Close

Tässä tulee täysin uusi Hyundai i20 N – ensimmäiset maistiaiskuvat ja pakoääninäyte julki

Hyundai on paljastanut ensimmäiset kuvat sekä ääninäytteen täysin uudesta urheilullisesta i20 N -mallista. Uutuus pohjautuu niin ikään täysin uuteen i20-malliin, ja inspiraatiota autoon on haettu moottoriurheilumaailmasta i20 WRC -ralliautosta.
  • Hyundai julkistaa täysin uuden i20 N -mallin urheilulliseen ja tehokkaaseen N-brändin perheeseensä.
  • Inspiraatiota automalli on saanut i20 WRC -ralliautosta. Täysin uudessa i20 N -mallissa yhdistyy monikäyttöisyys. Se on yhtä aikaa valmis niin arkeen kuin radalle.

Muiden Hyundain tehokkaiden N-mallien tavoin uusi i20 N tarjoaa tehosta ja vauhdista nauttiville autoilijoille ainutlaatuisen ajoelämyksen. Uutuusmalli liittyy Euroopassa Hyundain N-mallistossa i30 N:n ja i30 Fastback N:n joukkoon.

Täysin uuden i20 N:n urheilullinen ulkomuoto pohjautuu Hyundain uuteen ”Sensuous Sportiness”-muotokieleen, joka antaa autolle ennen kaikkea voimakkaan yleisilmeen. Auton keulan muotoilua hallitsee suuri ilmanottoaukko niin moottorille kuin etujarruille. Auton sivuilmeessä korostuvat suuret 18-tuumaiset pyörät mattaharmaine vanteineen ja punaisine N-jarrusatuloineen. Myös kynnyslistan muotoilu ja värimaailma alleviivaavat auton suorituskykyä. Uuden i20 N:n takana on huomiota herättävä spoileri, joka parantaa aerodynamiikkaa ja hauskaa ajettavuutta kaikenlaisilla tienpinnoilla ja kaikissa sääolosuhteissa.

Hyundai i20 N teaser

Hyundain N-malleille tunnusomainen Performance Blue -ulkoväri punaisine yksityiskohtineen on saatavana myös uuteen i20 N:ään. Valittavissa on lisäksi kaksivärinen ulkoväri Phantom Black -värisellä katolla.

Tarjotakseen N-brändin faneille väläyksen uuden i20 N:n ajoelämyksestä, Hyundai on julkistanut myös oheisen maistiaisen auton äänimaailmasta.

Lisää Hyundai i20 N -mallin yksityiskohtia julkaistaan pian.