Close

Täysin uusi Hyundai Kona on muotoilultaan moderni ja virtaviivainen

Hyundai on paljastanut lisää yksityiskohtia täysin uudesta Kona-mallistaan, joka ensiesitellään maailmanlaajuisesti 13. kesäkuuta. Uusi kompakti SUV ilmentää Hyundain uusimmista malleista tuttua muotoilukieltä omalla, ainutlaatuisella tavallaan.
  • Täysin uuden Hyundai Konan moderni ulkoasu heijastelee Hyundain uutta muotoilukieltä
  • Cascading Grille ‑etusäleikkö ja uudenlainen valoarkkitehtuuri antavat Konalle ainutlaatuisen luonteen
  • Uutuusmalli on tärkeä virstanpylväs Hyundain tähdätessä johtavaksi aasialaiseksi automerkiksi Euroopassa vuoteen 2021 mennessä

Täysin uuden Konan keula on ilmeikäs ja vahvapiirteinen Hyundain tunnusomaisen Cascading Grille ‑etusäleikön ja uudenlaisen valoarkkitehtuurin ansiosta. Konassa LED-päiväajovalot on sijoitettu erikseen ajovalojen yläpuolelle – ratkaisu antaa auton etuosalle itsevarman ja modernin vaikutelman. Leveä yleisilme ja korin voimakkaat muodot korostavat keulan ja perän rohkeaa muotoilua entisestään.

Täysin uusi Kona tarjoaa aidon SUV-ajokokemuksen. Korkean istuma-asennon ansiosta kuljettaja näkee paremmin ja istuu mukavammin, ja lisävarusteena saatava neliveto parantaa ajo-ominaisuuksia sekä käsiteltävyyttä.

Hyundai Konan lanseeraus on uusin edistysaskel Hyundain matkatessa kohti johtavan aasialaisen automerkin asemaa Euroopassa. Yhtiö uskoo saavuttavansa tämän tavoitteen viimeistään vuonna 2021 ja aikoo lanseerata siihen mennessä 30 uutta mallia tai malliversiota. Hyundai on vakiinnuttanut vahvan aseman SUV-segmentissä siitä lähtien, kun ensimmäisen sukupolven Santa Fe lanseerattiin vuonna 2001. Yhtiön SUV-malleja on myyty yhteensä yli 1,4 miljoonaa autoa. Uusi Hyundai Kona on jo neljäs puhdasverinen SUV-malli, jonka yhtiö ottaa valikoimaansa Euroopassa.