Close

Urheilullisesti maustettu i10 N Line

Hyundai i10 N Line on sopivasti sporttinen, herkullisen näköinen ja hyvin varusteltu – sillä on hyvä ajaa ottamaan kevättä vastaan.

Täysin uusi Hyundai i10 N Line on Hyundain neljäs N Line -malli. N-malleista poimitut näyttävät muotoiluelementit tekevät i10 N Linesta todellisen katseenvangitsijan.

Hyundai i10 N Line on saanut keulalleen kolmesylinterisen 100-hevosvoimaisen 1,0 TGDi-moottorin (172 Nm), joka on i10-mallistossa tarjolla nyt ensimmäistä kertaa. Uutuus on varustettu  viisivaihteisella käsivaihteistolla ja se on rekisteröity viidelle henkilölle.

Kaikilla mausteilla

Hyundai i10 N Linen vaihdekepin nuppi, jossa on N-logo.Hyundai i10 N Linen kattavaan varusteluun kuuluvat 8 tuuman värikosketusnäyttö, Apple CarPlay ja Android Auto -valmius, matkapuhelimen langaton Qi-standardin mukainen lataus, Bluetooth, kauko-ohjattava keskuslukitus, peruutuskamera ja automaattinen ilmastointi. Istuimet ovat urheilulliset ja antavat hyvän tuen. N Linen ohjauspyörä on nahkaverhoiltu, lämmitettävä ja siinä on N-logo.

Uutuus huolehtii myös turvallisuudesta kiitettävästi: i10 N Linessa on FCA-hätäjarrutusjärjestelmä autojen ja jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistallapitoavustin, kuljettajan vireystilanvalvontajärjestelmä, kaukovaloautomatiikka sekä eCall-hätäpuhelujärjestelmä. Autossa on kuusi turvatyynyä, takaistuimella kaksi Isofix-kiinnityspistettä sekä manuaalinen lapsilukko ovissa.

Lue lisää!