1.11.2017

Mikä Hyundain katumaastureista sopii parhaiten sinulle?

SUV-luokan autojen myynti vetää Euroopassa, katumaasturit ovat eniten kasvava autosegmentti. Viime vuonna noin 23 prosenttia EU-maissa ensirekisteröidyistä henkilöautoista oli katumaastureita. Suomessa tänä vuonna rekisteröidyistä autoista yli neljännes on katumaastureita, joista lähes puolet on keskikokoisia ja kolmannes pieniä katumaastureita.

Lue lisää
31.10.2017

Neuvillen kiri ei riittänyt

Walesin MM-ralli oli Hyundaille menestyksekkäin tiimin historiassa. Thierry Neuvillen kakkossija oli tiimin ensimmäinen palkintokorokepaikka sitten heinäkuun Puolan MM-rallin.

Lue lisää
24.10.2017

Jari Huttunen valmistautuu kauteen 2018

Rallin MM-sarja saa lisää suomalaisväriä kiuruveteläisestä Jari Huttusesta. Tulevan viikonlopun aikana ajettavassa Walesin MM-rallissa Hyundain i20 R5:n ratissa debytoiva Jari Huttunen valmistautuu kuitenkin jo täyttä vauhtia tulevaan WRC2 –kauteen.

Lue lisää
19.10.2017

Täysin uusi Hyundai Kona – Sinun autosi. Sinun tyylisi.

Hyundai on esitellut lehdistölle täysin uuden katumaasturin Konan. Kooltaan uutuus sijoittuu mallistossa i20 Activen ja Tucsonin väliin ja se on tiloiltaan lähes isoveljensä veroinen. Konan korin ja katon värivalikoiman ansiosta Konan voi sovittaa omaan tyyliin sopivaksi. Myös sisätiloissa voi leikkiä väreillä.

Lue lisää
18.10.2017

Tate Modernissa uusi Hyundain tilausteos

Lontoon Tate Modern museossa avattu kolmas Hyundai Commission taidenäyttely muodostuu tanskalaisen SUPERFLEX-taidekollektiivin One Two Three Swing! -installaatiosta. SUPERFLEX tekee museon Turbine Hall näyttelyhallista välitilan, joka yhdistää taidegallerian osaksi Lontoon julkista tilaa. Teos kehittyy ajan mittaan ja laajenee Tate Modern ‑museon ulkopuolelle Lontoon kaupunkitilaan.

Lue lisää
16.10.2017

Kolme Hyundai-autoa sai Turvallisin valinta -luokituksen

vakuutusyhtiö Folksam on jo 35 vuoden ajan tutkinut eri automallien kolariturvallisuutta. Tarkoituksena on välittää tietoa, jotta kuluttajat osaisivat tehdä hyvän ja turvallisen valinnan autoa ostaessaan.
Hyundai-autoista i30, IONIQ ja Tucson saivat Turvallisin valinta -tuloksen.

Lue lisää