Muoto, joka virtaa kuin sähkö.

 

Upea uusi täyssähköinen Hyundai-malli. Ainutlaatuisen linjakas IONIQ 6 on uuden ajan siluetti ja taidonnäyte kestävästä innovoinnista.

 

IONIQ 6 -takavalot

 

IONIQ-brändille tunnusomainen Parametric Pixel -suunnittelu näkyy IONIQ 6:ssa yli 700 kertaa mm. ajovaloissa, takayhdistelmävaloissa, etuosan tutkissa, tuuletusaukkojen somisteissa ja keskikonsolissa.

 

IONIQ 6 ETUVIISTOSTA

Kuvien autot ovat prototyyppistä. Tietyt ominaisuudet, värit, materiaalit, lisävarusteet ja tekniset tiedot voivat vaihdella tuotantomalliin nähden.

 

 

IONIQ 6 -muotoilun inspiraation lähteet.

Siluetin virtaviivaisuus, visuaalisen massan hallinta ja tilan mestarillinen käyttö, kaikki ajateltuna uudelleen. Aerodynaamiset ja elegantit linjat, jotka tekevät kunniaa 1920 ja 30 -lukujen ikonisille luomuksille, mutta uudella tämän päivän kestävällä tyylillä.

IONIQ 6 luonnos

IONIQ 6 -mallin esikuva – Prophecy Concept EV

Nimi kertoo kaiken. Kun paljastimme Prophecy Concept EV -konseptiauton vuonna 2020 julkistimme profetian, joka ennustaa ideoita ja ominaisuuksia tuleviin tuotantomalleihin. Kaksi vuotta myöhemmin IONIQ 6 näyttää ennustukset toteen.

Aistikas urheilullisuus.

Hyundain design filosofiana on aistikas urheilullisuus, joka ilmenee yhdellä laajalla kaarella toteutetun sivuprofiilin samanaikaisesti minimalistisena ja muodokkaana linjana. Dynaaminen ja elegantti perä näyttää työntävän muotoa eteen päin – jopa auton seistessä paikallaan.

Aerodynaaminen muoto.

Muoto tuo mukanaan erinomaisen aerodynamiikan, joka auttaa hyödyntämään sähköauton teknologian täydellisesti. Vanteiden turbiinimuoto täydentää koria imien ilmaa sisään auton kylkien mukaisesti. Integroitu takaspoileri täydentää muotoa tarjoamalla vakauttavan downforcen suurissa nopeuksissa.

 

Hyundai Hyundai Prophecy Concept EV sivulta

Hyundai Prophecy -konseptiauto

 

Sopisiko IONIQ 6 -malli sinulle?