Close

Hyundai i30 N.

Myös Fastback-korimallina.
Varaa koeajo

Hauska määriteltiin uudelleen.

Ääni ei synny tyhjästä. Se syntyy suorituskyvystä, jollaista et välttämättä tarvitse, mutta olet aina halunnut. Nürburgringilla hiottu ajettavuus tekee arkipäiväisestä liikkumisesta asian, jota odotat joka aamu. Nyt i30 N on päivitetty uudella muotoilulla ja uusimmalla älykkäällä tekniikalla. Se tasapainottaa erinomaisen tehokkuuden ja kilparadoille valmiin ajodynamiikan mukavuuteen päivittäisissä ajoissa.

Arkiajot hoituvatkin i30 N ratissa mainiosti, sillä se tarjoaa kaiken sen luotettavuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden, jota tarvitset. Ja koeajon jälkeen myös haluat. Se on täysiverinen kilpa-auto joka päivä.

Uusi N DCT -vaihteisto

Aiempaa hauskempi ja urheilullisempi ajettavuus on saavutettu muun muassa uuden märkätyyppisen 8-vaihteisen N DCT -vaihteiston ansiosta. Vaihda vaihteita ohjauspyörän siivekkeillä.

Paranneltu suorituskyky

i30 N -mallin moottori tuottaa aiempaa suuremman 280 hevosvoiman huipputeho. Myös vääntö- ja tehokäyrät näyttävät aiempaa paremmilta matalilla kierroksilla.

Myös i30 Fastback N

i30 N on saatavana sekä Hatchback- että Fastback-korimalleina.

Hyundai i30 N pähkinänkuoressa

Musiikkia korvillesi

Parempi kuin mikään soittolista. i30 N:n hienosäädetyn pakojärjestelmän ärinä on musiikkia suorituskykyisten autojen ihailijoiden korville.

Performance Package.

2.0 T-GDI -moottorin huipputeho on 280 hevosvoimaa. Vääntöä on käytettävissä enemmän moottorin tasaisella kierrosnopeudella ja tehoa alemmilla kierrosnopeuksilla. Moottorin suurin vääntömomentti on 392 Nm.

Ajotiedot yhdellä vilkaisulla.

Tietoviihdejärjestelmässä on nähtävillä helposti yhdestä paikasta ajon aikaiset teho-, vääntö-, turbo boost-, G-voima- ja kierrosaikatiedot.

Turvallisuus.

Uudessa i30 N:ssä on tärkeimmät Hyundai Smart Sense -turvallisuusvarusteet.

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Hyundain koko mallistossa on viiden (5) vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Tutustu Hyundain takuuseen tarkemmin

Lue lisää

Muotoilun kohokohdat
Tutustu i30 N:n muotoiluun

Tehokas N-mallisto
Tutustu myös muihin N-malleihin

Hinnasto
Katso hinnat ja tekniset tiedot