Close

Muotoilu.

Tutustu KONAn muotoiluun ja tiloihin.
Varaa koeajo

Terävöitetty ja rohkeampi ilme

Täysin uuden KONAn suunnittelu ja muotoilu on toteutettu täyssähköauton ehdoilla. Terävät linjat yhdistyvät auton muotoilussa pehmeisiin muotoihin luoden aerodynaamisen ja puhdaslinjaisen kokonaisuuden, jota Seamless Horizon Lamp -ledvalonauhat korostavat auton keulalla ja perässä.
Muotoilu Sisätilat Värivaihtoehdot

Futuristinen muotoilu

Virtaviivainen ja hienostunut

Täysin sähköauton ehdoilla toteutettu suunnittelu on mahdollistanut hyvän aerodynamiikan ja pitkän toimintamatkan – tyyliä unohtamatta. Auton muotoilussa on korostettu urheilullisuutta ja SUV-autolle tyypillisiä muhkeita pyöränkaaria ja korkeaa vyötärölinjaa.

Pikselöity Seamless Horizon Lamp -valonauha

Puhdaslinjaisessa ja aerodynaamisessa keulassa loistaa näyttävä Seamless Horizon Lamp -led-päiväajovalo. Varustelusta riippuen valonauha on koko keulan leveydellä tai vain sivuilla. Samoin auton perässä led-valonauha on pikselöity keskeltä muistuttaen Hyundain IONIQ-sähköautomallistosta.

Dynaamiset ääriviivat

KONA Electricin SUV-olemusta korostetaan leveillä korinvärisillä pyöränkaarilla, joihin on yhdistetty sekä edessä että takana ajovaloumpiot. Terävät vyötärölinjan pokkaukset auton kyljissä tasapainottavat auton ilmettä.

Valitse tyylisi

Valittavanasi on näyttäviä kevytmetallivanteita 17- ja 19-tuumaisina.

Katse kirkkauteen

Kaksiosaiset ajovalot koostuvat näyttävästä led-päiväajovalonauhasta sekä alemmas sijoitetuista ajovaloista. Ajovaloumpioista löytyy projektiotyyppiset täysled-ajovalot.

Katseenkääntävä perä

Auton takaluukkuun keskitetysti sijoitettu uudistunut Hyundai-logo sekä suuri KONA-teksti viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden. Näyttävä koko perän leveydellä loistava Seamless Horizon Lamp -valonauha tuo KONAan premium-viimeisteltyä ilmettä.

Aktiiviset ilmanottoaukot

Keulan aktiiviset ilmanottoaukot avautuvat vain silloin, kun jäähdytystä tarvitaan. Suljettuina ne parantavat ilman ohjautumista, ja pienentävät näin osaltaan auton energiankulutusta.

Maksimoidut sisätilat

Mukavuutta ja tyyliä

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa.

Käytännöllisyys edellä elämäsi seikkailuihin

Täysin uusi KONA Electric on kasvanut poikkeuksellisen paljon niin pituutta, leveyttä kuin korkeuttakin. Takana matkustaville on edelliseen mallisukupolveen nähden peräti 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin takamatkustajilla luokkansa suurin. Myös tasainen lattia tekee takana keskipaikan hyvinkin käyttökelpoiseksi. Tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti kolmessa osassa 40:20:40-suhteessa.
Loading
Arrow

Nojaa taakse ja rentoudu

Lisävarusteiset ensimmäisen istuinrivin mukavuusistuimet taittuvat napinpainalluksella lepoasentoon. Ota torkut esimerkiksi lataustauon aikana.

Arrow

Paljon näppärää säilytystilaa

Tilavaan matkustamoon on mahdutettu runsaasti erilaisia säilytystiloja pienesineille. Vaihteenvalitsimen sijoittaminen ohjauspyörän yhteyteen on mahdollistanut suuren avoimen tilan keskikonsoliin.

Arrow

Esiinpyörähtävät mukipidikkeet

Yksi KONAn pienistä mutta nerokkaista säilytysratkaisuista on esiinpyörähtävät mukitelineet. Ne tekevät tilaa silloin, kun niitä ei tarvita.

Valtavasti muunneltavaa tavaratilaa

Täysin uusi KONA Electric vie myös tavaratilan täysin uusiin mittoihin. Edelliseen mallisukupolveen verrattuna tilaa on peräti 30 prosenttia enemmän – nyt 466 litraa (VDA). Tavaratilan laajentaminen käy kaatamalla takapenkkien selkänojat 40:20:40-suhteessa. Takapenkit kokonaan kaatamalla tilaa on käytettävissä 1300 litraa.

Moneen käyttötarpeeseen

Reilusti kokoa kasvanut KONA soveltuu aiempaa paremmin erilaisiin käyttötarpeisiin. Automalli on nyt aidosti kilpailukykyinen vaihtoehto niin perhekäyttöön kuin aktiiviharrastajille.

Tavaratila myös edessä

Kaasunestejousin varustetun konepellin alta löytyy näppärä 27 litran kannellinen tavaratila. Etutavaratilaan mahtuu mainiosti esimerkiksi latauskaapeli, jolloin se on helposti saatavilla keulaan sijoitettuun latausluukkuun nähden.

Tee KONAstasi yksilöllinen

Sinun autosi, sinun värisi

Runsaiden varustevaihtoehtojen ohella KONA Electriciin on tarjolla paljon näyttäviä värejä niin auton ulko- kuin sisäpuolelle.

Katso lisää

Personoi KONA lisävarusteilla

Tutustu lisävarusteisiin

Ominaisuudet

Tutustu KONA Electricin ominaisuuksiin

Hinnasto

Katso hinnat ja tekniset tiedot hinnastosta