Close

Täysin uusi Genesis ensiesittelyssä Detroitin autonäyttelyssä

Täysin uusi Genesis tarjoaa korkeimman luokan mukavuutta ja ajamisen tehokkuutta myös eurooppalaisten asiakkaiden makuun

Täysin uusi Genesis tarjoaa korkeimman luokan mukavuutta ja ajamisen tehokkuutta myös eurooppalaisten asiakkaiden makuun

– Hyundain uusi premium-luokan sedan ensiesittelyssä Detroitin autonäyttelyssä
– Ylellinen ja teknisesti edistynyt auto on näyttävä ja omaleimainen
– HTRAC-neliveto maksimoi tehokkuuden ja ajamisen turvallisuuden

genesis_2014__(1)

Hyundai Motor Company esitteli täysin uuden Genesis-mallinsa Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa 2014. Myöhemmin tänä vuonna tämä premium-luokan sedan esitellään myös Euroopan markkinoille osoituksena Hyundain teknisestä osaamisesta ja merkin laatumielikuvan edistämiseksi. Eurooppalaisille asiakkaille tulee myyntiin rajoitettu määrä Genesis-autoja.
Uusi Genesis on saanut huolellisesti hiotut muotonsa ja ominaisuutensa Hyundain tutkimus- ja kehityskeskuksessa Korean Namyangissa ja edustaa Hyundain Fluidic Sculpture -muotokieltä.
Hyundain uusi HTRAC-nelivetojärjestelmä esitellään nyt ensi kertaa tuotantomallissa.

Uudessa Genesis-mallissa on runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, integroitu tuulilasinäyttö, aktiivinen kaistavahti, automaattinen hätäjarrutustoiminto, mukautuva vakionopeudensäädin, liiketunnistimella avautuva tavaratilan kansi sekä maailman ensimmäinen CO2-tason tunnistin matkustamossa.

genesis_interior_