Hyundai-tukipaketit i20 Black -malleihin

Talvirenkaat alumiinivantein 199 €

Nyt kannattaa toimia! Valitse kattavasti varusteltu i20 Black -erikoismalli ja saat tukipaketteja helpottamaan auton hankintaa. Edullinen rahoitus, SmartDrive Autovakuutus maksuturvalla sekä talvirenkaat edulliseen 199 euron hintaa.  Tiedustele lisää lähimmästä Hyundai-liikkeestä

Lyhyesti

Tuoretta tyyliä ja huipputason teknologiaa

Rohkeasti ja näyttävästi muotoiltu i20 henkii aisteihin vetoavaa urheilullisuutta. Fiksu ja turvallinen i20 tarjoaa laajan turvavarustelun, paljon kehityksen huippua edustavaa teknologiaa ja saumattomat yhteydet.

Autossa on kolme eri varustetasoa: Fresh, Comfort ja Style. Varusteet vaihtelevat eri tasoissa. Varmista ajantasainen varustelu hinnastosta.

Luonteikas ja dynaaminen muotoilu

Keulalle antavat ilmettä rohkeasti muotoiltu etupuskuri ja Hyundain tunnusomainen Cascading Grille -etusäleikkö. Myös muhkeiden ilmanottoaukkojen viereen sijoitetut sumuvalot on suunniteltu uusiksi aerodynaamisten ominaisuuksien optimoimiseksi.

Cascading Grille -etusäleikkö

Keulassa katseen kiinnittää leveä ja luonteikas Cascading Grille -etusäleikkö, joka antaa autolle dynaamisen yleisilmeen ja vahvan identiteetin. Maskin ilmeikästä ulkomuotoa korostaa sisäsäleikön moderni kuviointi, joka luo kolmiulotteisen vaikutelman.

Erivärinen katto

Halutessasi voit tehdä i20:stä persoonallisemman Phantom Black -sävyisen katon avulla.

 Itsesi näköinen auto

Laaja korivärivalikoima ja valinnainen erivärinen katto takaavat, että i20 voidaan personalisoida makuun kuin makuun.

Valitse oma tyylisi

Voit sovittaa i20:n juuri oman tyylisi mukaiseksi – saatavissa on näyttävä erivärinen katto ja
10 eri korivärivaihtoehtoa.

Saumattomat yhteydet

Hyundai i20 tarjoaa saumattomat yhteydet. Uusi, seitsemän tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Display Audio -tietoviihdejärjestelmä peilaa käyttäjän älypuhelimen näytön Apple CarPlay™- tai Android Auto™ -toiminnon välityksellä.

Varaa koeajo

Kaukovaloavustin (HBA)

Kaukovaloavustin (HBA) tunnistaa pimeällä sekä vastaan tulevat että edessä olevat ajoneuvot ja vaihtaa tarvittaessa automaattisesti lähivaloille, jotta muut kuljettajat eivät häikäisty. Kun muita ajoneuvoja ei ole näkyvissä, järjestelmä kytkee automaattisesti kaukovalot.

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (DAW)

Tämä vakiovarusteluun kuuluva järjestelmä parantaa turvallisuutta tarkkailemalla ja analysoimalla kuljettajan ajotapaa jatkuvasti. Kun DAW-järjestelmä havaitsee kuljettajan ajotavan viittaavaan väsymykseen tai tarkkaamattomuuteen, se antaa äänimerkin ja ehdottaa kuljettajalle tauon pitämistä viestillä, joka tulee näkyviin näyttöön.

Törmäysvaroittimella varustettu automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

FCA-järjestelmä tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Kaistallapitoavustin (LKAS)

LKAS-järjestelmä auttaa autoa pysymään kaistan keskellä tarvittaessa ohjausliikkein. Järjestelmä varoittaa äänimerkillä ja visuaalisella varoituksella, jos auto on ajautumassa pois kaistalta ilman, että suuntavilkkua on kytketty. Jos kuljettaja ei reagoi varoituksiin, järjestelmä tekee korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

Ulkoasu

Nuorekas luonne ja viettelevä ulkomuoto

Hyundai i20:n yksityiskohdat ovat eloisia ja tuoreita, se todellakin kääntää päät.

Varaa koeajo

Tummennetut lasit

Tummennetut lasit tuovat lisätyyliä, takaavat yksityisyyden ja auttavat viilentämään lämpötilaa auton sisällä aurinkoisina hellepäivinä.

Kylkilistat

Tyylikkäästi muotoilut kylkilistat antavat vaikutelman liikkeestä eteenpäin ja suojaavat samalla kylkiä muiden autojen ovien aiheuttamilta naarmuilta ja kolhuilta.

15 tuuman vanteet

Uudet 15-tuumaiset kevytmetallivanteet uhkuvat tyyliä ja itsevarmuutta.

Sisätilat

Tyylikkäät sisätilat 

Mitä tulee sisätiloihin, i20 tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin. Valitse omat suosikkivärisi ja materiaalisi.

 

Tyylikkäät sisäverhoiluvaihtoehdot

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Verhoiluvaihtoehdot antavat matkustamolle upean ilmeen.

Tekniikka

Suorituskyky ja taloudellisuus

i20:n moottorivalikoimaan kuuluu neljä erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Voit valita moottorin ja vaihteiston juuri omien tarpeidesi mukaan. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

1.2 MPi 75 hv bensiinimoottori

1.25 Mpi Low Power -moottori tuottaa tehoa 75 hv / 55 kW ja on yhdistetty sujuvasti toimivaan 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. i20:n koko moottorivalikoima täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

1.0 T-GDi 100 hv bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI Low Power -moottori kehittää tehoa 100 hv / 74 kW ja on yhdistettävissä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

1.0 T-GDi 120 hv bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI High Power -moottori kehittää tehoa 120 hv / 88 kW ja on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

Energian regenerointijärjestelmä (ERS)

Automaattisen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmän (ISG), laturin hallintajärjestelmän (AMS) ja matalan vierintävastuksen renkaiden lisäksi autossa on Hyundain oma energian regenerointijärjestelmä (ERS): kun vaihde on kytkettynä, mutta kaasupoljinta ei paineta, moottorijarrutus tuottaa kineettistä energiaa, jonka järjestelmä muuttaa sähköksi ja varastoi akkuun. Tämä vähentää sekä polttoaineen kulutusta että pakokaasupäästöjä.

Varaa koeajo

Manuaalivaihteisto

Uusi i20 on saatavissa 5- tai 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla valitusta moottorista riippuen.

Automaattivaihteisto

Uusi 7-vaihteinen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää polttoainetaloudellisuuden ja ajonautinnon automaattivaihteiston käyttömukavuuteen.

McPherson-joustintuet edessä

Etupyörien McPherson-joustintukijousitus takaa jäykkyytensä ja kestävyytensä ansiosta erinomaisen ohjattavuuden ja törmäysturvallisuuden.

Turvallisuus

i20:n varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.
Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

Kaistavahti (LDW)

Kaistavahti (Lane Departure Warning) varoittaa kuljettajaa selkeillä visuaalisilla varoituksilla ja äänimerkeillä auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan. Se voi siten auttaa kuljettajaa estämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin tai auton suistumisen kaistalta.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä. Järjestelmä löytyy vakiona Comfort-varustetasosta.

Kaistallapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

 

Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

 

Staattinen kulmavalojärjestelmä (LBA-S)

Staattinen kulmavalojärjestelmä (LBA-S) parantaa näkyvyyttä kaarteessa suuntaamalla enemmän valoa edessä olevaan tiehen, jolloin kuljettaja voi havaita mahdolliset esteet ja jalankulkijat helpommin.

Jarruvalojen hätäjarrutustoiminto (ESS)

Äkkijarrutuksen tapauksessa hätävilkkuja väläytetään automaattisesti takana tulevien kuljettajien varoittamiseksi. Tämä vähentää peräänajon riskiä.

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS)

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS) valvoo kaikkien neljän renkaan painetta ja ilmoittaa kuljettajalle, jos paine on liian alhainen.

Kuuden turvatyynyn järjestelmä

Uusi i20 on varustettu kuudella turvatyynyllä, jotka suojaavat kuljettajaa ja matkustajia mistä tahansa suunnasta tulevan törmäyksen tapauksessa. Autossa on kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt, etuistuinten sivuturvatyynyt ja turvaverhot edessä ja takana.
Tämä kuva on tarkoitettu vain havainnollistavaksi.

Sähkötoimiset ikkunat turvallisuustoiminnolla

Kaikki sivuikkunat voidaan sulkea ja avata kauko-ohjauksella. Etuikkunoissa on yhden kosketuksen avaus-/sulkutoiminto, johon integroitu nopea turvallisuustoiminto pysäyttää ikkunan liikkeen, jos jokin este on ikkunan tiellä. Sähkötoimiset ikkunat turvallisuustoiminnolla Comfort- ja Style-varustetasoissa.

Mukavuus

Saumattomat yhteydet

 i20:een on saatavissa runsaasti älykästä teknologiaa, joka takaa saumattomat yhteydet ja entistä mukavamman ja helpomman ajokokemuksen.

 

 

Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) edessä ja takana

Pysäköinti on nyt paljon helpompaa. Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) takaa turvallisen ja helpon pysäköinnin hyödyntämällä auton etu- ja takapuskureihin asennettuja ultraääniantureita, jotka varoittavat kuljettajaa äänimerkein ja visuaalisesti, kun puskuri lähestyy jotain estettä.

 

Automaattinen ilmastointijärjestelmä

Aseta vain haluamasi lämpötila – järjestelmä pitää lopusta huolen. Myös ikkunat pysyvät aina kirkkaina älykkään huurteenpoistotoiminnon ansiosta.

USB-laturi

Mahdollistaa helpon ja nopean latauksen. Uusi i20 voidaan varustaa USB-laturilla, jolla asiakkaat voivat ladata mobiililaitteensa.

Fiksu ja kätevä

Monilla fiksuilla mukavuusvarusteilla varustettu i20 tarjoaa huippuluokan yhteydet ja paljon mukavia lisäominaisuuksia, jotka tekevät matkanteosta aina rentouttavaa.

Suhteessa 60:40 taitettavat istuimet
i20:n takaistuimet taittuvat kätevästi suhteessa 60:40 tuoden joustavasti lisää tavaratilaa, kun sitä tarvitaan. Takaistuimet on helppo taittaa, jolloin tavaratilan vetoisuus kasvaa 326 litrasta 1042 litraan (VDA).  Style-versiossa on lisäksi säädettävä välipohja.

Tavaratilan vetoisuus
i20:n suuri tavaratila vetää 326 litraa (VDA). Tavaratilan pohjalevyä voidaan siirtää ylös- tai alaspäin tarpeen mukaan, ja matkustamossa on runsaasti käteviä säilytysratkaisuja.

Varaa koeajo

Kuljettajan istuimen säädöt

Kuljettajan istuimen säätäminen syvyys- ja korkeussuunnassa on helppoa.

Aurinkolasikotelo

Aurinkolasikotelo sijaitsee kätevästi katon keskikonsolissa.

Ohjauspyörän manuaalinen korkeus- ja etäisyyssäätö

Ohjauspylvään manuaalisen korkeus- ja etäisyyssäädön ansiosta mukavin ajoasento löytyy aina.

Sadetunnistin

Sadetunnistin aktivoi pyyhkimet automaattisesti havaitessaan sadepisaroita ja säätää pyyhintänopeuden sateen voimakkuuden mukaan.

Mukitelineet

Mukitelineet sijaitsevat kätevästi etuistuinten välissä.

Pullotelineet ovissa

Etuoven pullotelineisiin mahtuu 1,5 litran pullot ja takaoven pullotelineisiin litran pullot.

Keskikonsoli ja kyynärnoja

Keskikonsolissa on säilytyslokero, jonka kansi toimii mukavasti kyynärnojan pehmusteena.