Close

Uusi i20GO! huippuvarusteltu erikoismalli

Suosittuun Hyundai i20-mallisarjaan on tullut uutuus, i20GO!

Suosittuun Hyundai i20-mallisarjaan on tullut uutuus, i20GO!

– uusi energinen ulkoilme kiiltomustalla B-pilarin listalla ja tummennetuilla takaikkunoilla ja metallimustilla sivupeileillä – ajomukavuutta edistävät vakionopeuden säädin ja nopeuden rajoitin
– turvallisuutta lisää mm. ääniohjattava Bluetooth-handsfree

i20go_(1)

i20 GO! erottuu huippuvarustelunsa pohjana olevasta i20 Classic-versiosta mm. tyylikkäillä 15 tuuman kevytmetallivanteillaan ja valoratkaisuillaan. LED-päiväajovalot on sijoitettu samaan ryhmään etusumuvalojen kanssa. Hämäräkytkin sytyttää ajovalot pimeän tullen automaattisesti. Reipasta ilmettä korostavat tummennetut takaikkunat kiiltomustan B-pilarin listan takana sekä metallimustat ulkopeilit, joihin on integroitu sivuvilkut.

i20go_mittaristo_lr_

Sisätiloissa ajomukavuus on nostettu uudelle tasolle. Nahkapäällysteisestä ohjauspyörästä saa napakan otteen. i20 GO!-mallissa ohjauspyörään sijoitetuilla säätimillä voi ohjata audiojärjestelmän lisäksi myös vakionopeuden säädintä ja nopeuden rajoitinta. Myös ääniohjattavan Bluetooth-handsfreen katkaisimet ovat sormen päillä hallittavissa. Ulkoiselle musiikkisoittimelle on iPod-yhteensopiva AUX/USB-liitin.

Uudessa i20 GO!-mallissa on 1,2-litrainen bensiinimoottori ja 5-nopeuksinen manuaalivaihteisto. Moottorin suurin teho on 63 kW (85 hv), yhdistetty kulutus 4,9 litraa/100 km ja CO2-päästö 114 g/km.

Kuten kaikissa muissakin i20-malleissa i20 GO!:ssa on reilut, ilmastoidut sisätilat, se on rekisteröity viidelle ja mukaan mahtuu matkatavaratkin. Kuusi turvatyynyä suojaa matkustamoa kolaritilanteessa ja matkan turvallista edistymistä tarkkailevat mm. ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä ja VSM-ajonhallintajärjestelmä.

Uuden i20 GO!-mallin sisäverhoilu tyylikäs musta, ulkovärit ovat Polar White (perusväri), Sleek Silver (metalli), Star Dust (metalli) ja Phantom Black (mica).