1.8.2019

Hyundai ja taido yhteisellä matkalla taidon EM-tapahtumaan

Kamppailulaji taidon Euroopan mestaruudet ratkeavat Tampereella 2.-3.8.2019. Kansainväliset urheilutapahtumat koostuvat useista osa-alueista, joista yksi tärkeimmistä ovat logistiikkaan liittyvät ratkaisut. Taidon EM-tapahtuman henkilökuljetuksissa kumppanina on Hyundai Motor Finland.

Lue lisää
30.7.2019

Hyundai yksi Suomen Neste Rallin kiinnostavimmista talleista

• FIA:n organisoima rallin MM-sarja palaa kesätauolta vuoden nopeimman ja haastavimman osakilpailun merkeissä - vuorossa on Neste Rally Finland, sarjan 9. osakilpailu.
• Ennen Suomen kilpailua Hyundai Motorsport johtaa valmistajien maailmanmestaruussarjaa 44 pisteellä. Hyundain belgialaiskuljettaja Thierry Neuville on vain seitsemän pisteen takaa-ajoasemissa kuljettajien MM-sarjassa.
• Neuvillen ja kartanlukija Nicolas Gilsoulin lisäksi Suomessa Hyundain WRC-autoja käskyttävät Craig Breen / Paul Nagle sekä Andreas Mikkelsen / Anders Jæger-Amland.
• WRC2-luokassa nähdään Hyundai R5:n ohjaksissa suomalaiskuljettaja Jari Huttunen.

Lue lisää
29.7.2019

Hyundain MM-rallitiimin kuljettajaesittelyt

Tämän vuoden Neste Ralliin starttaa yksitoista WRC-autolla ajavaa, tehdastason kuljettajaa. Jyväskylän Neste Rallissa Hyundai Motorsportin WRC-tiimissä ajavat Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul, Andreas Mikkelsen ja Anders Jäger sekä Graig Breen ja Paul Nagle.

Lue lisää
24.7.2019

Hybridiautojen kysyntä on vakaassa kasvussa

Suomessa autokannan sähköistyminen näkyy tällä hetkellä eniten hybridien yleistymisessä ensirekisteröinneissä. Tammi-huhtikuussa ensirekisteröidyistä henkilöautoista 4,5 prosenttia oli ladattavia hybridejä, kun täyssähköautojen osuus jäi 1,7 prosenttiin.

Lue lisää
22.7.2019

Kauden haasteellisin koitos

Hyundailla on reilun viiden kauden aikana voitettu kaikkiaan kolmetoista eri MM-osakilpailua, muttei vielä Suomessa. Palkintokorokepaikkakin on toistaiseksi jäänyt saavuttamatta, joten lienee syytä pohtia, miksi vierailut Keski-Suomeen eivät ole vielä tuoneet täyspottia.

Lue lisää