30.3.2020

Hyundai Motorsportin Andrea Adamon terveiset: Pysytään positiivisina!

- Tällä hetkellä maailmassa on moottoriurheilua tärkeämpää ratkottavaa, joten sopeutamme toimintaamme asioiden tärkeysjärjestykseen ja vallitsevaan tilanteeseen. Yritämme tehdä oman pienen osamme tukeaksemme kotona olevia ihmisiä: haluamme jakaa Hyundai-sisältöjä ja tarjota niiden avulla mahdollisuuden pieneen taukoon päivittäisistä tragedioista ja huolenaiheista, kertoo tallipäällikkö Andrea Adamo Hyundai Motorsportin kuulumisista.

Lue lisää
Andrea Adamo
26.3.2020

Koronatietoa Hyundai-asiakkaille

Epävarmuudenkin ajanjaksona haluamme sinun voivan luottaa siihen, että Hyundai on sinua varten ja me Hyundailla palvelemme sinua jatkossakin parhaan kykymme mukaan. Tässä koronatietoa Hyundai-asiakkaillemme.

Lue lisää
24.3.2020

Keskinopean Type2-latauksen teho vaihtelee autoittain

Ladattavan auton kyljessä on latausliitin, jonka kautta sähköä työnnetään auton ajoakkuun. Se on kaikilla automerkeillä samanlainen ja eri valmistajien latausjohdot ja -laitteet kelpaavatkin ristiin keskenään. Tätä liitintä kutsutaan nimillä Type2-, Mennekes- ja standardiliitin. Latausteho tai -nopeus ei kuitenkaan ole kaikissa autoissa sama. Sama Type2-liitin, josta sähköauto lataa esimerkiksi 50 kilometrin ajomatkan tunnissa, voi tarjota pistokehybridille vain kymmenkunta ajokilometriä samassa ajassa. Tämä voi yllättää pistokehybridi- tai sähköautokaupoilla.

Lue lisää
IONIQ Plug-in hybridi
17.3.2020

Aktiiviset eläkeläiset ratissa

Nykyeläkeläiset ovat aktiivisia liikkujia ja autoilijoita. Liikenneviraston henkilöliikennetutkimuksen mukaan varsinkin nuoret eläkeläiset (64 - 75 v) käyttävät autoa muita aikuisikäisiä enemmän ostosmatkoihin ja vapaa-ajan liikkumiseen. Hyundain mallivalikoimassa on SUV-malleja, joihin on helppo mennä ja joista on myös helppo nousta.

Lue lisää
Asiakas ja automyyjä autoliikkeessä
6.3.2020

Prophecy-sähköautokonsepti

Prophecyn tyylikäs muotoilu tarjoaa erinomaisen aerodynamiikan, jonka merkitys korostuu etenkin sähköautoissa. Pyörien potkurimainen muoto paitsi vahvistaa tätä mielikuvaa, myös pakottaa ilman virtaamaan auton korin reunoja pitkin, aivan kuten vesi virtaa kiven yli. Integroitu takaspoileri täydentää hyvää aerodynamiikkaa etenkin kovilla nopeuksilla.

Lue lisää
Hyundain Prophecy-sähköautokonsepti
2.3.2020

Craig Breen Itärallissa

Aurinkoisessa talvisäässä kilpailtuun Itäralliin osallistui SM-pisteitä tavoitelleiden kuljettajien lisäksi myös aurinkoinen Craig Breen. Breenin tavoitteena oli ensisijaisesti uusien renkaiden testaaminen tositoimissa.

Lue lisää
Craig Breen varikolla
26.2.2020

Uusi Hyundai i30 yhdistää tyylikkyyden, turvallisuuden ja taloudellisuuden

Aiempaakin houkuttelevampi uusi Hyundai i30 tarjoaa edistyneet turvallisuusvarusteet ja liitettävyyspalvelut, monipuolisen valikoiman tehokkaita voimalinjoja sekä tyylikkään uuden muotoilun. Moottorimallistoon uutena vaihtoehtona saapuva 48 V:n kevythybridi parantaa polttoainetehokkuutta. Moottoriurheilun inspiroima N Line -varustetaso tulee ensimmäistä kertaa tarjolle myös i30 Wagon -farmarimalliin. Uusi Hyundai i30 esitellään Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä maaliskuussa 2020.

Lue lisää
Hyundai i30 Wagon etuviisto