Close

Uutisia Geneven autonäyttelystä

Hyundai esittelee Geneven 2014 autonäyttelyssä uuden konseptiautonsa, Intradon. Se on tulos uudenlaisesta raikkaasta ajattelusta.

Hyundai esittelee Geneven 2014 autonäyttelyssä uuden konseptiautonsa, Intradon. Se on tulos uudenlaisesta raikkaasta ajattelusta. Toinen Hyundai-uutuus, iso, edustusluokan sedan Genesis on ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa.

Hyundai Intrado – autoilun tulevaisuus näyttää valoisalta ja puhtaalta

• Ensimmäinen konseptiauto, joka on luotu Peter Schreyerin johdolla
• Ottaa muotoiluvaikutteensa ilmailusta – valjastaa ilmavirran muodoksi
• Muoto edistyksellisen hiilikuiturungon vaikutusta

• Tuorein tulkinta Hyundain Fluidic Sculpture -muotokielestä.

Muotoilutiimi sai innoitteen ilmailusta – Intrado sallii ilman virrata pehmeästi muotojensa yli. Ilmailuaiheinen teema on yksinkertainen; korissa ei ole tarpeettomia yksityiskohtia ja koristeluita. Ovien aukot ja ikkunoiden kehykset on tiivistetty yksiin kehyksiin samalle tasolle, samaan tapaan kuin lentokoneissa.

intrado_450px_

• Intrado muotoiltiin hiilikuituisen rungon ympärille
• Edistykselliset liittämistekniikat luovat supervahvan rungon ja muotoilulle joustavia mahdollisuuksia

• Auto on kokonaisuutena 50 % perinteistä autoa kevyempi, kokonaispaino vain 68 kiloa

Intradon superkevyt rakenne muodostuu edistyksellisten materiaalien sekoituksesta. Hiilikuituinen keskusrunkorakenne on valmistettu käyttämällä uusia, patentoituja liittämistekniikoita. Keskusrungon vahvuus ja jäykkyys sallii koripaneelien valmistamisen mistä materiaalista tahansa.

intrado_kehikko_450px_

• Intrado esittelee yhtiön tuoreimman polttokennoteknologian

• Pienempi ja kevyempi voimanlähde tuottaa enemmän tehoa ja pidemmän ajomatkan
• Intradossa voimakkain akku, joka on koskaan sijoitettu polttokennoautoon

Intradon voimanlähteenä on uuden sukupolven pienempi ja voimakkaampi vetypolttokenno. Se on rakennettu yli vuosikymmenen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena. Moottori kiihdyttää auton 0-100 km/h 8,0 sekunnissa ja huippunopeus on 180 km/h. Polttokennojärjestelmän tehokkuuden ja kevyen painon ansiosta Intradon ajomatka on yli 600 km, päästöjen ollessa vain vesihöyryä.

Täysin uusi Genesis

• Autossa on voimakkaan ja pehmeän hienostunutta suorituskykyä

• HTRAC-nelivetojärjestelmä nostaa ajomukavuutta ja turvallisuutta

• Edustustason sedania tullaan tuomaan Eurooppaan vain rajoitetusti

genesis_front_

Genesis on Euroopassa myytävistä, Hyundain valmistamista malleista suurin, täydellisimmin varustettu ja teknologialtaan edistynein auto. Se kattaa brändin lupauksen tarjota odotuksia suurempaa arvoa. Uusi Genesis on varustettu suorituskykyisellä 3,8 litraisella V6 GDI -moottorilla, joka kehittää voimaa ja vääntöä kaikilla nopeusalueilla. Moottori toimii yhteistyössä vaivattomasti ja pehmeästi vaihtavan 8-vaihteisen automaattivaihteiston kanssa ja takaa samalla autolle erinomaisen suorituskyvyn. Ajomukavuus ja turvallisuus on varmistettu uudella, Hyundain kehittämällä HTRAC-nelivetojärjestelmällä.

genesis_side__

Uusi Genesis tarjoaa sekä tilaa, että mukavuutta kaikille matkustajille. Genesis tarjoaa myös yksityiskohtia ja varusteita, joita ei koskaan aiemmin ole nähty Hyundain valmistamissa autoissa Euroopassa, esim. kuolleen kulman ilmaisin.

genesis_interior_