Close

Uusi Hyundai Tucson sai hinnat

Uuden Hyundai Tucsonin hinnasto on julkaistu. Malliston hinnat alkavat 28 990 eurosta (1.6 GDI 132 hv etuvetoisena kuusivaihteisella käsivaihteistolla). Ensimmäiset uudet Hyundai Tucsonit saapuvat elokuussa 2018.

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Hyundai Tucson on saanut uuden päivitetyn designin, moottorit sekä edistykselliset turvallisuus- ja mukavuusvarusteet, jotka palvelevat tämän päivän autoilijan tarpeita.

Malli on saanut uutta ilmettä Hyundain tunnusomaisella Cascading Grill -etusäileiköllä ja tyylikkäillä uusilla täys-led-ajovaloilla. Etupuskuria on nostettu. Myös takavalot ja takapuskuri on uusittu. Yhteensä 11 ulkovärin valikoimaan saadaan kolme uutta vaihtoehtoa, Olivine grey, Stellar blue ja Champion blue. Vannevaihtoehtona saataville tulevat uudet 19 tuuman alumiinivanteet. Sisätiloiltaan Hyundai Tucsonin olemus päivittyy neljällä sisustavärivaihtoehdolla, mustalla, Sahara beigellä, Light grey -harmaalla ja Red wine -punaisella sekä laadukkaammilla verhoilumateriaaleilla. Uuden Hyundai Tucsonin varustetasot ovat Fresh, Comfort, Style ja Premium.

Ensimmäiset maahan saapuvat uudet Tucsonit on varustettu uudelleen kehitetyllä 1,6 CRDI -dieselmoottorilla tai etuvetoisella käsivaihteisella 1,6 GDI- tai 1,6 T-GDI -bensiinimoottorilla, joka on saatavilla seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla (7-DCT). Myöhemmin moottorivalikoimaa tulee täydentämään myös uusi kiinnostava moottorivaihtoehto 2,0 CRDI -kevythybridimoottori, jossa sähkömoottori on yhdistetty dieselmoottoriin. Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

Maailmanlaajuisesti tärkeä Hyundai-malli Tucson on lanseerauksestaan, vuodesta 2015, lähtien ollut Euroopan myydyin Hyundai-malli.

Tucsonin hinnasto

Kiinnostuitko?

 Jätä yhteystietosi niin lähetämme lisätietoja ulkoväreistä, koeajoista jne. heti kun tietoja on saatavilla.

[ninja_forms id=87]