22.6.2020

Korkealta näkee kauas

Korkeammalle on helppo asettua istumaan ja korkea ajoasento lisää matkustusviihtyvyyttä. Lue lisää mitä Oulun Wetterin Hyundain myyntipäällikkö Jari Nylander ehdottaa asiakkaille.

Lue lisää
18.6.2020

Tekemistä automatkalle

Automatkat voivat tuntua kilometrimääräänsä pidemmiltä. Lue käytännössä testatut vinkkimme matkaviihdykkeeksi - matka ei lyhene, mutta sen voi laulaa ja leikkiä kivaksi!

Lue lisää
Koivukäytävä
17.6.2020

Testierikoiskoe kotona Ott Tänakin tapaan

• Hyundai Motorsportin Homeshakedown-sarja jatkuu maailmanmestari Ott Tänakin kanssa, joka on viettänyt korona-aikaa kotonaan Viron maaseudulla.
• Ott on nauttinut vapaa-ajastaan vaimonsa ja lastensa kanssa, vaikka kotitöitä ja muutakin puuhaa on riittänyt.
• Virolaisella on ollut aikaa pohtia myös ensivaikutelmaansa Hyundai Motorsport -tiimistä, jonka kanssa hän on jo saavuttanut kaksi podium-paikkaa.

Lue lisää
12.6.2020

Hyundai palaa elokuussa viiden vuoden kilometrirajoituksettomaan tehdastakuuseen

Koronaviruspandemialla on ollut suuria vaikutuksia koko autoalaan niin maailmanlaajuisesti kuin paikallisestikin. Paikallisena seurauksena Hyundai palaa 1.8.2020 alkaen käyttöönotettavissa uusissa autoissa Suomessa ja Baltiassa viiden vuoden kilometrirajoituksettomaan tehdastakuuseen ja yhtenäistää takuukäytännön Euroopan maiden kanssa. Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta on edelleen yksi markkinoiden parhaista takuista.

Lue lisää
9.6.2020

Hyundai lanseeraa uuden Hyundai Go! -yksityisleasing-palvelun

Hyundai lanseeraa kesäkuussa 2020 mahdollisuuden hankkia auto määräajaksi niin, että siitä maksetaan kiinteää kuukausittaista leasing-maksua. Hyundai Go! -nimeä kantava yksityisleasingpalvelu on luotettava, riskitön ja vastaa ajankohtaisiin tarpeisiin. Hyundai Go! on huoleton valinta, jossa autoon sitoudutaan vain määräajaksi, ja autoiluun liittyvät talousasiat ovat helposti ennakoitavissa.

Lue lisää
5.6.2020

Heikki Silvennoinen toivottaa hyvää kesää Hyundai-kuskeille

Heikki Silvennoinen on koko kansan tuntema näyttelijä-muusikko, joka on jo pian 50 vuoden ajan viihdyttänyt suomalaisia niin blueskitaristina keikkalavoilla kuin näyttelijänä televisiossa. Mies taittaa kilometrejä tällä hetkellä Hyundai Santa Fellä, johon hän onkin kertomansa mukaan ollut hyvin tyytyväinen. Pirautimme Silvennoiselle ja kyselimme kuljettajan kuulumiset.

Lue lisää