Tieturva:

Maksuton palvelunumero 08001 90069 päivystää kellon ympäri ja välittää apua tien päälle. Jos liikenteessä sattuu vahinko tai tekninen vika keskeyttää matkanteon, Hyundain tieturva auttaa. Yhden puhelinsoiton päässä on saatavissa mm. hinausapua, sijaisauto tai hotellivaraus. Puhelinsoitto ja avun välitys ovat Hyundain palvelua, mutta välitetyistä palveluista laskutetaan tilaajaa.

Hyundai-tieturva välittää apua liikenteessä pulaan joutuneille ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Jos matkanteko keskeytyy teknisen vian tai liikennevahingon vuoksi, Hyundai-tieturva välittää paikalle hinausauton ja muut tarpeelliset palvelut. Mahdolliset sijaisautot ja hotellivaraukset hoituvat kaikki yhdellä puhelinsoitolla. Avun välitys on ilmaista, mutta tilatut hinaus- ym. palvelut maksaa autonomistaja itse.

Tieturva on voimassa Suomessa ja edellyttää, että huolto-ohjelman mukaiset takuuaikaiset huollot ja muut toimenpiteet on suoritettu Hyundai-pisteessä ja huoltokirjassa on asianmukaiset huoltoleimat.

Tieturvan numeroon soittaessasi tarvitaan seuraavat tiedot, jotka löydät autosi takuukirjasta.

Tallenna samalla kuva ja puhelinnumero puhelimeesi.

– auton omistajan nimi ja osoite
– kuljettajan nimi ja osoite
– auton rekisterinumero ja rekisteröintipäivä
– tiedot viimeisen huollon suorittaneesta liikkeestä
– vikakuvaus
– auton sijainti