Close

Hyundai palaa elokuussa viiden vuoden kilometrirajoituksettomaan tehdastakuuseen

Koronaviruspandemialla on ollut suuria vaikutuksia koko autoalaan niin maailmanlaajuisesti kuin paikallisestikin. Paikallisena seurauksena Hyundai palaa 1.8.2020 alkaen käyttöönotettavissa uusissa autoissa Suomessa ja Baltiassa viiden vuoden kilometrirajoituksettomaan tehdastakuuseen ja yhtenäistää takuukäytännön Euroopan maiden kanssa. Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta on edelleen yksi markkinoiden parhaista takuista.

Koronaviruspandemialla on ollut suuria vaikutuksia koko autoalaan niin maailmanlaajuisesti kuin paikallisestikin. Suomessa ja Baltian maissa uusien autojen ensirekisteröintien määrä on laskenut merkittävästi maaliskuusta alkaen. Kesän korvalla kaupankäynti on jälleen piristymään päin, mutta koronaviruspandemia on kevään aikana pudottanut uusien autojen tilausmäärää, mikä vaikuttaa myös tulevien kuukausien rekisteröintimääriin.

Hyundailla autojen ja varaosien saatavuus on kevään ajan ollut hyvällä tasolla. Pandemian vaikutuksia ei kuitenkaan käy kiistäminen. Paikallisena seurauksena Hyundai palaa Suomessa ja Baltiassa viiden vuoden kilometrirajoituksettomaan tehdastakuuseen ja yhtenäistää takuukäytännön Euroopan maiden kanssa. Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta on edelleen yksi markkinoiden parhaista takuista.

1.8.2020 alkaen käyttöönotettavien uusien Hyundai-autojen takuu on viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Lue lisää:
Hyundain takuu