1.5.2017

Manniset matkalla

Toimittajapariskunta kävi Euroopan turneellaan 43 päivän aikana 20 maassa. Kilometrejä kertyi kaikkiaan 11 600. Ajoneuvona oli uudehko Hyundai IONIQ hybrid. Lue kokomuksia!

Lue lisää
24.4.2017

Hyundai Santa Fe valloitti Etelämantereen

Vain osittain muunneltu Hyundai Santa Fe selviytyi ensimmäisenä henkilöautona 30-päiväisestä retkestä maailman kylmimmän ja kuivimman mantereen poikki, ratissa tutkimusretkeilijä Ernest Shackletonin jälkeläinen. Patrick Bergel – tutkimusretkeilijä Ernest Shackletonin jälkeläinen kolmannessa polvessa – oli 2,2-litraisella dieselmoottorilla varustetun Santa Fen ohjaimissa edestakaisella matkalla Union Glacier Campista McMurdoon.

Lue lisää
10.4.2017

Neuville vihdoin ykköseksi Korsikan rallissa

Loistoviikonloppu Hyundaille Korsikan rallissa. Hyundai Motorsport otti kauden 2017 avausvoittonsa vakuuttavalla tyylillä. Uusi Hyundai i20 Coupe WRC vei Korsikan MM-rallissa sijat 1 ja 3. Voitto oli Hyundai Motorsportille kaikkien aikojen neljäs ja teamille toinen kerta, kun molemmat kuljettajat ajoivat podiumille. Thierry Neuvillelle voitto oli uran kolmas.

Lue lisää
7.4.2017

Seuraavan sukupolven polttokennoautokonsepti

Hyundai visioi Genevessä tulevaisuuden päästötöntä autoilua. Uusi polttokennoteknologia on entistä suorituskykyisempää ja taloudellisempaa. FE Fuel Cell -konsepti vihjaa, mitä Hyundain ekoauto-ohjelman seuraava vaihe sisältää.

Lue lisää