Suosituimmat

Täysin uusi Hyundai BAYON kurvaa kaupunkeihin ja kylille

Täysin uusi Hyundai Bayon on kompakti B-segmentin crossover, joka on suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille. Uutuus on 1 490 mm korkea, 1 775 mm leveä ja 4 180 mm pitkä. 2 580 mm:n akseliväliin saadaan tarjottua matkustajille väljän mukavat sisätilat. Maavaraa on 165 mm. Tavaratilaa Bayon tarjoaa voimalinjasta riippuen mukavat 411-321 l, takaistuin alastaitettuna 1 250 - 1 160 l.

Lue lisää

Hyundain merkkivuosi

Hyundai ajoi Suomen markkinoille 20 vuotta sitten ja hurmasi. Huippulaatu, malliston laajuus, pitkä takuu ja tien näyttäminen pitävät asiakkaat tyytyväisinä ja uskollisina. Haastattelussa Bassadone Automotive Nordic Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

Lue lisää

IONIQ 5 -täyssähköauton myynti alkaa Suomessa

Ioniq 5:n edistyksellinen muotoilu poikkeaa siitä, mitä tavallisesti sarjatuotantoautoissa on totuttu näkemään. Suomen Ioniq 5 -lanseerausmallistossa on tarjolla 73 kWh -akkupaketilla varustettu mallisto, josta on valittavissa takavetoinen 217-hevosvoimainen tai nelivetoinen 305-hevosvoimainen versio. Tarjolla on kaksi varustetasoa, Style ja Premium. Ensimmäiset Suomeen saapuvat autot on varustettu First Edition Launch Packilla.

Lue lisää

Asfaltti polttaa

Kantautuuko iltatuulessa mutkateiden kutsu? Tulisiko auton olla kuin ajatus? Ajamista rakastavien kannattaa tutustua Hyundai N -mallistoon ja mikä parasta: arkipäivien ajomatkoissakaan ei  tarvitse tinkiä.

Lue lisää
i20 N lähikuva etupyörästä ja -kulmasta.

Kaikki tiet vievät kohti uutta

Maustetytöt on löytänyt Suomen musiikkikartalta paikkansa nopeasti. Yhtyeen ensimmäinen single, vuonna 2019 julkaistu Tein kai lottorivini väärin kolahdutti kotoista sielunmaisemaa. Kahden julkaistun albumin jälkeen yhtye on jo jättänyt kulttuuriimme pysyvän puumerkkinsä. Välillä Anna ja Kaisa matkustavat keikoilleen kahdestaan, ja silloin he pakkaavat soittimet ja vahvistimet Hyundai Tucsoniin, joka on ollut isona apuna arjessa. ”Auto tuntuu suorastaan luksukselta ja helpottaa kieltämättä monia asioita."

Lue lisää

Vetybussit saapuvat Eurooppaan – Elec City Fuel Cell kulkee sähköisesti 500 kilometriä yhdellä tankkauksella

- Hyundai Motor aloittaa Elec City Fuel Cell -vetybussin koekäytön Saksan Münchenissä

- Hyundai kerää kokemuksia ja palautetta linja-autoliikennöitsijöiltä esitelläkseen nollapäästöiset ajoneuvot Euroopan markkinoille

- Vedyllä kulkeva Elec City Fuel Cell -linja-auto voi matkata yhdellä tankkauksella 500 kilometriä. Ajoneuvon tehokas 180 kW:n sähkömoottori soveltuu hyvin myös haastaviin olosuhteisiin

Lue lisää
Hyundain Elec City Fuel Cell -vetybussi

Ykkössija Keniassa vaihtui palkintopallisijaan

Hyundai Motorsport nousi 19 vuoden tauon jälkeen rallin MM-sarjaan palanneen Kenian Safarirallin palkintokorokkeelle, vaikka rallia pitkään johtanut Belgian Thierry Neuville joutui keskeyttämään rallin viimeisen kilpailupäivän ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen. Viron Ott Tänak sijoittui klassikkorallissa kolmanneksi ja otti pohja-ajallaan maksimipisteet rallin päättäneeltä Power Stage -erikoiskokeelta.

Lue lisää
 Ott Tänak, Kenian Safari ralli 2021