Close

Suomessa Euroopan parasta Hyundai-huoltopalvelua

Juhamatti "Juhis" Pulkkinen Auto-Kilta Oy:n huoltoneuvoja Mikkelistä on Euroopan paras Hyundai-huoltoneuvoja. Hän voitti Frankfurtissa syyskuussa pidetyt Hyundai-huoltoneuvojien Euroopan mestaruuskilpailut.

Frankfurtissa 28.-29.9.2015 pidetyt Hyundai-huoltoneuvojien Euroopan mestaruuskilpailut päättyivät Suomen juhliin. Mikkeliläinen Juhamatti ”Juhis” Pulkkinen Auto-Kilta Oy:stä saavutti korkeimman pistemäärän kolmiosaisessa kilpailussa. Toiselle sijalle tuli ruotsalainen ja pronssia sai tšekkiläinen kilpailija. Kilpailu koostui kirjallisesta testistä, haastattelusta ja asiakaspalvelutilanteesta, joissa mitattiin palvelualttiutta, ongelmanratkaisukykyä, tuotetuntemusta sekä teknistä osaamista. Kilpailijoita Hyundain huoltoneuvojien Euroopan mestaruuskisoissa oli 18:sta Euroopan maasta. Kilpailijat saivat osallistua kisaan omalla äidinkielellään.

Juha_Pulkkinen_Hyundai_European_Service_Champion

Ennen EM-kilpailuja jokainen maa järjesti omat valtakunnalliset mestaruuskilpailut parhaimman edustajan löytämiseksi. Juha Pulkkinen voitti SM-kultaa syyskuussa kovatasoisessa kilpailussa ja varmisti näin paikkansa Euroopan mestaruuskilpailuihin.

Hyundai huoltoneuvojien Euroopan mestaruuskilpailut järjestettiin nyt toista kertaa. EM-kisat ovat yksi osa Hyundain maailmanlaajuista palvelubrändin luomista. Hyundai Motor Finland Oy on Suomessa kouluttanut huoltoneuvojia yhteistyössä Kainuun ammattiopiston kanssa (KAO). Hyundai Huoltoneuvoja Akatemiassa suoritetaan Hyundain vaatima kolmiportainen sertifiointi (Certified-taso, Master-taso ja Advanced Master -taso).

Hyundain huoltoneuvojien koulutusvaatimukset ovat nousseet vuoden 2014 alusta. Jokaisessa Hyundai-korjaamossa tulee olla vähintään yksi kolmiportaisen sertifioinnin suorittanut huoltoneuvoja. Koulutuksella varmistetaan Hyundai-osaamisen huipputaso kaikissa Hyundai-korjaamoissa, myös monimerkkihuolloissa.