Hyundai i30 N on urheilullinen auto arkipäivän liikkumiseen. Autossa on hyvä valikoima mukavuusvarusteita,
joiden avulla jokainen matka on nautittava matka.

 

 

Navigointi

Suuri kosketusnäyttö näyttää kelluvan kojelaudan yläpuolella, lähellä näkökenttää. Näyttö on toimintakeskus, mistä ovat helposti käytettävissä mm. navigointi, Live-palvelut, Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -valmiudet.

Pysäköintitutkat edessä ja takana

Etu- ja takapuskurissa olevat tutkat havaitsevat esteitä, joita sinä et näe, ja hälyttävät pysähtymään törmäyksen estämiseksi. Vakiovarusteena 275 hv:n autossa ja lisävaruste osana Comfort Packia 250 hv:n autoon.