Close

Kaikille kaveri Hyundain SUV-malleista

Jotkut autot tuntuvat heti tutuilta ja omilta. Hyundain katumaastureiden itsevarma olemus ja tekniset innovaatiot sekä miellyttävä matkustamo ovat valmiina lähtemään kanssasi matkalle – niin pitkälle kuin haluat. Kaikki SUV-mallimme ovat yksilöllisiä, kuten kuljettajatkin. Mikä malli sopii sinulle?

BAYON

Esittelemme tänä kesänä täysin uuden, pienen suuren uutuus-SUV:n, joka on nimeltään BAYON.

Bayon sai nimensä Ranskan Baskimaan pääkaupungin Bayonnen mukaan. Hyundai antaa sille eurooppalaisen nimen, koska uutuus on suunniteltu Euroopan markkinoille.

Hyundai Bayon etuviisto

Täysin uusi Hyundai Bayon yhdistää kompaktit ulkomitat, suuret sisätilat sekä monipuoliset turvallisuus- ja liitettävyystoiminnot. B-segmentin SUV-tyyppisenä autona siitä tulee Hyundain uusin ja pienin jäsen kasvavaan SUV-perheeseen. Bayon erottuu yllättävällä ja katseita keräävällä ulkonäöllään ja mittasuhteillaan. ”Koska SUV-autoluokan suosio maailmalla kasvaa edelleen, Hyundai näki kysyntää mallille, joka sopii eurooppalaisiin kaupunkeihin ja on kuitenkin riittävän tilava asiakkaiden tarpeisiin”, sanoo Andreas-Christoph Hofmann, Hyundai Motor Europen markkinointi- ja tuotejohtaja.

KONA

Tutusti monipuolinen ja näppärä Kona on saanut tänä keväänä lukuisan joukon uudistuksia.

Uusi Kona on 40 mm edeltäjäänsä pidempi, mikä antaa autolle sulavamman ja dynaamisemman ilmeen tasapainottaen sen leveää ja vahvaa visuaalista vaikutelmaa.

Kona oli vuonna 2020 Suomen kolmanneksi myydyin Hyundai-malli. Kuten edeltäjänsäkin, myös uusi, ennakkoluulottomasti muotoiltu Kona erottuu aina joukosta värikkäänä ilopillerinä. Se tarjoaa lukuisia teknisiä innovaatioita turvallisuuden, liitettävyyden, mukavuuden ja viihdejärjestelmän saralla. Kona-mallisto on kasvanut nyt polttomoottorimallien, hybridin ja täyssähköauton  lisäksi myös dieselkevythybridi- ja sporttisella täysin uudella N Line -mallilla. Kattavan voimalinjavalikoiman lisäksi autoon voi valita etu- tai nelivedon sekä käsi- tai automaattivaihteiston omien käyttötarpeiden mukaan. Myös varustevaihtoehdoissa on tarjolla sopiva kokonaisuus kaikille käyttäjille. Kona on saatavana myös täysverisenä N-mallina.

Uusi KONA Electric & Bluelink

Kaikki Hyundain uutuusmallit sisältävät navigaattorin yhteydessä Bluelink-telematiikkapalvelun. Bluelink luo saumattoman yhteyden auton ja älypuhelimen välille. Ladattavissa autoissa, kuten  uudessa Kona Electricissä, Bluelink-älypuhelinsovelluksella voi tarkistaa akun varaustilan ja asettaa autoon esilämmityksen kylminä tai ilmastoinnin kuumina päivinä. Uudet Kona Electric-mallimme valmistetaan nyt Tšekin tehtaallamme Euroopassa, mikä lupaa lyhyet toimitusajat.

TUCSON

Täysin uusi Tucson yllätti suosiollaan ja ajoi suoraan suomalaisten sydämiin.

Täysin uuden Tucsonin kulmikas ja sopivasti rouhea ulkonäkö tekevät uutuudesta puhuttelevan jo ensi silmäyksellä. Se sopii kokonsa puolesta moneen käyttöön ‒ niin perheille kuin  työajoihinkin, ja sen uudet ominaisuudet nostavat sen hipomaan premium-luokan autoja.
Tucson on Euroopan myydyin Hyundai-malli. Uusi Tucson on saanut supersuosion suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Tänä keväänä uutuus kiinnostaa vieläkin laajempaa asiakaskuntaa, kun jo entisestään laaja mallisto täydentyi urheilullisuutta henkivällä, N-mallien inspiroimalla N Line -varustetasolla sekä kokonaan uudella mallilla, ladattavalla hybridillä.

SANTA FE

Keisari sai uudet vaatteet, ja ne kyllä huomataan! Uusi upea Hyundai Ssanta Fe on nyt parempi kuin koskaan.

Uusi Hyundai Santa Fe

Hyundain SUV-perheen lippulaivamalli, Santa Fe, täytti 20 vuotta ja sai juhlan kunniaksi niin ison joukon uudistuksia, että sen yhteydessä voidaan puhua lähes täysin uudesta autosta. Auto on saanut mm. uuden alustan ja upean ulkomuodon. Sisällä odottavat laadukkaat materiaalit, edistyksellinen tekniikka ja vertaansa vailla olevat turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät.

Taloudellisuuden ei tarvitse olla tylsää

Myös uusi Santa Fe tarjoilee nyt aiempaakin laajemman valikoiman voimalinjavaihtoehtoja: se on saatavana perinteisten polttomoottoriversioiden lisäksi nyt myös hybridinä ja ladattavana  hybridinä.