10.4.2018

Hyundai Konalle ja Hyundai Nexolle Red Dot Design -tunnustukset

Hyundai Motor myönnettiin kaksi tämänvuotisista kansainvälisistä Red Dot Design Award -tunnustuksista. Autot ja moottoripyörät -kategoriassa Hyundain voitokkaat automallit olivat uusi kompakti-SUV Kona ja Fuel Cell -polttokennoauto Nexo. Red Dot Design -arvioinnissa painotetaan tuotteen käytännöllisyyttä, kestävyyttä, innovaatioita ja laatua muotoilun ja käyttämisen näkökulmista.

Lue lisää
3.4.2018

Hyundain historiallisen hyvä alkuvuosi 2018

Hyundai on ensirekisteröinyt tammi-maaliskuussa 2018 yhteensä 1 166 henkilöautoa Suomessa, mikä oikeuttaa rekisteröintitilaston 12. sijalle. Vuoden aloitus on ollut Hyundaille erinomainen, sillä parannusta viime vuoden vastaavaan ajankohtaan on huikeat 67,5 % - suoritus on yksi parhaista Suomen henkilöautojen ensirekisteröintitilastossa 1-3/2018.

Lue lisää
30.3.2018

Turvallisuus ennen kaikkea – Uusien WRC-autojen tuoma suoja pelasti myös Neuvillen vammoilta

Thierry Neuville saa kiittää rallin MM-sarjan turvasääntöjä siitä, että käveli Korsikalla hurjan näköisestä pudotuksesta omin jaloin pois.
Keskiviikkona sosiaalisessa mediassa kiersi valokuva, jossa valkoinen testikäyttöön tarkoitettu Hyundai i20 WRC makaa joen pohjalla. Kuva oli Hyundain kolmepäiväisen testirupeaman ikävä päätös, jossa oli kuitenkin rutkasti enemmän hyvää kuin huonoa tuuria.

Lue lisää
29.3.2018

Uusi Hyundai Tucson ensiesittelyssä New Yorkin autonäyttelyssä

Uusi Hyundai Tucson saa maailman ensi-iltansa New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä (NYAS) 2018. Maailmanlaajuisesti tärkeä Hyundai-malli Tucson on lanseerauksestaan, vuodesta 2015, lähtien ollut Euroopan myydyin Hyundai-malli.Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistykselliset turvallisuus- ja mukavuusvarusteet, jotka palvelevat tämän päivän autoilijan tarpeita.

Lue lisää
12.3.2018

Hyundai loistovauhdissa Meksikossa – Johto merkkimestaruustaistelussa kasvoi

Meksikon MM-ralli oli Hyundai Motorsportille erittäin hyvä, vaikka voittoon ei tällä kertaa ollutkaan saumoja. Kaikki kolme autoa jaksoivat maaliin hyvillä sijoilla, mikä tarkoitti pistejohdon merkkimestaruussarjassa kasvavan. Tiimin kovimmasta noteerauksesta vastasi Dani Sordo, joka oli kiinni rallin voitossa vielä lauantaiaamuna. Sitten rallikonkari Sebastien Loeb hyökkäsi Citroenillaan, eikä espanjalainen voinut kuin nöyrtyä.

Lue lisää