Close

Uusi Hyundai i30 esitellään Geneven autonäyttelyssä

Uusi i30 säilyttää sekä tunnistettavan ulkonäkönsä että sielunsa. Ensimmäisen kerran uutuuteen pääsee tutustumaan Geneven autonäyttelyssä.

Uusi Hyundai i30 saa maailman ensi-iltansa Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa 2020

Uusi Hyundai i30

Uusi Hyundai i30 N Line

Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä maaliskuussa esitellään uusi Hyundai i30. Nyt julkaistut kuvat paljastavat uutuuden linjakkaan ja voimakkaan ilmeen. Ensimmäisissä kuvissa nähdään i30 N Line, jonka aiempaa leveämpi olemus saa viimeistellyn silauksen uusista led-ajovaloista ja V:n muotoisista integroiduista päiväajovaloista. Ensivaikutelma vakuuttaa!

Uusi i30 säilyttää sekä tunnistettavan ulkonäkönsä että sielunsa, vaikka muutoksia tuleekin. Esimerkkeinä uudistuksista etu- ja takapuskurit, led-ajovalot  ja takavalot ja vannedesingn uudistuvat. Uudet V:n muotoiset päiväajovalot korostavat auton voimakasta olemusta. Myös sisätilat saavat uutta ilmettä, kun varustelistaan nousevat mm. uusi digitaalinen mittaristo ja 10,25-tuumainen näyttö.

Uusi Hyundai i30 tuo mukanaan myös N Line -mallin i30 Wagon -farmariautosta, joten myöhemmin kaikki i30-korimallit ovat ensimmäistä kertaa saatavilla urheilullisen tyylikkäinä N Line -versioina.