Close

Ominaisuudet

KONA Electricin innovatiiviset ominaisuudet.
Varaa oma koeajosi

Asettaa uudet standardit

KONA Electric asettaa täyssähköiseen kokoluokkaansa täysin uudet standardit alan uusimmilla ja innovatiivisimmilla ominaisuuksilla. Hinta-laatusuhteeltaan auto edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä uusimpien liitettävyys-, turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksiensa ansiosta.

Täysin uuden KONA Electricin huoltoväli on kaksi (2) vuotta / 30 000 kilometriä, riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin.

Teknologia Yhdistettävyys Turvallisuus Mukavuus Suorituskyky & lataaminen

Teknologia

Koe teknologian terävin kärki

Sähköisen ajamisen uusi ääni

Hyundain e-Active Sound Design -äänijärjestelmä yhdessä BOSE-kaiuttimien kanssa tuottavat virtuaalisen äänikokemuksen auton matkustamoon. Äänimaailma reagoi nopeuteen, kiihtyvyyteen ja moottorin vääntömomenttiin. Äänijärjestelmän voimakkuutta pystyy säätämään ja sen voi kytkeä halutessaan myös pois päältä.

Aina ajan tasalla

Avaa auto älypuhelimella, päivitä ilman huoltokäyntiä

KONA Electricissä yhdistettävyys- ja liitettävyysominaisuudet on viety aivan uudelle tasolle. KONA on Hyundain ensimmäinen automalli uudella Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) -käyttöjärjestelmällä. Se mahdollistaa auton monien ominaisuuksien OTA-päivittämisen (Over-the-Air) etänä ilman huoltokäyntiä.
Hyundai Digital Key 2 Touch -ominaisuuden myötä auton avaaminen, lukitseminen ja käynnistäminen onnistuu yhteensopivalla älypuhelimella tai -kellolla. Käyttöoikeus on mahdollista jakaa kolmelle käyttäjälle yhtäaikaisesti.

Bluelink® Connected Car -palvelut

Palkitun Bluelink® -puhelinsovelluksen kautta pystyt hallitsemaan esimerkiksi auton latausta, esilämmittämään tai -viilentämään auton sekä avaamaan auton ovet etänä.

Lue lisää Bluelinkistä

Aina uusimmat ominaisuudet ja ohjelmistot

Hyödy jatkuvista toimintojen, uusien ominaisuuksien ja ohjelmistojen päivityksistä. KONA Electric päivittyy etänä ilman huoltokäyntejä OTA-päivitysten ansiosta.

Tutustu OTA-päivityksiin tarkemmin

Apple CarPlay ja Android Auto

Suuri 12,3-tuumainen tietoviihdejärjestelmän näyttö pääsee oikeuksiinsa esimerkiksi peilatessa älypuhelimen ominaisuuksia autoon Apple CarPlayn tai Android Auton kautta.

Turvallisuus

Uusimmat turvallisuusteknologiat käytettävissäsi

Mielenrauhasi varmistamiseksi KONA Electric on varustettu alan uusimmilla turvallisuusjärjestelmillä. Hyundai Smart Sense -turvallisuusominaisuudet pitävät sisällään esimerkiksi Highway Driving Assist 2.0 -järjestelmän, jossa yhdistyvät älykäs navigaatiopohjainen vakionopeudensäädin ja kaistallapitoavustin.
Varaa oma koeajosi Jätä tarjouspyyntö jälleenmyyjällemme

Highway Driving Assist (HDA 2.0).

Täysin uusi KONA Electric kykenee 2-tason autonomiseen ajamiseen HDA 2.0 -järjestelmän ansiosta.

Forward Collision-avoidance Assist 2.0 (FCA 2.0).

FCA 2.0 -järjestelmä tarkkailee auton ympäristöä ja tunnistaa törmäysriskejä erilaisissa tilanteissa. Auto jarruttaa tarvittaessa ja voi suorittaa myös avustavia ohjausliikkeitä törmäyksen välttämiseksi esimerkiksi kaistanvaihdon yhteydessä.

Blind-spot View Monitor (BVM).

BVM-järjestelmä aktivoituu suuntavilkun kytkemisen yhteydessä. Kuljettajalle näytetään sivupeileihin sijoitettujen kameroiden välittämää kuvaa katvealueesta.
Loading
Arrow

Remote Smart Parking Assist

Ohjaa auto ulos ahtaasta parkkiruudusta etänä auton ulkopuolelta avaimen napeista ohjaten.

Arrow

Reverse Parking Collision-Avoidance Assist (PCA-R)

Peruutettaessa ulos parkkiruudusta PCA-R -järjestelmä tarkkailee ultraäänitutkien ja peruutuskameran avulla lähestyviä muita tielläkulkijoita ja varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja ohjauspyörän tärinällä. Tarvittaessa auto tekee hätäjarrutuksen törmäyksen välttämiseksi.

Arrow

In Cabin Camera (ICC)

Ohjauspyörän pylvääseen sijoitetut infrapunakamerat tarkkailevat kuljettajan katsetta ja varoittavat, mikäli huomaavat kuljettajan keskittymisen herpaantuvan.

Arrow

Forward Collision-Avoidance Assist with Junction Turning (FCA-JT)

KONAn hätäjarrutusjärjestelmä tunnistaa muita ajoneuvoja, jalankulkijoita ja polkupyöräilijöitä, ja jarruttaa tarvittaessa törmäyksen välttämiseksi. Hätäjarrutus toimii myös risteysalueella, mikäli auto havaitsee ajolinjan osuvan vastaantulevan auton kanssa yhteen.

Arrow

Blind-Spot Collision Warning (BCW)

Takapuskuriin sijoitetut tutkat havainnoivat auton katvealuetta. Kun suuntavilkku kytketään päälle ja auto havaitsee katveessa toisen ajoneuvon, auto varoittaa kuljettajaa ja jarruttaa, mikäli kuljettaja yrittää kääntää ajoneuvonsa toisen auton kylkeen.

Arrow

Lane Keeping Assist (LKA)

Kaistallapitoavustin tarkkailee tuulilasiin sijoitetulla kameralla kaistaviivoja ja varoittaa, mikäli auto ajautuu lähelle tien reunaa. Tarvittaessa auto tekee avustavia ohjausliikkeitä pitääkseen ajoneuvon tiellä.

Mukavuus

Sähköisen liikkumisen vapautta

Täysin uusi KONA Electric pitää sisällään lukuisia mukavuusominaisuuksia, joita vain harvassa autossa on tarjolla. Esimerkiksi virran ulosotto V2L mahdollistaa sähkölaitteiden lataamisen minne tahansa matkasi viekään.

Vehicle-to-Load (V2L) -virran ulosotto

Autosta pystyy ottamaan virtaa ulospäin jopa 3,6 kW:n teholla. Se vastaa kotona 16 ampeerin sulaketta. V2L toimii auton ulkopuolella latauspistokkeeseen liitettävän adapterin avulla, ja sisällä takajalkatilaan sijoitetun tavanomaisen 230V:n suko-pistokkeen kautta.

Älykäs sähköinen tavaratilan luukku

Sähköisen takaluukun avauskorkeuden voi itse määritellä. Halutessaan luukun saa aukeamaan myös automaattisesti, kun auton takaosan lähellä seisoo kolmen sekunnin ajan avain taskussaan.

Suorituskyky & lataaminen

Valitse teho ja toimintamatka kahdesta vaihtoehdosta

Hyundai KONA Electric on tullut tunnetuksi jo ensimmäisen mallisukupolven myötä erinomaisesta suorituskyvystä sekä luokkansa parhaimmistoon kuuluvasta toimintamatkasta. Uuden mallisukupolven myötä akkukoot kasvavat ja toimintamatkat pitenevät.
Normaalin toimintamatkan mallissa on nyt 48,4 kWh:n akku ja toimintamatka 377 km (WLTP). Pidemmän toimintamatkan mallissa on 65,4 kWh:n akku ja toimintamatka 514 km (WLTP).

Huippuluokan toimintamatka

Täysin uuden KONA Electricin pitkän toimintamatkan mallissa (65,4 kWh) on luokkansa parhaimmistoon kuuluva 514 kilometrin toimintamatka.

Nopea pikalataus

Pikalataus onnistuu enimmillään 101 kW:n teholla, jolloin toimintamatkaa karttuu nopeimmillaan 165 kilometriä viidessätoista minuutissa (65,4 kWh akku ja 17″ renkaat).

Urheilullinen kiihtyvyys

KONA Electricin sähköinen suorituskyky tekee kiihdytyksistä ja ohituksista vaivattomia. Pidemmän toimintamatkan malli kiihtyy nollasta sadan kilometrin tuntinopeuteen 7,8 sekunnissa (17 tuuman renkaat).

Pikalataus | 65,4 kWh Pikalataus | 48,4 kWh Asiointilataus | 65,4 kWh Asiointilataus | 48,4 kWh

Pitkän toimintamatkan malli

Pitkän toimintamatkan etuvetoinen malli (65,4 kWh) 17 tuuman pyörillä lataa nopeimmillaan varttitunnissa 162 kilometriä lisää toimintamatkaa. Suurin latausteho CCS-pikalatauksessa on 101 kW, ja akku latautuu 10 – 80 prosentin varaustasoon optimaalisissa olosuhteissa 41 minuutissa.

Normaalin toimintamatkan malli

Normaalin toimintamatkan mallin (48,4 kWh:n akku) suurin CCS-pikalatausteho on 74 kW. Toimintamatkaa pystyy lataamaan nopeimmillaan varttitunnissa 114 kilometriä lisää. 10 – 80 prosentin varaustason lataaminen vie optimaalisissa olosuhteissa 41 minuuttia.

Pitkän toimintamatkan malli

Kolmevaiheisella 11 kW:n asiointilaturilla ladattaessa pitkän toimintamatkan KONA Electricin lataus kestää noin 6 tuntia 25 minuuttia (auton sisäinen laturi 10,5 kW).

Normaalin toimintamatkan malli

Kolmevaiheisella 11 kW:n asiointilaturilla ladattaessa normaalin toimintamatkan KONA Electricin lataus kestää noin 4 tuntia 55 minuuttia (auton sisäinen laturi 10,5 kW).

Sähköistä vaivattomuutta

Kuten Hyundai-malliston IONIQ 5 ja IONIQ 6 -täyssähköautot, myös täysin uusi KONA Electric on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin toiveet. Huippuluokan tekniset ominaisuudet tekevät täyssähköautoilusta vaivatonta ja mukavaa.

i-Pedal

Säädä regeneratiivisen jarrutuksen voimakkuutta helposti ohjauspyörän siivekkeistä. Valittavissa on täysin vapaasti rullaava asetus, täysin pysähdyksiin asti hidastava asetus (ns. yhden polkimen ajo) sekä näiden välillä kolme eri voimakkuutta.

Akuston esilämmitys

KONA Electric lämmittää akustoa automaattisesti kylmissä olosuhteissa, mikäli navigaattorin määränpääksi on asetettu pika- tai suurteholatauspiste. Akuston esilämmitys on mahdollista kytkeä myös manuaalisesti päälle tietoviihdejärjestelmän kautta sekä etänä Bluelink-puhelinsovelluksen kautta.

Regenerative breaking system 2.0

Maksimoi sähköinen toimintamatka uuden Regenerative Braking System 2.0 -järjestelmän avulla.

Tutustu sähköautoiluun

Lue lisää sähköauton hankkimisesta, ylläpidosta, huollattamisesta ja auton lataamisesta.

Hyundain sähköautot

Lue lisää

Muotoilu

Tutustu KONA Electricin muotoiluun

Tule koeajolle

Varaa koeajo

Hinnasto

Katso hinnat ja tekniset tiedot hinnastosta