Close

Uusi Hyundai i30 esitellään Geneven autonäyttelyssä

Uusi i30 säilyttää sekä tunnistettavan ulkonäkönsä että sielunsa. Ensimmäisen kerran uutuuteen pääsee tutustumaan Geneven autonäyttelyssä.

Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä maaliskuussa esitellään uusi Hyundai i30. Nyt julkaistut kuvat paljastavat uutuuden linjakkaan ja voimakkaan ilmeen. Ensimmäisissä kuvissa nähdään i30 N Line, jonka aiempaa leveämpi olemus saa viimeistellyn silauksen uusista led-ajovaloista ja V:n muotoisista integroiduista päiväajovaloista. Ensivaikutelma vakuuttaa!

Uusi i30 säilyttää sekä tunnistettavan ulkonäkönsä että sielunsa, vaikka muutoksia tuleekin. Esimerkkeinä uudistuksista etu- ja takapuskurit, led-ajovalot  ja takavalot ja vannedesingn uudistuvat. Uudet V:n muotoiset päiväajovalot korostavat auton voimakasta olemusta. Myös sisätilat saavat uutta ilmettä, kun varustelistaan nousevat mm. uusi digitaalinen mittaristo ja 10,25-tuumainen näyttö.

Uusi Hyundai i30 tuo mukanaan myös N Line -mallin i30 Wagon -farmariautosta, joten myöhemmin kaikki i30-korimallit ovat ensimmäistä kertaa saatavilla urheilullisen tyylikkäinä N Line -versioina.