Close

Uusi Hyundai Tucson poistaa stressin automatkoilta

Edeltäjäänsä suurempi ja tilavampi Hyundai Tucson on automatkailevan perheen ihanteellinen valinta.
Hyundain menestysmalliin on suunniteltu perhekeskeisiä ja käytännöllisiä mukavuusvarusteita, kuten ilmavirtojen hallintajärjestelmällä varustetun huippuluokan ilmastointi sekä liitettävyysominaisuudet.
Laaja valikoima taloudellisia moottoreita ja sähköistettyjä voimalinjoja korostavat Hyundain sitoutumista ympäristöystävällisten autojen tuottamiseen suorituskyvystä tinkimättä.
  • Edeltäjäänsä suurempi ja tilavampi Hyundai Tucson on automatkailevan perheen ihanteellinen valinta.
  • Hyundain menestysmalliin on suunniteltu perhekeskeisiä ja käytännöllisiä mukavuusvarusteita, kuten ilmavirtojen hallintajärjestelmällä varustetun huippuluokan ilmastointi sekä liitettävyysominaisuudet.
  • Laaja valikoima taloudellisia moottoreita ja sähköistettyjä voimalinjoja korostavat Hyundain sitoutumista ympäristöystävällisten autojen tuottamiseen suorituskyvystä tinkimättä.

Luvassa mukavaa matkantekoa

Välipaloja, räätälöityjä soittolistoja ja autopelejä: suurin osa automatkasta kuluu autossa turvavöihin kiinnitettynä istuessa, maisemien vilkkuessa sivuilla. Tucsonissa pitkäkin automatka on kuitenkin rentouttava ja mukava kokemus. Hyundain neljännen sukupolven SUV on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta matkasta määränpäähän asti nautinnollisen.

Uusi Tucson on suunniteltu nykyaikaisille perheille. Kestävän kehityksen moottoritekniikan ja toimintojen ansiosta lasten kanssa matkustavat voivat ajaa mukavasti moottoriteitä monista mukavuuksista nauttien. Lisäksi viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa varmistaa perheiden mielenrauhan.

Hyundai Tucson pysäköitynä

Tilavampi kuin koskaan ennen

Uudelle perusrakenteelle rakennettu Tucson tarjoaa merkittävästi enemmän tilaa, jotta perheet voisivat matkustaa mukavasti ja pitää hauskaa. Joustavat istuinratkaisut ja runsaat sisätilat tarkoittavat aiempaa enemmän kuljetustilaa repuille ja matkalaukuille, lastenvaunuille ja urheiluvälineille sekä retkeilyvarusteille. Tavaratilan vetoisuus normaaliasennossa on malliversiosta riippuen jopa 620 litraa ja selkänojat kaadettuina 1799 litraa.

Matkustajille lisäsentit merkitsevät väljyyttä. Takana matkustaville on enemmän jalkatilaa, ja takaistuimen lisäsentit varmistavat myös turvaistuinten helpon asentamisen.

Kaksi lasta istuu Tucsonin tavaratilan reunalla ja pariskunta kävelee autoa kohti.

Perheystävällistä mukavuutta ja kätevyyttä

Uusi Tucson tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia perheystävällisiä mukavuuksia ja arkea helpottavia toimintoja. Kyseisistä ominaisuuksista hyötyvät paitsi kuljettaja myös kaikki matkustajat riippumatta siitä, missä he autossa istuvat.

Kuvaus matkutamon ilmansuuttimista

Tucsonin uusi Multi-Air Mode -teknologia luo matkustamoon miellyttävän ilmavirran Style-, Premium- ja N Line -malleissa. Teknologia hyödyntää aktivoituna suorien ja epäsuorien ilmastointi- ja lämmityssuuttimen yhdistelmää, joka vähentää suoraa ilmankosketusta ja siten pehmentää ilmanvaihtoa samanaikaisesti, kun järjestelmä muuttaa tehokkaasti mutta hienovaraisesti matkustamoon haluttua lämpötilaa. Kolmivyöhykkeisen ilmastoinnin ansiosta uusi Tucson Premium pitää etu- ja takamatkustajat yhtä aikaa tyytyväisinä.

Matkustajat voivat myös nauttia miellyttävästä tunnelmavalaistuksesta, joka on vakiovarusteena Premium- ja N Line -malleissa. Keskikonsoliin, ovitaskuihin sekä langattomaan latausalustaan sijoitetut valonlähteen tarjoavat 64 vaihtoehtoista väriä ja kymmenen kirkkaustasoa, jotka sopivat jokaiseen tunnelmaan oman mieltymyksesi ja mielialasi mukaan.

Ohjaamoon puhtaan ja modernin ilmeen luovat sähköiset vaihteenvalitsimet on sijoitettu käytön kannalta ergonomisesti keskikyynärnojan etupuolelle keskikonsoliin, jossa valitsimien käyttö on vaivatonta.

Infotainment-mahdollisuudet ja yhdistettävyys

Uusi Tucson on varustettu uusimmalla nykyaikaisen matkustajan huomioivalla yhdistettävyysteknologialla. Tucsonissa on digitaalinen mittaristo ja keskelle keskikonsolia sijoitettu 10,25-tuumainen infotainment-kosketusnäyttö, joka on vakiovarusteena Premium- ja N Line -malleissa. Style-malliin 10,25-tuumaisen näytön saa lisävarusteena Navi Pack -varustepaketin yhteydessä.

Tucsonin infotainment-näyttöFyysisten nuppien ja painikkeiden käyttö on Tucsonissa minimoitu. Kaikki tieto- ja viihde-, navigointi- ja ilmastointiohjauspainikkeet toimivat nykyaikaisten kulutuselektroniikkalaitteiden tavoin herkällä kosketuksella.

Apple CarPlay ja Android Auto -valmiudet mahdollistavat matkustajaa peilaamaan iOS- ja Android -älypuhelimiensa toiminnot auton infotainment-näyttöön. Muita Tucsonin viihde- ja liitäntäominaisuuksia ovat keskikonsoliin sijoitettu langaton latausalusta, Premium-mallissa kahdeksan kaiuttimen ensiluokkainen KRELL-äänentoistojärjestelmä sekä edessä ja takana istuvien käyttöön rakennetut usb-portit Style-, Premium- ja N Line -malleissa.

Bluelink

Hyundai tarjoaa uuteen Tucsoniin viimeisimmän version uusimmista Bluelink®-palveluista. Bluelink-sovelluksella voi suunnitella reitin, paikantaa ajoneuvonsa, lukita ja avata sen etänä tai tarkastella ajoneuvon tilaa, kuten Hyundai TUCSON Plug-in Hybridin kohdalla polttoaineen määrää tai akun varaustasoa.

Bluelinkin käyttäjät voivat ladata profiilinsa kaikkiin vastaavan ominaisuuden omaaviin Hyundai-autoihin, jonka jälkeen he voivat nauttia yksilöllisestä autokokemuksesta saumattomasti kaikissa ajoneuvoissa.

Jos kuljettajan on pysäköitävä auto 200 metrin – kahden kilometrin päähän halutusta kohteesta, voit käyttää Bluelink-sovellusta apunasi. Ota sovelluksen kautta yhteys autoon ja Bluelink synkronoi reitin navigointijärjestelmääsi ja opastaa jäljellä olevan matkan jalkaisin ajoneuvosta määränpäähän.

Lisäksi upouudessa Tucsonissa on mahdollista synkronoida oma kalenteri infotainment-järjestelmään, jolloin käyttäjä voi nähdä Apple- tai Google-kalenterinsa tapahtumat auton näytöllä. Näin käyttäjällä on mahdollisuus nähdä yleiskatsaus tärkeistä kokouksista ​​ja tapaamisista ​​myös tien päällä. Synkronointi tapahtuu Bluelink-sovelluksen asetusten kautta.

Uusi pilvipohjainen Connected Routing -navigointi laskee ajoreitit tehokkaalla palvelimella Bluelink-pilviympäristössä. Tarkempi liikenteen ennustaminen, tarkemmat saapumisajat ja luotettavampi reitinlaskenta varmistavat, että kuljettaja saa aina nopeimman reitin määränpäähänsä. Navigoinnin lisäetuna on automaattinen tekstintäyttötoiminto, joka säästää kuljettajan aikaa kohteen syöttämisessä.

Matkustajien apuna toimivaan infotainment-järjestelmään sisältyy viiden vuoden ilmainen Hyundai LIVE-palvelupäivitys. Järjestelmän avulla löydät esimerkiksi latausasemat Tucson Plug-in Hybridille ja voit ajaa sähköllä yli 50 km sekä voit myös vertailla lähellä olevien huoltoasemien hintoja säästääksesi rahaa. Olipa kysymys sitten pysäköintihallista, pysäköintialueesta tai kadunvarsipysäköinnistä, LIVE-palvelu auttaa kuljettajaa löytämään ja vertaamaan eri pysäköintivaihtoehtoja reaaliajassa. LIVE-palvelu tarjoaa kuljettajille 11 miljoonaa kiinnostavaa kohdetta yli 50 kategoriassa, kuten esimerkiksi sääennusteita ja nopeusvalvontakameran hälytyksiä alueilla, joilla se on sallittua.

Valikoima erilaisia ​​ajotiloja

Uusi nelivetovoimansiirto ja sen uudet ajotilavaihtoehdot tekevät Tucsonista todellisen maastoauton. Automaattivaihteistolla varustettuihin Tucson hybridi- ja plug-in-hybridimalleihin on saatavana Hyundain aktiivista HTRAC-nelivetoteknologiaa hyödyntävä uusi Terrain Mode -ajotilavalitsin, joka takaa optimaalisen ajettavuuden ja ketterän käsittelyn.

Tucsonin sport-ajotila

Eri ajotilojen lisäksi järjestelmässä on kolme maastotilaa – Mud-, Sand- ja Snow-tilat, jotka optimoivat ajettavuuden ja pidon eri olosuhteissa. Kuljettajat voivat rauhallisin mielin ajaa Tucsonin erilaisiin maastoihin tietäen, että auto selviää haasteista. Mihin kuljettaja perheensä viekin, uusi Tucson on neliveto-ominaisuuksiensa ansiosta aina valmis seuraaviin seikkailuihin.

Tehokkaat ja sähköistetyt voimansiirrot

Täysin uusi Tucson tarjoaa SUV-autojen luokassa arkiajoon tai pitkälle autolomalle laajimman valikoiman sähköistettyjä voimansiirtoja. Sähköisen voimansiirron voi valita dieselmoottorin yhteyteen 48 voltin kevythybridinä ja bensiinimoottorin yhteydessä täyshybridinä tai plug-in-hybridivaihtoehtona. Laajan valikoima tarjoaa mahdollisuuksia vastuullisiin valintoihin.

Koko moottorimallisto perustuu joko Smartstream-bensiini- tai Smartstream-dieselmoottoriin. Ympäristöystävällinen bensiinimoottori optimoi moottorin suorituskyvyn ja polttoainetehokkuuden. Hyundain tehokkaalla ja herkästi reagoivalla 48 voltin kevythybriditekniikalla varustetussa bensiinimoottorissa on kaksi tehonlähdettä. Niiden avulla voi matkustaa pidemmälle vähemmällä polttoaineella ja säästää bensa-asemakäyntejä.

Asiakkaat voivat valita 230 hevosvoimaisen suorituskykyisen ja vähäpäästöisen hybridimallin kaksi- tai nelivetoisena. Sähkömoottori yhdistettynä 1,49 kWh litium-ionipolymeeriakkuun ja kuusivaihteiseen vaihteistoon tuottaa tehoa ajamisen hauskuudesta tai ympäristöystävällisyydestä tinkimättä.

Vaihtoehtoisesti 265 hevosvoimainen plug-in-hybridiversio antaa kuljettajalle mahdollisuuden ajaa puhtaasti sähköllä yli 60 kilometriä ja kaupunkiajossa jopa 74 kilometriä (WLTP-mittaus). Asiakkaat voivat ladata akkua kätevästi julkisilla latausasemilla, kotilatauslaitteella tai vakiopistorasiaan kytkettävällä tilapäislatauslaitteella.

Täysin uusi Tucson tarjoaa laajan valikoiman sähköistettyjä voimansiirtoja. Asiakkaidemme ei tarvitse valita moottoritehon ja päästöjen vähentämisen välillä. Perheet voivat ajaa uudella Tucsonilla arjen kaupunkiajot tai perhelomamatkat vastuullisemmin ja hyvällä omallatunnolla.

Tutustu Hyundai Tucsoniin tarkemmin