Suosituimmat

Näppärä, tyylikäs ja turvallinen i20

Oululainen Rytingin pariskunta teki ostopäätöksen tutustumalla käyttäjäkokemuksiin ja vertailemalla eri merkkisten autojen malleja, ja jättivät koeajon väliin. Hyundai i20 on täyttänyt kaikki odotukset.

Lue lisää

Hyundai i20 N Rally2:n talvitestit: check!

Hyundai i20 N Rally2 ralliauton kehitysohjelma on jatkunut talvitesteillä Ruotsissa, ohjaksissa olivat Craig Breen ja Oliver Solberg. Testi antoi Customer Racingin insinööreille mahdollisuuden nähdä ja kokea uuteen autoon suunniteltujen ratkaisujen ja osien suorituskyky lumisissa ajo-olosuhteissa.

Lue lisää

Suomen suosituimmat uudistuivat

Suomen eniten myydyt Hyundai-mallit ovat i20 ja i30. Molemmat uudistuivat syksyllä 2020. Uudistuksen myötä ne asettavat mittapuita kokoluokissaan turvallisuusvarusteiden ja avustavien järjestelmien osalta.

Lue lisää
i20 ja Bluelink

Hyundain vuoden 2020 parhaat

Vuosi 2020 oli Hyundailla uusien tuotelanseerausten ja sähköistyvien voimalinjojen aktiivinen vuosi. Viimeisen 18 kuukauden aikana Hyundai on uudistanut yli 90 prosenttia Euroopan Hyundai-mallistostaan. Hyundai on myös yksi johtavista sähköistettyjen autojen toimittajista Euroopassa ‒ se on myynyt Euroopassa lähes 60 000 sähköautoa, mikä on yli 13 prosenttia sen kokonaismyynnistä. Selvitimme myös Suomen Hyundain vuoden 2020 parhaat onnistumiset.

Lue lisää

Voimakkaasti uudistuva Hyundai starttaa vuoteen 2021 monipuolisella sähköisellä tarjonnalla

- Vuoden 2020 aikana Hyundai uudisti suurimman osan automallistostaan; viimeisen 18 kuukauden aikana Euroopan Hyundai-mallistosta on uusiutunut yli 90 prosenttia.
- Hyundai on yksi johtavista sähköistettyjen autojen toimittajista Euroopassa, se on myynyt Euroopassa lähes 60 000 sähköautoa, mikä on yli 13 prosenttia sen kokonaismyynnistä
- Vuonna 2021 Hyundain asiakkaille on tarjolla lisää sähköisiä vaihtoehtoja ja uusia tuotejulkistuksia

Lue lisää