4.10.2018

Aikakortti – kartturin tärkein työkalu

Rallin MM-sarjassa edetään minuuttiaikataulun mukaisesti ja erikoiskokeilla ajat otetaan sekunnin kymmenesosan tarkkuudella. Kuskin kääntäessä rattia, on kartanlukija auton konttoripäällikkö, joka ohjaa autokunnan ajoissa paikasta toiseen, ja saa oikean ajan aikakorttiinsa.

Lue lisää
2.10.2018

Odotetun Hyundai Kona electricin myynti alkaa

Hyundain kuuma uutuus, täyssähköinen Hyundai Kona electric, on saanut ensimmäiset hintansa. Ensimmäisenä maahantuontiohjelmassa on isompi akkupaketti 64 kWh (204 hv).
Kona electricin ohjevähittäishinta alkaa 42 990 eurosta.

Lue lisää
1.10.2018

Voimaa uhkuvaa linjakkuutta: Hyundai i30 Fastback N

Hyundain urheilullinen N-mallisto laajenee sulavalinjaisella i30 Fastback N -mallilla. Uutuus on C-segmentin ensimmäinen viisiovinen coupe, joka tarjoaa kuljettajan käyttöön muhkean urheilulliset voimavarat. Fastback seuraa vuosi sitten esitellyn ja huippusuosituksi nousseen i30 N -mallin jalanjälkiä yhdistämällä hykerryttävän ajonautinnon ja avarat sisätilat.

Lue lisää
28.9.2018

Suorituskykyä ja teknisiä innovaatioita: Hyundai Paris Motor Show’ssa

Hyundai esittelee Paris Motor Show 2018:ssa uusimmat mallinsa ja suunnitelmansa Hyundai Motor Studio Paris -konseptilla, joka koostuu tulevaisuuden liikkumisen, huippusuorituskyvyn ja muotoilun teema-alueista. Pariisissa saa maailman ensi-iltansa uusi Hyundai i30 Fastback N, joka on Hyundai Motorin järjestyksessään toinen, erittäin suorituskykyinen N-malli Euroopassa.

Lue lisää
26.9.2018

Hyundailta polttokennokäyttöinen kuorma-auto

Hyundai Motor on esitellyt ensimmäisen vetyä energialähteenä käyttävän kuorma-automallinsa. Samalla korealaisyhtiö tuo uutuuden vahvasti Euroopan markkinoille sveitsiläisen H2 Energyn kanssa solmitulla yhteistyösopimuksella. Hannoverin IAA-hyötyajoneuvonäyttelyssä julkaistun ja lajissaan maailman ensimmäisen yhteistyösopimuksen mukaan Hyundai toimittaa 1 000 auton erän uutuusmallia sveitsiläisyhtiön ja sen kumppanien käyttöön.

Lue lisää