Hyundai Santa Fe valloitti Etelämantereen

Vain osittain muunneltu Hyundai Santa Fe selviytyi ensimmäisenä henkilöautona 30-päiväisestä retkestä maailman kylmimmän ja kuivimman mantereen poikki, ratissa tutkimusretkeilijä Ernest Shackletonin jälkeläinen. Patrick Bergel – tutkimusretkeilijä Ernest Shackletonin jälkeläinen kolmannessa polvessa – oli 2,2-litraisella dieselmoottorilla varustetun Santa Fen ohjaimissa edestakaisella matkalla Union Glacier Campista McMurdoon.

Lue lisää
10.4.2017

Neuville vihdoin ykköseksi Korsikan rallissa

Loistoviikonloppu Hyundaille Korsikan rallissa. Hyundai Motorsport otti kauden 2017 avausvoittonsa vakuuttavalla tyylillä. Uusi Hyundai i20 Coupe WRC vei Korsikan MM-rallissa sijat 1 ja 3. Voitto oli Hyundai Motorsportille kaikkien aikojen neljäs ja teamille toinen kerta, kun molemmat kuljettajat ajoivat podiumille. Thierry Neuvillelle voitto oli uran kolmas.

Lue lisää
7.4.2017

Seuraavan sukupolven polttokennoautokonsepti

Hyundai visioi Genevessä tulevaisuuden päästötöntä autoilua. Uusi polttokennoteknologia on entistä suorituskykyisempää ja taloudellisempaa. FE Fuel Cell -konsepti vihjaa, mitä Hyundain ekoauto-ohjelman seuraava vaihe sisältää.

Lue lisää
3.4.2017

Hyundai esittelee täysin uuden SUV-mallin

Hyundain SUV-mallisto laajenee täysin uudella, kompaktilla Kona ‑mallilla. Uutuusmalli on tärkeä askel Hyundain tähdätessä johtavaksi aasialaiseksi automerkiksi Euroopassa vuoteen 2021 mennessä. Havaijin alueelta lainattu mallinimi ”Kona” heijastelee havaijilaista energisyyttä ja elämäntyyliä.

Lue lisää
30.3.2017

Hyundai i20 taas vertailuvoittoon

i20 vakuutti Auto Zeitung -lehden (7/2017) vertailussa ajomukavuudessa ja -dynamiikassa. Uudelle 1,0 T-GDI -moottorille vertailussa annettiin erittäin hyvät arvot kiihdytyksessä ja joustavuudessa. Toimitus asettaa i20:n myös laadun ja viimeistelyn suhteen kärkipaikalle. Vertailuvoiton i20 sai johtavista saksalaisista ja ranksalaisista merkeistä.

Lue lisää
28.3.2017

Suunnittelijat kertovat

Auton suunnittelijalle insipiraation lähteenä voi olla vaikka lentokoneen siipi tai virtaava sula rauta. Uuden sukupolven i30-auton suunnittelijat kertovat työstään.

Lue lisää