Lyhyesti

Valmiina seikkailuun

Takaluukun uudistunut muotoilu antaa uudelle i20 Active Crossille entistäkin jykevämmän ulkomuodon. Korkea maavara ja korotettu istuma-asento korostavat uuden i20 Active Crossin näyttävää crossover-ilmettä. Entistäkin fiksummassa ja turvallisemmassa uutuusmallissa on kattava turvavarustelu, saumattomat yhteydet ja paljon huipputeknologiaa.

Autossa on kolme eri varustetasoa: Fresh, Comfort ja Style. Varusteet vaihtelevat eri tasoissa. Varmista ajantasainen varustelu hinnastosta.

Jykevät muotoilupiirteet

Näyttävät ulkoiset muotoiluelementit, kuten pohjapanssarit ja mattamustat suojalistat, korostavat uuden i20 Activen seikkailullista henkeä.

Suojalistat ja pohjapanssarit

Leveät hopeanväriset pohjapanssarit edessä ja takana korostavat i20 Active Crossin korkeaa yleisilmettä. Pyöränkaaria ympäröivien suojalistojen väri on sama mattamusta kuin sivuhelmoissa ja puskureissa.

Erivärinen katto

Halutessasi voit tehdä uudesta i20 Active Crossista persoonallisemman Phantom Black -sävyisen katon avulla. Phantom Black kattovärin voi tilata autoihin alkuvuonna 2019.

Saumattomat yhteydet

Uusi i20 Active Cross tarjoaa saumattomat yhteydet. Uusi, seitsentuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Display Audio -tietoviihdejärjestelmä peilaa käyttäjän älypuhelimen näytön Apple CarPlay™- tai Android Auto™ -toiminnon välityksellä.

Varaa koeajo

i20 mediassa:

Moottori 13.6.2018

Ilta-Sanomat 10.6.2018

Moottori 7.6.2018

Iltalehti 7.6.2018

Ilta-Sanomat 6.6.2018

7 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

Hyundai antaa laadun vakuudeksi nyt koko mallistoon markkinoiden parhaan takuun – 7 vuotta ilman kilometrirajaa!

7 vuoden takuu myönnetään 1.9.2018 jälkeen Suomessa käyttöönotettuihin uusiin vuosimallin 2019 Hyundai-autoihin.

Tutustu takuuehtoihin

Törmäysvaroittimella varustettu automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

FCA-järjestelmä tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (DAW)

Tämä vakiovarusteluun kuuluva järjestelmä parantaa turvallisuutta tarkkailemalla ja analysoimalla kuljettajan ajotapaa jatkuvasti. Kun DAW-järjestelmä havaitsee kuljettajan ajotavan viittaavaan väsymykseen tai tarkkaamattomuuteen, se antaa äänimerkin ja ehdottaa kuljettajalle tauon pitämistä viestillä, joka tulee näkyviin näyttöön.

Kaistallapitoavustin (LKAS)

LKAS-järjestelmä auttaa autoa pysymään kaistan keskellä tarvittaessa ohjausliikkein. Järjestelmä varoittaa äänimerkillä ja visuaalisella varoituksella, jos auto on ajautumassa pois kaistalta ilman, että suuntavilkkua on kytketty. Jos kuljettaja ei reagoi varoituksiin, järjestelmä tekee korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

Kaukovaloavustin (HBA)

Kaukovaloavustin (HBA) tunnistaa pimeällä sekä vastaan tulevat että edessä olevat ajoneuvot ja vaihtaa tarvittaessa automaattisesti lähivaloille, jotta muut kuljettajat eivät häikäisty. Kun muita ajoneuvoja ei ole näkyvissä, järjestelmä kytkee automaattisesti kaukovalot.

Ulkoasu

Jykevä crossover-muotoilu

Uuden i20 Active Crossin ainutlaatuiset crossover-muotoilupiirteet erottavat sen muista i20-malliston autoista. Auton luonteenomainen crossover-ilme on saatu aikaan myös muuttamalla jousituksen säätöjä siten, että maavara on 20 mm korkeampi kuin viisiovisessa i20-versiossa.

Varaa koeajo

Kattospoileri

Integroitu takaspoileri parantaa auton aerodynaamista suorituskykyä. Urheilullisesti muotoillun spoilerin keskelle on sijoitettu kolmas jarruvalo.

Pyöränkaarten listat

Pyöränkaarten ympärillä on suojalistat, joiden väri on sama mattamusta kuin sivuhelmoissa ja puskureissa.

Etupuskuri

Näyttävää etupuskuria hallitsee visuaalisesti sporttinen kuusikulmainen etusäleikkö. Rohkeasti muotoillut sumuvalot ja pohjapanssari täydentävät kokonaisuuden.

Sisätilat

Tyylikkäät sisätilat

Mitä tulee sisätiloihin, uusi i20 Active Cross tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin.

 Tyylikkäät sisäverhoiluvaihtoehdot

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Uudet Red Point- ja Blue Point -verhoiluvaihtoehdot näyttävine korostustikkauksineen antavat matkustamolle entistäkin upeamman ilmeen. Istuimissa on lisäksi uusi kuusikulmainen kuviointi.

Varaa koeajo

Tekniikka

 Suorituskyky ja taloudellisuus 

Uuden i20 Active Crossin moottorivalikoimaan kuuluu kolme erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

1.0 TGDi bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI Low Power -moottori kehittää tehoa 100 hv / 74 kW ja on yhdistettävissä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

1.0 TGDi High Power bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI High Power -moottori kehittää tehoa 120 hv / 88 kW ja on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

Varaa koeajo

6-vaihteinen vaihteisto

Uusi i20 Active on saatavissa 5- tai 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla valitusta moottorista riippuen.

Automaattivaihteisto

Uusi 7-vaihteinen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää polttoainetaloudellisuuden ja manuaalivaihteistolle tyypillisen ajonautinnon automaattivaihteiston käyttömukavuuteen.

Metallipolkimet

Liukuesteillä varustetut metallipolkimet korostavat i20 Activen urheilullista luonnetta.

Turvallisuus

Uuden i20:n varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.
Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

Kaistavahti (LDW)

Kaistavahti (Lane Departure Warning) varoittaa kuljettajaa selkeillä visuaalisilla varoituksilla ja äänimerkeillä auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan. Se voi siten auttaa kuljettajaa estämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin tai auton suistumisen kaistalta.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Kaistapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

Varaa koeajo

Staattiset kulmavalot (SBL)

Staattiset kulmavalot (SBL) parantavat näkyvyyttä kaarteessa suuntaamalla enemmän valoa edessä olevaan tiehen, jolloin kuljettaja voi havaita mahdolliset esteet ja jalankulkijat helpommin.

Jarruvalojen hätäjarrutustoiminto (ESS)

Äkkijarrutuksen tapauksessa hätävilkkuja väläytetään automaattisesti takana tulevien kuljettajien varoittamiseksi. Tämä vähentää peräänajon riskiä.

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS)

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS) valvoo kaikkien neljän renkaan painetta ja ilmoittaa kuljettajalle varoitusviestillä, jos paine on liian alhainen.

Kuuden turvatyynyn järjestelmä

Uusi i20 Active on varustettu kuudella turvatyynyllä, jotka suojaavat kuljettajaa ja matkustajia mistä tahansa suunnasta tulevan törmäyksen tapauksessa. Autossa on kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt, etuistuinten sivuturvatyynyt ja turvaverhot edessä ja takana.
Tämä kuva on tarkoitettu vain havainnollistavaksi.

Sähkötoimiset ikkunat turvallisuustoiminnolla

Kaikki sivuikkunat voidaan sulkea ja avata kauko-ohjauksella. Etuikkunoissa on yhden kosketuksen avaus-/sulkutoiminto, johon integroitu nopea turvallisuustoiminto pysäyttää ikkunan liikkeen, jos jokin este on ikkunan tiellä. Sähkötoimiset ikkunat turvallisuustoiminnolla Comfort- ja Style-varustetasoissa.

Mukavuus

Saumattomat yhteydet

Uudessa i20 Active Crossissa on runsaasti älykästä teknologiaa, joka takaa saumattomat yhteydet ja entistä mukavamman ja helpomman ajokokemuksen.

 

 

Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) edessä ja takana
Pysäköinti on nyt paljon helpompaa. Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) takaa turvallisen ja helpon pysäköinnin hyödyntämällä auton etu- ja takapuskureihin asennettuja ultraääniantureita, jotka varoittavat kuljettajaa äänimerkein ja visuaalisesti, kun puskuri lähestyy jotain estettä.

Automaattinen ilmastointijärjestelmä
Aseta vain haluamasi lämpötila – järjestelmä pitää lopusta huolen. Myös ikkunat pysyvät aina kirkkaina älykkään huurteenpoistotoiminnon ansiosta.

USB-laturi
Mahdollistaa helpon ja nopean latauksen. Uusi i20 voidaan varustaa USB-laturilla, jolla asiakkaat voivat ladata mobiililaitteensa.

Fiksu. Mukava. Yhteydet kunnossa.

Uusi i20 Active Cross tarjoaa saumattomat yhteydet sekä paljon huipputeknologiaa ja mukavuutta parantavia lisäominaisuuksia.

Varaa koeajo

Mukitelineet

Mukitelineet sijaitsevat kätevästi etuistuinten välissä.

Pullotelineet ovissa

Etuoven pullotelineisiin mahtuu 1,5 litran pullot ja takaoven pullotelineisiin litran pullot.

Keskikonsoli ja kyynärnoja

Keskikonsolissa on säilytyslokero, jonka kansi toimii mukavasti kyynärnojan pehmusteena.

Kuljettajan istuimen säädöt

Kuljettajan istuimen säätäminen syvyys- ja korkeussuunnassa on helppoa.

Aurinkolasikotelo

Aurinkolasikotelo sijaitsee kätevästi katon keskikonsolissa.