Close

Triatlonilla Hyundain ekoautot ja sisukas Hoyt-tiimi

Hyundain maailmanlaajuisen kampanjan The Car Triathlon Powered by Pure Energy tähtenä loistaa mainetta niittänyt Team Hoyt yhdessä Hyundain ekoedullisen malliston kanssa. Tiimi osallistui Hyundain ekoautoilla ainutlaatuiseen triatloniin, jossa keskeisessä osassa oli haasteiden voittaminen.

–  Hyundai järjesti autotriathlonin ensimmäisenä autovalmistajana maailmassa

–  Team Hoyt ajoi Hyundain ekomalliston autoilla: Tucson (Euroopassa ix35) Fuel Cell, Sonata Hybrid, Sonata Plug-in Hybrid

–  Hyundain kampanja The Car Triathlon Powered by Pure Energy jatkaa nyt elämäänsä YouTubessa. Kampanja viestii Hyundain kehittyneestä ja ekoedullisesta tekniikasta sekä osoittaa, mitä haasteiden voittaminen tarkoittaa
 

 
Dick Hoyt ja hänen syntymästään asti CP-vammainen poikansa Rick ovat osallistuneet yli tuhanteen urheilukilpailuun ja hälventäneet vammaisia kohtaan tunnettuja ennakkoluuloja. He uskovat Hyundain tapaan, että kaikki haasteet on mahdollista voittaa. Nyt he osallistuvat triatlonille rinta rinnan Hyundain ekomalliston autoilla – sitä he eivät ole tehneet koskaan aikaisemmin.

Hyundai on uskoo, että kuka tahansa pystyy mihin tahansa. Yhtiö toimitti Team Hoytille sen kotikaupunkiin Bostoniin kolme ekoedullisinta automalliaan: Tucson (ix35) Fuel Cell -polttokennoauton, Sonata Hybridin ja Sonata Plyg-in Hybridin. Kukin malli oli tarkoitettu yhteen triatlonin kolmesta lajista eli uintiin, pyöräilyyn ja juoksuun.

Innovatiivinen kampanja viestii Hyundain osaamisesta teknisesti kehittyneiden, matalapäästöisten autojen sarjatuottajana. Hyundain mallistoon kuuluvat niin polttokenno-sähköautot, sähköhybridit kuin lataushybridit. Kampanja viestii myös Hyundain päättäväisyydestä ylittää tekniset haasteet, vähentää päästöjä ja vastata ekologisia autoja haluavien kuluttajien vaatimuksiin. Samoin on Hoytin perhe aina taistellut vammaisia kohtaan tunnettuja ennakkoluuloja vastaan.

Uinti  –  Tucson (ix35) Fuel Cell liikkuu veden päällä

Tucson (ix35), maailman ensimmäinen sarjatuotantona valmistettu polttokennoauto, kuljetettiin Massachusettsin Onota-järvelle, joka tunnetaan tiukoista ympäristömääräyksistään. Tucson (ix35) osoitti ekologisuutensa – sen päästöt ovat pelkkää vesihöyryä – ja lisäksi se näytti liukuvan veden päällä.

Pyöräily  –  Sonata hybridin hevosvoimilla vuoren laelle

Sonata Hybrid osallistui pyöräilykisaan luokkansa parhailla hevosvoimilla. Haastetta lisäsi se, että Sonata Hybrid hinasi vesitankkia, joka painoi enemmän kuin auto. Siitä huolimatta se selvisi ylämäestä helposti. Lähettääkseen vielä vahvemman viestin erilaisuuden hyväksymisestä ja haasteiden voittamisesta Sonada Hybrid kirjoitti reitille viestin: ”Parantamalla maailmaa parannamme itsemme:”

Maraton  –  Sonata Plug-in Hybridin latausvoimaa

Sonata Plyd-in Hybrid sopi erinomaisesti maratonosuudelle akun suuren kapasiteetin ansiosta. Kun akku on ladattu täyteen, sitä voi käyttää sähköautona täysin päästöttömästi. Bensiinimoottori toimii varavoimana pitkillä matkoilla. Auto pystyy kulkemaan 44 kilometriä ilman bensiinimoottoria. Sonata Plug-in Hybrid todisti ekologisuutensa ajamalla 42,195 kilometrin maratonin pelkällä sähkömoottorilla.

Hyundain autoilla kilpaillut Team Hoyt koki ainutlaatuisen triatlonkisan, jossa se pystyi kilpailemaan yhdessä rinta rinnan ja ylittämään maaliviivan joukkueena, kuten monta kertaa aikaisemminkin.