Close

KONA Electric Premium Award Edition

Vuoden Auto Suomessa 2024
Hyundai Go!  -yksityisleasing
KONA Electric -juhlamalli alk. 469 €/kk

Suomen parasta hinta-laatusuhdetta:

Hyundai KONA Electric Premium Award Edition -juhlamalli

Yhteensä 57 suomalaista autoalan journalistia äänesti tämän vuoden parasta autouutuutta, ja 32 automallin joukosta voittajaksi valikoitui täysin uusi Hyundai KONA.

Juhlistaaksemme arvostettua Vuoden Auto Suomessa 2024 -voittoa tuomme suomalaisille asiakkaille tarjolle ylenpalttisesti varustellun KONA Electric Premium Award Edition -juhlamallin.

KONA Electric -hinnasto Juhlamalli yksityisleasingillä alk. 469 €/kk

Tärkeimmät Premium-varusteet:

Runsaan Premium-varustelun lisäksi saat juhlamalliin veloituksetta

Harjatun alumiininväriset peilinkuoret

Etuovien tunnelmavalot ja kynnyslistat

Valitsemasi metalli- tai helmiäisväri veloituksetta

Kokoluokkaansa suuremmat sisätilat

Uusi KONA Electric on kasvanut edelliseen mallisukupolveen nähden huimasti. Takamatkustajille on tarjolla 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin kokoluokkansa suurin. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa, ja tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Myös edessä konepellin alla on nyt näppärä suljettava 27 litran tavaratila.

Videon autossa erikoisvarusteita, jotka eivät sisälly vakiovarusteiseen Premium Award Edition -malliin. Katso tarkemmat tiedot hinnastosta.

Koko perheelle sopiva

Uusi KONA Electric on aidosti perhekäyttöön soveltuva sähköauto. Avara ja tyylikäs matkustamo on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia ja säilytysratkaisuja. Takana tasainen lattia tekee myös keskipaikasta käyttökelpoisen.

Muunneltava tavaratila

KONAn 466 litran tavaratilaan mahtuu vaivattomasti monenlaiset harrastusvälineet. Näppärästi 40:20:40-suhteessa taittuvat selkänojat mahdollistavat pitkien esineiden kuljettamisen yhdessä 4 matkustajan kanssa.

Avain ranteessasi ja puhelimessasi

Hyundai Digital Key 2 Touch -ominaisuuden myötä auton avaaminen, lukitseminen ja käynnistäminen onnistuu turvallisesti yhteensopivalla älypuhelimella ja -kellolla. Auton käyttöoikeuden voi jakaa kolmelle käyttäjälle yhtäaikaisesti.

Teknisesti huippuedistyksellinen ja taloudellinen

Hyundai KONA Electric on pienikulutuksinen täyssähköauto jopa 514 kilometrin toimintamatkalla (yhdistetty WLTP). Auton huoltoväli on 2 vuotta tai 30 000 kilometriä.

KONA Electric Premium Award Edition pitää sisällään suuren määrän huippuedistyksellisiä kuljettajaa avustavia mukavuus- ja turvallisuusjärjestelmiä.

Akuston esilämmitys ennen pikalatausta

Autossa on akuston esilämmitys, joka nopeuttaa pika- ja suurteholatausta kylmissä olosuhteissa. Voit kytkeä toiminnon manuaalisesti päälle, tai antaa auton lämmittää akun matkan aikana, kun navigaattorin määränpääksi on asetettu suurteholaturi.

Laajasti OTA-päivitettävä

KONA on mahdollista päivittää ohjelmistojen osalta etänä ilman huoltokäyntejä OTA-päivityksinä (Over-the-Air). Uusi ccNC-tietoviihdejärjestelmä koostuu 12,3″ kosketusnäytöstä sekä 12,3″ digitaalisesta mittaristosta.

Virtaa myös ulospäin

Hyundai on harvoja automerkkejä, jonka sähköautot kykenevät antamaan virtaa myös ulospäin. Vehicle-to-Load (V2L) -toiminta pystyy antamaan virtaa ulospäin jopa 3,6 kW:n teholla. Se toimii auton ulkopuolella latausporttiin liitettävän adapterin avulla, ja sisätiloissa takajalkatilan pistokkeen kautta.

KONA Electric -hinnasto Varaa koeajo

Myös Hyundai Go! -yksityisleasingillä

Huippuvarustellun KONA Electric 65 kWh Premium Award Edition -juhlamallin voit hankkia myös aidolla yksityisleasingillä. Et maksa autosta käsirahaa tai viimeistä suurta erää, vain ennalta sovittua kiinteää kuukausierää.

Hyundai Go! -yksityisleasingin hinta pitää sisällään aina:

KONA Electric -juhlamalli
36 kuukauden sopimus
48 kuukauden sopimus
10 000 km/vuosi alk. 504,97 €/kk alk. 468,99 €/kk
15 000 km/vuosi alk. 529,16 €/kk alk. 492,40 €/kk
20 000 km/vuosi alk. 552,23 €/kk alk. 516,09 €/kk
30 000 km/vuosi alk. 599,52 €/kk alk. 571,42 €/kk
Tutustu tarkemmin Hyundai Go! -yksityisleasingiin Pyydä leasingtarjous

Kona Electric Premium Award Editionia tarjolla rajoitettu kampanjaerä – ei tehdastilauksia.