Hyundai-tukipaketit i20 Black -malleihin

Talvirenkaat alumiinivantein 199 €

Nyt kannattaa toimia! Valitse kattavasti varusteltu i20 Black -erikoismalli ja saat tukipaketteja helpottamaan auton hankintaa. Edullinen rahoitus, SmartDrive Autovakuutus maksuturvalla sekä talvirenkaat edulliseen 199 euron hintaa.  Tiedustele lisää lähimmästä Hyundai-liikkeestä!

Lyhyesti

Valmiina seikkailuun

Takaluukun muotoilu antaa uudelle i20 Active Crossille entistäkin jykevämmän ulkomuodon. Korkea maavara ja korotettu istuma-asento korostavat i20 Active Crossin näyttävää crossover-ilmettä. Fiksussa ja turvallisessa uutuusmallissa on kattava turvavarustelu, saumattomat yhteydet ja paljon huipputeknologiaa.

Autossa on kolme eri varustetasoa: Comfort, uusi erikoismalli Black sekä Style.

 

Uusi erikoismalli – i20 Active Cross Black

i20 Active Cross Black -erikoismalli on enemmän kuin uskotkaan. Black-mallissa on kattava vakiovarustelu.

Erikoismallissa vakiovarusteena mm. | musta katto ja mustat ulkopeilit | kattokaiteet | tummennetut taka- ja takasivuikkunat | 16” kevyt­metallivanteet | 7” värikosketusnäyttö | Apple Carplay ja Android Auto -valmiudet | Bluetooth ääniohjauksella | vakionopeudensäädin ja nopeuden­rajoitin | peruutuskamera dynaamisilla apuviivoilla | lämmitettävä ohjauspyörä

Varmista ajantasainen varustelu hinnastosta.

Jykevät muotoilupiirteet

Näyttävät ulkoiset muotoiluelementit, kuten pohjapanssarit ja mattamustat suojalistat, korostavat uuden i20 Activen seikkailullista henkeä.

Suojalistat ja pohjapanssarit

Leveät hopeanväriset pohjapanssarit edessä ja takana korostavat i20 Active Crossin korkeaa yleisilmettä. Pyöränkaaria ympäröivien suojalistojen väri on sama mattamusta kuin sivuhelmoissa ja puskureissa.

Saumattomat yhteydet

i20 Active Cross tarjoaa saumattomat yhteydet. Uusi, seitsentuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Display Audio -tietoviihdejärjestelmä peilaa käyttäjän älypuhelimen näytön Apple CarPlay™- tai Android Auto™ -toiminnon välityksellä.

Varaa koeajo

Törmäysvaroittimella varustettu automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

FCA-järjestelmä tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (DAW)

Tämä vakiovarusteluun kuuluva järjestelmä parantaa turvallisuutta tarkkailemalla ja analysoimalla kuljettajan ajotapaa jatkuvasti. Kun DAW-järjestelmä havaitsee kuljettajan ajotavan viittaavaan väsymykseen tai tarkkaamattomuuteen, se antaa äänimerkin ja ehdottaa kuljettajalle tauon pitämistä viestillä, joka tulee näkyviin näyttöön.

Kaistallapitoavustin (LKAS)

LKAS-järjestelmä auttaa autoa pysymään kaistan keskellä tarvittaessa ohjausliikkein. Järjestelmä varoittaa äänimerkillä ja visuaalisella varoituksella, jos auto on ajautumassa pois kaistalta ilman, että suuntavilkkua on kytketty. Jos kuljettaja ei reagoi varoituksiin, järjestelmä tekee korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

Kaukovaloavustin (HBA)

Kaukovaloavustin (HBA) tunnistaa pimeällä sekä vastaan tulevat että edessä olevat ajoneuvot ja vaihtaa tarvittaessa automaattisesti lähivaloille, jotta muut kuljettajat eivät häikäisty. Kun muita ajoneuvoja ei ole näkyvissä, järjestelmä kytkee automaattisesti kaukovalot.

Ulkoasu

Jykevä crossover-muotoilu

i20 Active Crossin ainutlaatuiset crossover-muotoilupiirteet erottavat sen muista i20-malliston autoista. Auton luonteenomainen crossover-ilme on saatu aikaan myös muuttamalla jousituksen säätöjä siten, että maavara on 20 mm korkeampi kuin viisiovisessa i20-versiossa.

Varaa koeajo

Kattospoileri

Integroitu takaspoileri parantaa auton aerodynaamista suorituskykyä. Urheilullisesti muotoillun spoilerin keskelle on sijoitettu kolmas jarruvalo.

Pyöränkaarten listat

Pyöränkaarten ympärillä on suojalistat, joiden väri on sama mattamusta kuin sivuhelmoissa ja puskureissa.

Etupuskuri

Näyttävää etupuskuria hallitsee visuaalisesti sporttinen kuusikulmainen etusäleikkö. Rohkeasti muotoillut sumuvalot ja pohjapanssari täydentävät kokonaisuuden.

Sisätilat

Tyylikkäät sisätilat

Mitä tulee sisätiloihin, i20 Active Cross tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin.

 Tyylikkäät sisäverhoiluvaihtoehdot

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Red Point- ja Blue Point -verhoiluvaihtoehdot näyttävine korostustikkauksineen antavat matkustamolle upean ilmeen. Istuimissa on lisäksi uusi kuusikulmainen kuviointi.

Varaa koeajo

Tekniikka

 Suorituskyky ja taloudellisuus 

i20 Active Crossin moottorivalikoimaan kuuluu kolme erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

1.0 TGDi bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI Low Power -moottori kehittää tehoa 100 hv / 74 kW ja on yhdistettävissä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

1.0 TGDi High Power bensiinimoottori

1,0-litrainen Kappa T-GDI High Power -moottori kehittää tehoa 120 hv / 88 kW ja on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

Varaa koeajo

6-vaihteinen vaihteisto

Uusi i20 Active on saatavissa 5- tai 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla valitusta moottorista riippuen.

Automaattivaihteisto

Uusi 7-vaihteinen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteisto yhdistää polttoainetaloudellisuuden ja manuaalivaihteistolle tyypillisen ajonautinnon automaattivaihteiston käyttömukavuuteen.

Metallipolkimet

Liukuesteillä varustetut metallipolkimet korostavat i20 Activen urheilullista luonnetta.

Turvallisuus

i20:n varusteluun kuuluu useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.
Hyundai Smart Sense parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa.

Kaistavahti (LDW)

Kaistavahti (Lane Departure Warning) varoittaa kuljettajaa selkeillä visuaalisilla varoituksilla ja äänimerkeillä auton alkaessa ajautua pois kaistaltaan. Se voi siten auttaa kuljettajaa estämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin tai auton suistumisen kaistalta.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Kaistallapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

 

Auton avustavista järjestelmistä huolimatta kuljettaja on aina vastuussa liikenteen seuraamisesta ja ajoneuvon hallinnasta. Olosuhteet, esimerkiksi ajokeli, tiemerkinnät tai säätila, voivat rajoittaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Staattiset kulmavalot (SBL)

Staattiset kulmavalot (SBL) parantavat näkyvyyttä kaarteessa suuntaamalla enemmän valoa edessä olevaan tiehen, jolloin kuljettaja voi havaita mahdolliset esteet ja jalankulkijat helpommin.

Jarruvalojen hätäjarrutustoiminto (ESS)

Äkkijarrutuksen tapauksessa hätävilkkuja väläytetään automaattisesti takana tulevien kuljettajien varoittamiseksi. Tämä vähentää peräänajon riskiä.

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS)

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS) valvoo kaikkien neljän renkaan painetta ja ilmoittaa kuljettajalle varoitusviestillä, jos paine on liian alhainen.

Kuuden turvatyynyn järjestelmä

Uusi i20 Active on varustettu kuudella turvatyynyllä, jotka suojaavat kuljettajaa ja matkustajia mistä tahansa suunnasta tulevan törmäyksen tapauksessa. Autossa on kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt, etuistuinten sivuturvatyynyt ja turvaverhot edessä ja takana.
Tämä kuva on tarkoitettu vain havainnollistavaksi.

Sähkötoimiset ikkunat turvallisuustoiminnolla

Kaikki sivuikkunat voidaan sulkea ja avata kauko-ohjauksella. Etuikkunoissa on yhden kosketuksen avaus-/sulkutoiminto, johon integroitu nopea turvallisuustoiminto pysäyttää ikkunan liikkeen, jos jokin este on ikkunan tiellä. Sähkötoimiset ikkunat turvallisuustoiminnolla Comfort- ja Style-varustetasoissa.

Mukavuus

Saumattomat yhteydet

i20 Active Crossissa on runsaasti älykästä teknologiaa, joka takaa saumattomat yhteydet ja entistä mukavamman ja helpomman ajokokemuksen.

 

 

Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) edessä ja takana
Pysäköinti on nyt paljon helpompaa. Pysäköintitutkajärjestelmä (PAS) takaa turvallisen ja helpon pysäköinnin hyödyntämällä auton etu- ja takapuskureihin asennettuja ultraääniantureita, jotka varoittavat kuljettajaa äänimerkein ja visuaalisesti, kun puskuri lähestyy jotain estettä.

 

Automaattinen ilmastointijärjestelmä
Aseta vain haluamasi lämpötila – järjestelmä pitää lopusta huolen. Myös ikkunat pysyvät aina kirkkaina älykkään huurteenpoistotoiminnon ansiosta.

 

USB-laturi
Mahdollistaa helpon ja nopean latauksen. i20 voidaan varustaa USB-laturilla, jolla asiakkaat voivat ladata mobiililaitteensa.

 

Fiksu. Mukava. Yhteydet kunnossa.

i20 Active Cross tarjoaa saumattomat yhteydet sekä paljon huipputeknologiaa ja mukavuutta parantavia lisäominaisuuksia.

Varaa koeajo

Mukitelineet

Mukitelineet sijaitsevat kätevästi etuistuinten välissä.

Pullotelineet ovissa

Etuoven pullotelineisiin mahtuu 1,5 litran pullot ja takaoven pullotelineisiin litran pullot.

Keskikonsoli ja kyynärnoja

Keskikonsolissa on säilytyslokero, jonka kansi toimii mukavasti kyynärnojan pehmusteena.

Kuljettajan istuimen säädöt

Kuljettajan istuimen säätäminen syvyys- ja korkeussuunnassa on helppoa.

Aurinkolasikotelo

Aurinkolasikotelo sijaitsee kätevästi katon keskikonsolissa.