Close

Täysin uusi Tucson AUTOBEST 2016 ehdokkaana

Uusi Hyundai Tucson on nimitetty ehdolle arvostetun eurooppalaisen AUTOBEST 2016 –palkinnon saajaksi. Ehdokkuus on tulos alustavasta äänestyksestä, johon osallistui toimittajia 26 Euroopan maasta.

AUTOBEST -voittaja edustaa parasta tarjontaa eurooppalaisille kuluttajille. Tucsonin kanssa AUTOBEST 2016 –äänestykseen osallistuvat Fiat Tipo/Aegea, Honda HR-V, Mazda CX-3 and Opel/Vauxhall Astra.

Uusi Tucson on Hyundain brändilähettiläs, jonka urheilullinen muotoilu kätkee sisäänsä verrattoman yhdistelmän teknologiaa ja mukavuutta kohtuulliseen hintaan. Syyskuisen lanseerauksen jälkeen Tucsonista on myös tullut Hyundain myyvin malli Euroopassa, jo nyt on tehty yli 61 000 tilausta.

Kuten 90 prosenttia Euroopassa myydyistä Hyundai-autoista, myös uusi Tucson on suunniteltu ja kehitetty Euroopassa ja valmistetaan Tsekin tasavallassa.

AUTOBEST-organisaatio on perustettu v. 2001, se etsii autoa, joka on paras ostos, ”best bye car”, Euroopan markkinoilla. AUTOBEST-voittaja-auton tulee edustaa parasta tarjontaa eurooppalaisille kuluttajille. Hinta, huoltoverkosto, varaosien jakelu ja monipuolisuus ovat tärkeimmät kriteerit. Muotoilun ja uuden teknologian merkitys äänestyskriteerinä on kasvussa.

Toimittajista koostuva jury testaa nyt kaikkia viittä AUTOBEST-ehdokasta Navakin testialueella Belgradin lähistöllä Serbiassa. AUTOBEST 2016 –voittaja-auto julkistetaan 15. joulukuuta 2015.

All-New-Tucson-Exterior-White-Sand