Close

Muotoilu.

Tutustu IONIQ 6:n yksityiskohtiin.

Hienostuneen virtaviivainen

Uuden sähköisen aikakauden siluetti laskeutuu kauniisti auton perää kohden, ja korostaa tämän ainutlaatuisen sedanin energiatehokkuutta. Aerodynaamisesti muotoillun IONIQ 6:n juuret ovat Hyundai Prophecy Concept EV:ssä.

Sisältä Ulkoa Vastuullisuus

Sisätilat

Sisätilojen ehdoilla, enemmän tilaa matkustajille

Hyundai IONIQ 6 on muotoiltu alusta pitäen ihmiskeskeisesti. Sisätilat on suunniteltu poikkeuksellisen vahvasti yhdessä auton ulkomuotoilun kanssa, mikä on mahdollistanut tilavan ja mukavan matkustamon, joka on kuin oma henkilökohtainen piilopaikkasi.

Oma henkilökohtainen tilasi

Prophecy Concept EV -mallista inspiraation saanut IONIQ 6 on suunniteltu mukavaksi ja käytännölliseksi. Kupolimainen matkustamo kätkee matkustajat syleilyynsä.

Auto hallinnassasi

Auton lukuisat innovatiiviset toiminnot ovat ergonomisesti kädenulottuvillasi. Helppokäyttöiset hallintalaitteet lisäävät turvallisuutta.

Integroitu näyttöpaneeli

Ohjaamon viimeistelee tyylikäs yhtenäinen näyttöpaneeli, jossa yhdistyy 12,3 tuuman digitaalimittaristo sekä 12,3 tuuman tietoviihdejärjestelmän kosketusnäyttö.

Personoi sisätilojen tunnelma

Luo matkustamoon tunnelma, joka vastaa mielialaasi. Voit valita joko kuudesta asiantuntijoidemme kehittämästä väriteemasta mieleisen, tai luoda täysin oman värityksen 64 eri värivaihtoehdosta. Ajonopeuteen ja kiihdytykseen reagoiva Speed Sync Lighting tuo oman lisänsä ajoelämykseen säätämällä sisätilavalaistuksen kirkkautta portaattomasti nopeuden mukaan.

Loading
Arrow

Wonderful day

Käynnistä aamu kirkkailla ja eloisilla väreillä.

Arrow

Mind Care

Pehmeät ja lempeät värit lievittävät stressiä ja levotonta mieltä.

Arrow

Concentration

Voimakkaat värit auttavat pitämään keskittymisen liikenteessä.

Arrow

Healing forest

Löydä tyyneys ja harmonia luonnon värimaailmasta.

Arrow

Meditation

Syvänsiniset värit syvällisiin ajatuksiin.

Arrow

Creative Moment

Inspiroidu aistillisesta värimaailmasta.

Speed Sync Lighting

Tunne ja näe nopeus. Speed Sync Lighting -ominaisuus muuttaa ovipaneeleiden tunnelmavalaistuksen kirkkautta ajonopeuden mukaisesti. Toimintoa käytettäessä valoteho on 10% nopeuden ollessa 30 km/h. Kiihdytettäessä valon kirkkaus voimistuu portaattomasti 100 prosenttiin 100 km/h nopeudessa.

Pieni lepotauko?

Premium Relaxation -etuistuimet tarjoavat täydellisen paikan lyhyille päiväunille esimerkiksi lataustauon aikana. Istuimet taittuvat lepoasentoon yhdellä napinpainalluksella.

Oikaise jalkasi

IONIQ 6:n pitkä 2,95 metrin akseliväli on mahdollistanut erinomaisen jalkatilat niin eteen kuin taakse.

Läpinäkyviä yksityiskohtia Säilytystilaa keskikonsolissa Avattava kattoluukku Kapeat ovet Hansikaslokero kuin lipasto

Läpikuultavat ovitaskut

Ovitaskujen läpikuultava materiaali antaa tunnelmavalaistuksen tulvia matkustamoon esteettä.

Siltatyylinen keskikonsoli

Siltatyylisessä keskikonsolissa on reilusti käytännöllistä tilaa niin matkapuhelimen langattomaan lataukseen, juomapulloille kuin muillekin pientavaroille. Tasaisen keskikonsolin päälle on helppo asettaa esimerkiksi kannettava tietokone taukojen aikana. Myös keskikonsolin alapuolelta löytyy runsaankokoinen säilytyslokero.

Päästä aurinko sisälle

Avattava kattoluukku kuuluu IONIQ 6:n maksullisiin lisävarusteisiin.

Ovet ilman painikkeita

Sisätilojen ja avaruuden maksimoimiseksi IONIQ 6:n ovet on suunniteltu mahdollisimman kapeiksi. Esimerkiksi ikkunan avauspainikkeet on sijoitettu tästä syystä keskikonsoliin.

Vetäen aukeava hansikaslokero

IONIQ 6:n hansikaslokero avautuu vetolaatikon tapaan vetämällä. Tavarat ovat helposti nähtävillä ja saatavilla.

Kestävästi tuotettuja materiaaleja

Luonnon inspiroimat sisätilamateriaalit korostavat sitoutumistamme kestävään kehitykseen. IONIQ 6:ssa on hyödynnetty lukuisissa materiaaleissa kierrätettyä alkuperää olevia ekologisia vaihtoehtoja, esimerkiksi kierrätettyä PET-muovia, kalastusverkkoja, ekologisesti prosessoitua nahkaa sekä kasvipohjaisia värjäystapoja.

Sisätilojen värit

Ulkomuoto

Virtaviivaisen yksinkertainen olemus

IONIQ 6 henkii yksinkertaistetun pyöristetyillä muodoillaan puhdaslinjaista eleganssia. Auton aerodynaamiset, ilmeikkäät ja tunnistettavat kurvit ovat saaneet inspiraatiota 1920 ja -30 -lukujen streamliner-muotoilusta; nyt muotoilu on vain valjastettu täyssähköiselle aikakaudelle.

Hienostunutta taloudellisuutta

Keulassa Parametrix Pixel LED -ajovalot yhdistyvät upeasti puskurin sileäpintaiseen profiiliin ja aktiivisiin ilmanottoaukkoihin luoden autolle elegantin ilmeen.

Siro aerodynaaminen siluetti

IONIQ 6:n streamliner-muotoilun puhtaat ja yksinkertaiset linjat sykähdyttävät ja tarjoavat autolle optimaalisen pitkän toimintamatkan.

Tunnistettavan matala perä

Mahdollisimman matalan ilmanvastuskertoimen ehdoilla suunniteltu perä vähentää ilmanpyörteitä ja parantaa downforcea.

Pieni ilmanvastus = pitkä toimintamatka

Täyssähköisten autojen aikakaudella pieni ilmanvastus on erityisen tärkeä suunnittelun lähtökohta. IONIQ 6:n kohdalla insinöörimme ja muotoilijamme ovat saavuttaneet uuden virstanpylvään: vaikuttavan matalan 0,21 ilmanvastuskertoimen. Streamliner-muotoilu ohella IONIQ 6:ssa on lukuisia yksityiskohtia, jotka parantavat auton aerodynamiikkaa.

Aktiiviset ilmanottoaukot

Aktiiviset ilmanottoaukot ohjaavat suljettuina ilmaa mahdollisimman virtaviivaisesti, jolloin keula halkoo ilmaa pitkän toimintamatkan saavuttamiseksi.

Pyöränkaarien ilmanohjaimet

Pyöränkaariin sijoitetut ilmanohjaimet vähentävät pyörteilyä ja saavat ilman virtaamaan paremmin pyöräkoteloiden ohi.

Supertietokoneen hioma

IONIQ 6:n muotoilussa on hyödynnetty supertietokoneiden laskentatehoa ja uusimpia mallinnustekniikoita, jotta pienimmätkin yksityiskohdat on saatu hiottua mahdollisimman virtaviivaisiksi.

IONIQ 6:lle suunnitellut vanteet

IONIQ 6:n kevytmetallivanteet on suunniteltu varta vasten automallille. Valitse 18 tai 20 tuuman vaihtoehdoista.

Läpinäkyvät yksityiskohdat

Lasimaiset läpinäkyvät yksityiskohdat korostavat IONIQ 6:n suorituskykyistä ilmettä. Läpinäkyviä materiaaleja on käytetty takaspoilerissa, digitaalisten sivupeilien koteloissa ja haineväantennissa.

Uudelleensuunniteltu logo

IONIQ 6:n uniikkia luonnetta alleviivaa uudelleensuunniteltu Hyundai-logo auton keulalla sekä perässä.

Esiintaittuvat ovenkahvat

Automaattisesti esiintaittuvat ovenkahvat ovat tyylikkäät ja helppokäyttöiset. Samalla ne parantavat auton aerodynamiikkaa.

Siipimäinen spoleri

Siivenmuotoinen takaspoleri parantaa paitsi aerodynamiikkaa, se kätkee myös uniikin LED-valoyksikön läpinäkyvän muovipinnan alle.

Parametric Pixel -yksityiskohdat

IONIQ-mallisarjalle tunnusomaiset Parametric Pixel -yksityiskohdat toistuvat IONIQ 6:ssa yli 700:ssa kohdassa.Niitä löytyy ajovalojen lisäksi esimerkiksi keulan sensoreista, digitaalisista sivupeileistä, ilmasuuttimista sekä keskikonsolin yksityiskohdista.

Edessä Takana

Älykkäät ajovalot

Matrix LED -ajovalot ja Parametric Pixel -päiväajovalot muodostavat älykkään etuvalojärjestelmän, joka mukautuu erilaisiin liikennetilanteisiin ja osaa ottaa huomioon muut tielläliikkujat.

Takaosan LED-valot

IONIQ 6:n takavalot rakentuvat Parametric Pixel -muotoilun ympärille. LED-valoja on takana kahdessa ryhmässä. Jarruvalo on toteutettu näyttävästi takaspoileriin integroimalla.

Ulkovärit

Valitse mieluisa väri yhdestätoista vaihtoehdosta, joista kaksi on mattapintaisia. Värivaihtoehdosta riippuen korin listat ovat väriltään hopeisia tai metallimustia.

Vastuullisuus

Ympäristöystävällisten materiaalien innovatiivista hyödyntämistä

Kestävästi tuotettuja materiaaleja on hyödynnetty IONIQ 6:ssa laajalti. Sisätiloissa on hyödynnetty esimerkiksi ekologisesti prosessoitua nahkaa, kierrätetystä PET-muovista valmistettua verhoilua, kasviöljyistä uutettuja maaleja ja vanhoista autonrenkaista hyödynnettyjä väripigmenttejä. Luonnollista ja kierrätettyä alkuperää olevien materiaalien hyödyntäminen on yksi esimerkki sitoutumisestamme kestävään autotuotantoon.

Merten jätteet lattiamatoiksi

Hyundai tukee Healthy Seas -hanketta ja hyödyntää IONIQ 6:n lattiamatoissa ECONYL-materiaalia, joka on valmistettu vanhoista kalastusverkoista.

Kasviperäisiä materiaaleja

Istuimissa, kattoverhoilussa ja lattiamatoissa on käytetty kierrätettyä PET-muovia sekä kasviperäisiä komponentteja sokeriruo’osta ja maissista. Nahkaverhoillut istuimet on värjätty ekologisesti pellavaöljyllä.

Biomaalia ja pigmenttejä bambuhiilestä

Kasviöljyistä johdettuja biomaaleja on käytetty sisällä ovipaneeleissa, ja vanhoista autonrenkaista tuotettua pigmenttiä verhoiluissa. Bambuhiilestä saatua väripigmenttiä on hyödynnetty puolestaan auton korissa.

Tutustu tarkemmin IONIQ 6:een

IONIQ 6:n teknologia
Tutustu IONIQ 6:n ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso hinnat ja varusteet

Hyundai-sähköautot
Tutustu myös muihin sähköautomalleihin