Close

Tunnetko jo Hyundain?

Tulevaisuudesta inspiroitunut Hyundai

”Kyllä onnistuu” -asenne on osa Hyundain DNA:ta. Olemme edenneet pitkälle. Emmekä lopeta tähän.

Hyundai pyrkii vahvistamaan asemaansa ekologisen liikkumisen edelläkävijänä ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa ajoneuvoilla, jotka auttavat rakentamaan kestävän kehityksen ratkaisuja. Hyundai haluaa tarjota kaikille vapauden liikkua. Tavoitteena on, että korkealaatuinen ja mahdollisimman ympäristöystävällinen liikkuminen on kaikkien saatavilla. Autoteollisuus elää historiallista murrosta, jossa Hyundain ratkaisuina on tarjota päästöttömiä ajoneuvoja, sähköistettyjä voimalinjoja, vetypolttokennoteknologiaa ja älykkäitä kaupunkeja.
Hyundai ei vain rakenna autoja – Hyundai on tulevaisuuden liikkumisen edelläkävijä.

 

#HyundaiAsenne

Sähköautoilun edut

Olet varmasti jo kuullut sähköautoilun eduista: ei ajonaikaisia päästöjä, ripeä kiihtyvyys, veroedut. Voisiko sähköautoilu sopia sinunkin arkeesi?

Tutustu sähköautoiluun

Hyundai-uutisia

Lehdistötiedotteita, artikkeleita, koeajokokemuksia ja teknistä edistyksellisyyttä. Pysy ajan tasalla lukemalla Hyundai-uutisia ja kuulumisia.

Lue lisää

Kim Mikkola

Yhteistyössä

Tunnetko jo kaikki yhteistyökumppanimme ja brändilähettiläämme? Samaa anteeksipyytelemätöntä, positiivista ja eteenpäin katsovaa #HyundaiAsennetta odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme