15.6.2018

Maroon 5 ja Hyundai Motor yhteistyöhön

Hyundai Motor pestasi Grammy-voittaja yhtye Maroon 5:n tekemään positiivisen fiiliksen ja hyvän mielen kappaleen ja videon jalkapallon MM-kisoihin. Kappaleeksi valikoitui lopulta legendaarinen Bob Marleyn & The Wailersin hitti "Three Little Birds".

Lue lisää
12.6.2018

Miten head-up-display eli tuulilasinäyttö toimii?

Autoillessa on tärkeää, että näet kunnolla tien edessäsi ja tiedät, minne olet menossa. Head-up-display eli tuulilasinäyttö auttaa sinua näissä molemmissa asioissa parantaen autoilukokemustasi. Head-up-näyttö eli HUD heijastaa ajamiseen liittyvää tietoa tuulilasille, jotta kuljettajan ei tarvitse kääntää katsettaan tiestä.

Lue lisää
16.5.2018

Sähköautojen määrä Suomessa kasvaa nopeasti

Teknologiateollisuuden sähköisen liikennekatsauksen mukaan sähköautojen määrä liikenteessä on kaksinkertaistunut alle 11 kuukaudessa ja ennusteen mukaan ylittänee jo 10 000 kappaleen rajan vuoden toisella neljänneksellä. Ladattavien hybridien autokanta on kasvanut vuodessa lähes 150 % ja täyssähköautojen kanta noin 70 %.

Lue lisää
13.5.2018

Tallipäällikön päiväkirjasta

Kaiken nähnyt, kaiken kokenut Hyundai Motorsportin tallipäällikkö Michel Nandan muistelee omaa uraansa ja rallin parissa kokemaansa mielenkiintoiseksi ajanjaksoksi. Hiljattain 60 vuotta täyttänyt ranskalainen ei aio vastaisuudessakaan hellittää tahtia, sillä ralli ja erityisesti tekniset ratkaisut ovat yhä miehen sydäntä lähellä.

Lue lisää