Close

Muotoilu.

Anna monikäyttöisen KONA Electricin yllättää.
Ota yhteys jälleenmyyjään ja varaa koeajo

Helposti lähestyttävä ja käytännöllinen sähkö-SUV

KONA Electric on kompaktin kokoluokan SUV-malli, joka soveltuu hyvin monenkokoisille kotitalouksille. Auton ajoakku on sijoitettu tasaisesti alustaan, joten se ei vie tilaa matkustamosta. Latausportti on sijoitettu käytännöllisesti auton keulalle, jolloin latauspisteelle ajaminen ja latausjohdon riittävyys ei ole ongelma.

Tilaa matkatavaroille

Tavaratila on tilavuudeltaan 332 litraa (VDA), takapenkit kaatamalla 1 114 litraa. Latausjohtojen säilyttäminen käy kätevästi välipohjan alta löytyvässä tilavassa lokerikossa.

Tuuletetut etuistuimet

Style-varustetasoon on mahdollista valita lisävarusteiset tuuletetut täysnahkaistuimet. Stylen vakio nahka-kangasverhoillut istuimet voi valita joko mustana tai vaaleanharmaana.

Runsaasti värivaihtoehtoja

Ulkovärivaihtoehtoja KONA Electriciin on 15 erilaista. Osaan värejä on mahdollista valita joko korinvärinen tai musta katto.

Valitse värisi

Edestä

Uudet led-päiväajovalot antavat autolle modernin ulkonäön ja korostavat sen leveää olemusta. Uudet, terävämuotoisemmat ajovalot ulottuvat auton sivulle, ja ne on nyt toteutettu Multi Focus Reflector (MFR) -heijastintekniikan avulla. Ajovalot liittyvät korinvärisiin pyöränkaariin.

Pystysuorat ilmanottoaukot pyöränkaarien edessä parantavat auton aerodynamiikkaa ja minimoivat tärinää. Etupuskurin alaosan leveää ilmanottoaukkoa koristavat satiininväriset vaakamalliset korostuspalkit.

Sivulta

KONA Electricin veistokselliset ja luonteikkaat muodot puhuttelevat joka katselukulmasta. Korin vahvoja muotoja täydentävät näyttävät pyöränkaaret, jotka ovat uudessa mallissa korinväriset. Kona Electric on 25 millimetriä edellistä malliversiota pidempi.

Takaa

Tyylikäs aerodynaaminen muotoiluteema näkyy myös uusitussa takapuskurissa. Vaakasuoraan venytetyt takavalot täydentävät puhdaslinjaisen etuosan ulkonäköä.

Tilava ja monipuolinen

KONA Electric pitää sisällään tilavan ja tyylikkään matkustamon jopa viidelle henkilölle. Leijuvaan keskikonsoliin on suunniteltu hyvin säilytystilaa pienesineille. Suljettavan kannen alta löytyy langaton latausalusta puhelimelle sekä usb-liitäntä. Suuremmat esineet sujahtavat keskikonsolin alle sijoitettuun tilavaan lokeroon.

Sisävärit

Yksisävyinen musta sisustus

Sisävärit

Kaksisävyinen harmaa sisustus

Teräväpiirtoinen 10,25-tuuman digitaalimittaristo

KONA Electric tarjoaa myös sisällä aiempaa edistyksellisemmän kokemuksen. Teräväpiirtoinen täysin digitaalinen 10,25-tuuman mittaristo on helppolukuinen mukautuen eri ajotilojen mukaan. Mittariston oikeassa laidassa näytetään tiedot sähköisestä voimansiirrosta, kuten akun varaustasosta ja energiankulutuksesta. Mittaristosta on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä, kuinka oma ajotyyli vaikuttaa toimintamatkaan.

Ajotilat ja mittaristonäkymät

Kona Electricin ajodynamiikkaa ja -tuntuma muuttuvat napin painalluksella. Digitaalisen 10,25 tuuman mittariston väriteema vaihtuu valitun ajotilan mukaan. Valittavat ajotilat ovat Normal, Eco, Eco+, Sport ja Cube.

Shift-by-wire -vaihteenvalitsin

Vaihteiden vaihtaminen tapahtuu ergonomisesti keskikonsoliin sijoitetuilla neljällä valintapainikkeella. Myös sähköinen käsijarru on kätevästi keskikonsolissa. Vaihderatkaisu mahdollistaa Kona Electric -malliin lisää säilytystilaa keskikonsolin alle.

Lue lisää

Hyundain sähköautot
Lue sähköautoista

KONA Electricin ominaisuudet
Tutustu auton ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso KONA Electricin hinnat ja tekniset tiedot