Close

Taide yhdistää: Hyundai ja Van Gogh –museo yhteistyöhön

Hyundai ja Van Gogh –museo ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö näkyy mm. IONIQ-autossa, joka on teipattu Van Goghin auringonkukin.

Maailmankuulu Van Goghin museo Amsterdamissa ja Hyundai ovat sopineet kolmivuotisesta yhteistyöstä, jonka avulla Hyundai toteuttaa tavoitettaan tuoda taidetta kaikkien saataville. Hyundai tukee museon multimedian, karttojen ja nettisivujen kääntämistä koreankielisiksi. Hyundai myös luovuttaa IONIQ-malleja museon käyttöön. IONIQ on maailman ensimmäinen automalli, johon on saatavana kolme sähköistä voimalinjaa.

”Me Hyundailla uskomme, että taiteella on vahva suhde muotoiluun ja teknologiaan ja haluamme saada tuotteissamme tämän yhteyden kaikkien ulottuville”, sanoo Hyung Cheong Kim, Hyundai Motor Europen presidentti.
Axel Rüger, Van Gogh –museon johtaja, jakaa hänen näkemyksensä yhteistyöstä: ”Meillä on yhteinen intohimo maailman kuuluisimman hollantilaisen taiteilijan Van Goghin työhön ja elämään. Tämä muodostaa hyvän perustan yhteistyölle. Lisäksi, kestävyys on erittäin tärkeää myös uudelle kumppanillemme.”

hyundai_motor_partners_with_van_gogh_museum_940x632

Hyundai IONIQ Van Goghin Auringonkukkien hengessä

Osana sopimusta Hyundai luovuttaa Van Gogh -museolle mm. IONIQ-malleja. Yksi IONIQ on suunniteltu erityisesti museota varten ja ”kääritty” auringonkukkiin, Van Goghin ikonisen työn kunniaksi.
Hyundain IONIQ-mallit tekevät nolla- ja vähäpäästöisten autojen ajamisesta hauskaa, mukavaa ja edullista. IONIQ on ensimmäinen auto maailmassa, johon on valittavissa kolme sähköistä voimansiirtojärjestelmää. Hybrid and Electric malleja on saatavilla Euroopassa syksyllä 2016 ja Plug-in ensi vuonna.