Close

Hyundai Tanssii Tähtien kanssa

Hyundai on toista vuotta mukana MTV3-kanavan suositussa Tanssii tähtien kanssa -TV-ohjelmassa. Tanssin pyörteisiin heittäydytään jälleen 16.9. alkaen.

11. tuotantokaudella ohjelmaa tuomaroivat Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen. Juontajina toimivat tutut Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.


Tanssii Tähtien kanssa tuomarit Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen

Tanssijoiden arkeen, harjoituksiin ja suoriin lähetyksiin valmistautumiseen kurkistetaan uudistuneessa kiinnostavassa Tuija Pehkosen vetämässä Tuija tähtien kanssa -ohjelmassa, jossa Tuijaa kuljettaa Hyundai i30 Fastback.

Hyundai valitsi ohjelmayhteistyöhön monipuolisen i30-mallisarjan ja erityisesti i30 Fastbackin sen tyylikkyyden ja urheilullisuuden vuoksi.

Tulevan kauden tanssipareina pyörähtelevät kansanedustaja ja media-alalta tuttu Jaana Pelkonen valmentajanaan ja parinaan Marko Keränen, meteorologi Pekka Pouta yhdessä Jutta Heleniuksen kanssa, TV-juontaja Marja Hintikka opettajanaan Matti Puro, näyttelijä Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski, iskelmälaulaja Marita Taavitsainen ja Sami Helenius, Suomen nuorin Tanssii tähtien kanssa -kilpailija, 17-vuotias tubettaja, Tuure Boelius valmentajanaan Ansku Bergström, Miss Suomi 2013 ja malli Lotta Näkyvä ja Mikko Ahti, radio- ja televisiojuontaja Aki Linnanahde parinaan Saana Akiola, hallitseva nyrkkeilyn kevyen sarjan Euroopan mestari Edis Tatli ja Katri Mäkinen sekä Aino-Kaisa Saarinen ja Jurijs Trosenko.

Hyundai näkyy kymmenessä Tuija tähtien kanssa -jaksossa, joissa suosittu televisio- ja radiojuontaja Tuija Pehkonen selvittää miten tähtiparit sovittavat tanssikilpailun harjoitukset ja lähetykset arkeensa. Tuijan kanssa tanssin tunnelmiin päästään jo lauantai-iltaisin, viikon päälähetys puolestaan nähdään totutusti sunnuntai-illoissa.


Tuija Pehkonen juontaa Tuija tähtien kanssa ohjelmaa


Toimittaja-juontaja Marja Hintikka ja tanssipari Matti Puro


Tubettaja Tuure Boelius ja Ansku Bergström


Viihdealan monitoimimies Aki Linnanahde ja Saana Akiola


Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä ja Mikko Ahti


Meteorologi Pekka Pouta ja Jutta Helenius


Hiihdon maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen ja Juri Trosenko


Näyttelijä Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski


Laulaja ja ex-tangokuningatar Marita Taavitsainen ja Sami Helenius