Close

Täysin uusi Hyundai KONA esiteltiin toimittajille

Hyundai KONA on muotoilultaan persoonallinen, virtaviivainen ja voimakas. KONAn matkustamoon urheilullista ilmettä luovat monet yksityiskohdat, kuten istuinverhoilun ja ohjauspyörän koristetikkaukset ja tuuletussuuttimien koristelistat. KONA on aito katumaasturi, johon saa nelivedon ja 7-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston. Voimanlähteenä ovat Hyundain modernit ahdetut bensiinimoottorit ja uusimman sukupolven dieselmoottorit.

Ensimmäisenä Hyundai-mallistossa, KONAssa on tuulilasin heijastusnäyttö (HUD), jossa on erittäin kirkas kuva loogisesti kuljettajan näkökenttään sijoitettuna. KONAssa on kattava valikoima aktiivisia turvavarusteita, kuten automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijan tunnistuksella.

”Täysin uusi KONA on enemmän kuin täydennys Hyundain katumaasturivalikoimaan. Se on tärkeä etappi matkalla kohti vuoden 2021 tavoitettamme: olla Euroopan eniten myyty aasialainen automerkki”, toteaa Hyundai Motor Europen toimitusjohtaja Thomas A. Schmid. ”KONAssa on aidot katumaasturin ominaisuudet, vahva muotoilu sekä ylellisiä varusteita. KONA on vastaus modernien asiakkaiden elämäntapaan, minkä ansiosta se lisää merkkimme kiinnostavuutta entisestään sekä tuo meille uusia asiakkaita.”

Hyundai kehittää katumaasturimallistoaan edistyksellisellä otteella

Vuodesta 2001 lähtien, kun Hyundai toi Eurooppaan ensimmäisen katumaasturinsa Santa Fen, täällä on myyty yli 1,4 miljoonaa Hyundain katumaasturia. Tucson on tällä hetkellä Hyundain suosituin katumaasturi, ja sitä on myyty yli 200 000 kappaletta vuoden 2015 lanseerauksen jälkeen. KONAn lanseerauksen myötä Hyundai kasvattaa katumaasturiensa määrän Euroopassa neljään, kun Grand Santa Fe, Santa Fe ja Tucson saavat rinnalleen kompaktin katumaasturin. Uusi KONA on aito katumaasturi. Siitä kertovat jykevä, moderni muotoilu, ylelliset varusteet, yhdistettävyys ja uusin turvallisuusteknologia.

Täysin uusi Hyundai KONA ensiesiteltiin lehdistölle Milanossa 13.6.

Lue lisää uutuusmallista

ja esittelytilaisuudesta.