Valitse huoleton Hyundai Go! -yksityisleasing

Laskuriin

Hyundai Go! -sopimuksella saat uuden auton ilman käsirahaa, kiinteällä kuukausimaksulla – Hyundai Go! -yksityisleasing sopii nimestään huolimatta myös yritysten tarpeisiin.

Valitse

  • Hyundai-malli
  • sopimusaika
  • kilometrimäärä per vuosi
  • nastat vai kitkat
  • huollot ja korjaukset

 

Hyundai i10 on edullisin Hyundai Go! -yksityisleasingauto.

Hyundai Go! -yksityisleasing on kiinteään tasaeräkuukausimaksuun perustuva helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto autorahoitukseksi. Et tarvitse alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 2-3 vuodeksi sopivalla kuukausimaksulla.

Hyundai-jälleenmyyjä voi ostaa nykyisen autosi ja halutessasi voit pienentää kuukausierää maksamalla suuremman ensimmäisen erän. Kuukausierän suuruus määräytyy sopimuskauden keston ja ajokilometrien perusteella. Sopimus sisältää auton käytön sopimuskauden aikana, ja vuokralleottaja vastaa vakuutus-, huolto- sekä polttoainekustannuksista. Sopimukseen voidaan liittää myös huolenpitosopimus, ja saat molemmat palvelut kätevästi yhdelle laskulle. Sopimusajan jälkeen voit palauttaa auton, ostaa sen omaksi tai tehdä uuden sopimuksen ihan uudesta Hyundai-mallista – valinta on Sinun!

Kenelle Hyundai Go! -yksityisleasing sopii?

  • Sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen autoon säännöllisesti
  • Sinulle, joka arvostat ennen kaikkea helppoutta, riskittömyyttä ja joustavuutta
  • Sinulle, joka et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen

 

Laskurilla saat tarjouksen Sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta. Saat muutamalla klikkauksella tarjouksen ja luottopäätöksen, jonka jälkeen myyjämme on sinuun yhteydessä. Myyjä auttaa kaikissa autonhankintaan liittyvissä pohdinnoissa ja tarkastaa aina tuotteiden saatavuuden ja tekee lopullisen tilauksen kanssasi, jos valitset Hyundai Go! -leasingin. Laskurin käyttäminen tai yhteydenotto myyjältä ei sido tekemään sopimusta.

Laskuriin

Usein kysytyt kysymykset

Kysy lisää Hyundai-myyjältä

Jos haluat Hyundai GO! -leasingauton yrityksen käyttöön – täytä yhteydenottolomake tästä.

Tutustu yleisiin leasingehtoihin tästä.