Suosituimmat

Virtaviivainen suunnittelun taidonnäyte: Hyundai IONIQ 6

Hyundai Motor Company esittelee odotetun IONIQ 6 -täyssähköauton, joka on järjestyksessään toinen uudessa IONIQ-täyssähköautomallistossa. Aerodynaamisesti muotoiltu uutuus hyödyntää innovatiivisesti eettisiä ja kestäviä materiaaleja. IONIQ 6:n sisätilat ovat täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia ja kestäviä materiaaleja. IONIQ-brändille tunnusomainen Parametric Pixel -suunnittelu näkyy uutuusmallissa yli 700 yksityiskohdassa. IONIQ 6 esittelee myös uuden Hyundain H-symbolin.

Lue lisää

Kannattaako auton ostaminen ulkomailta?

Käytettyjä autoja tuodaan Suomeen eniten Saksasta ja Ruotsista. Miksi autoalan asiantuntija suhtautuu kriittisesti käytettyjen autojen tuomiseen Suomeen? Mitä kannattaa selvittää, jos aikoo ostaa auton ulkomailta?

Lue lisää

Hyundai IONIQ 5 putsasi palkintopöydän – voitti World Car of the Year, Electric Vehicle of the Year ja Car Design of the Year -palkinnot

Täyssähköinen Hyundai IONIQ 5 palkittiin New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä World Car Awards -kilpailussa kaikissa kolmessa kategoriassa, joissa se oli ehdolla. Innovatiivinen crossover on ensimmäinen automalli Hyundain uuden aikakauden täyssähköautoja, pohjautuen varta vasten sähköautoille suunnitellulle edistykselliselle E-GMP -alustarakenteelle. IONIQ 5 edustaa Hyundain muotoilussa uutta aikakautta ”Parametric Dynamics” ja ylellisellä ”Living Space” -teemoillaan.

Lue lisää

Hyundai Tucson Black -erikoismallisto julkaistu

Suosittuun Hyundai Tucson -mallistoon tulee 1.9.2022 alkaen tarjolle Tucson Black -erikoismalli. Erikoismallistoon kuuluvat 1.6 T-GDI -moottorilla varustetut hybridi- ja ladattava hybridi -voimalinjat. Täyshybridimalleissa on tehoa 230 hevosvoimaa, vaihteistona kuusivaihteinen automaattivaihteisto (6AT) ja vetotavaksi on valittavissa etuveto tai neliveto. Ladattava hybridi on nelivetoinen, tehoa siinä on 265 hevosvoimaa ja vaihteistona kuusivaihteinen automaattivaihteisto (6AT).

Lue lisää

Hyundaille ensimmäinen Suomen MM-rallin voitto

Hyundai Motorsportin Ott Tänak ja Martin Järveoja ovat ajaneet kolmannen kerran Suomen MM-rallin voittoon. Ykköstila oli Hyundaille historian ensimmäinen Jyväskylässä. Hyundain kokonaispanoksen täydensivät Teemu Suninen ja Mikko Markkula, jotka ajoivat Hyundai i20 N Rally2:lla WRC2-luokan voittoon ja rallin yleiskilpailussa kahdeksanneksi.

Lue lisää
Ott Tänakin voittotuuletus Secto Rally Finlandin 2022 podiumilla