Close

Kannattaako yksityisleasingautoon valita käsiraha? Katso hintaesimerkit suosituista hybridiautoista

Kiinteään kuukausihintaan perustuva Hyundai Go! -yksityisleasing on huoleton ja helppo tapa hankkia uusi auto 1-3 vuodeksi.

Yksityisleasing on yhä useamman suomalaisen tapa hankkia uusi tai vähän ajettu auto kiinteällä kuukausihinnalla. Autoilun kulujen ennakoitavuus onkin yksi suurimmista yksityisleasingin eduista. Yksityisleasingiä verrataan usein auton pitkäaikaiseen vuokraamiseen, jossa kuluttajan ei tarvitse miettiä auton jäännösarvoa siinä vaiheessa, kun auton haluaa vaihtaa.

Hyundai Go! -yksityisleasing mahdollistaa uuden auton hankkimisen 1-3 vuodeksi ilman käsirahaa. Halutessaan leasingautoon voi kuitenkin käyttää myös esimerkiksi vaihdossa myytävästä autosta käsirahaa, joka alentaa leasingauton kuukausihintaa.

Yksityisleasingissä auton kuukausihintaan vaikuttaa valitun automallin lisäksi se, kuinka pitkäksi aikaa auton haluaa itselleen vuokrata, sopimuskauden kilometrit sekä erilaiset lisäpalvelut ja -varusteet. Vaikka omat ajomäärät eivät olisikaan leasingautoa hankkiessa tarkasti tiedossa, kilometrirajaa ei kannata jäädä liikaa miettimään, sillä Hyundai Go! -sopimuksessa mahdolliset lisäkilometrit maksavat vain 0,20 euroa kilometriltä.

Tutustu lisää Hyundai Go! -yksityisleasingiin tästä!

Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid sivu

Yksityisleasing – näin hankit auton kiinteällä kuukausihinnalla

Yksityisleasingauton hankkiminen on helpointa aloittaa Hyundai Go! -leasinglaskurista, jossa automallien ja erilaisten sopimusvaihtoehtojen vertaileminen on helppoa.

Hyundai Go! -yksityisleasingin kautta löytyy monipuolisesti erilaisia automalleja niin koon kuin käyttövoimien osalta. Valittavana on esimerkiksi näppärän kokoinen Hyundai i10 käsivalintaisella vaihteistolla tai Hyundai i20 vaivattomalla automaattivaihteistolla. Suuremman perheen tarpeisiin löytyy valinnanvaraa esimerkiksi farmarimallisesta i30:sta tai IONIQ Hybridistä sekä Plug-in Hybridistä.

Automallin jälkeen valitaan itselle mieluisin värivaihtoehto sekä mahdolliset lisävarusteet. Esimerkiksi Hyundai IONIQ -malleihin valittavissa on Leather Navi & Safety Pack sekä Navi & Safety Pack -lisävarustepaketit. Talvirenkaat kuuluvat aina auton perushintaan ja valittavissa ovat joko kitka- tai nastarenkaat.

Tutustu lisää Hyundai Go! -yksityisleasingiin tästä!

Seuraavaksi valitaan, haluaako auton kiinteän kuukausihinnan pitävän sisällään myös huolenpitosopimuksen. Hyundai Go! -yksityisleasingin huolenpitosopimus pitää sisällään auton määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset sekä polttimoiden ja pyyhkijänsulkien vaihdot myös huoltojen välillä. Esimerkiksi Hyundai IONIQ Hybrid -malliin huolenpitosopimus maksaa kahden vuoden sopimuksella vain 20 euroa kuukaudessa.

Viimeiset valittavat kohdat ovat sopimuskauden pituuden ja ajokilometrimäärän valitseminen sekä mahdollisen käsirahan suuruus. Ajokilometrimäärä on valittavissa 10 000 ja 30 000 vuosittaisen kilometrin välillä viidentuhannen kilometrin välein.

Mikäli autoa hankkiessa arvelee ajavansa esimerkiksi kahden vuoden sopimuksen aikana 10 000 kilometriä vuodessa, eli yhteensä 20 000 kilometriä, mutta sopimuskauden päätteeksi auton mittariin onkin kertynyt kesälomamatkan takia 21 000 kilometriä, ylimeneviltä tuhannelta kilometriltä maksetaan ylikilometrikorvauksena 0,20 euroa per kilometri, yhteensä 200 euroa.

Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid latausaika mittaristo

Käsirahalla voi pienentää leasingmaksua

Vaikka Hyundai Go! -yksityisleasingauton voi hankkia täysin ilman käsirahaa, esimerkiksi autonvaihtotilanteessa käsirahan maksaminen on hyvä keino pienentää leasingauton kiinteää kuukausihintaa. Mahdollisen vaihdossa tulevan auton välirahan voi niin halutessaan käyttää leasingmaksujen alentamiseen.

Laskimme hintaesimerkit kahdesta suositusta Hyundai IONIQ -mallista eri suuruisten käsirahojen vaikutuksesta leasingmaksuihin.

Hyundai IONIQ Hybrid 1.6 GDI 141hv 6-DCT Style / 3 vuoden sopimus 10 000 km per vuosi

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid 1.6 GDI 141hv 6-DCT Style / 3 vuoden sopimus 10 000 km per vuosi

Hyundai Go! -yksityisleasing -laskuriin!