Close

Suomen suosituin Hyundai-malli i20 sai hinnat

Suosittu B-segmentin Hyundai i20-mallisto uudistui. Viisiovinen Hyundai i20 ja kompakti pikku-SUV i20 Active Cross saavat nyt ensimmäistä kertaa edistyksellisen seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7DCT), nykyaikaisen seitsemän tuuman kosketusvärinäytöllä varustetun tietoviihdejärjestelmän sekä uusimman Hyundai SmartSense -turvallisuusteknologian.

Uusi 1,0 T-GDI -moottorivaihtoehto on tarjolla kahtena tehoversiona 100 hv ja 120 hv. Kiinnostava uusi moottori-vaihteistoyhdistelmä on 1,0 T-GDI-turbomoottori yhdistettynä uuteen 7DCT-automaattivaihteistoon.

5-oviseen i20:een on tarjolla on kolme varustetasoa, Fresh, Comfort ja Style ja i20 Active Crossiin kaksi, Comfort ja Style. Fresh-varustetasossa vakiovarusteina ovat mm. lämmitettävä nahkainen ohjauspyörä sekä korin väriset, sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit. Comfort-varustetason vakiovarusteina ovat edellisten lisäksi mm. pysäköintitutka takana, Bluetooth Handsfree, kaistavahti sekä vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin. Hyundai i20 Active Cross -mallin Comfort-varustetasosta ylöspäin vakiovarustelussa ovat lisäksi kattokiskot ja alumiiniset polkimet. Style-varustetasoon kuuluvat mm. pysäköintitutka edessä, led-päiväajovalot, Tech Pack, automaattinen ilmastointi, tummennetut takaikkunat ja 15 tuuman alumiinivanteet.

Lisävarustepaketteina Fresh- ja Comfort-varustetasoihin on valittavissa Tech Pack, joka sisältää seitsemän tuuman kosketusvärinäytön USB-portilla, peruutuskameran taakse dynaamisilla apuviivoilla sekä Bluetoothin ääniohjauksella ja Apple CarPlay ja Android Auto -valmiudella. Comfort- ja Style -varustetasoihin on tarjolla Safety Pack -lisävarustepaketti, johon sisältyvät mm. hätäjarrutusjärjestelmä, kaistallapitoavustin, kaukovaloautomatiikka ja kuljettajan vireystilan valvonta. Style-varustetasoon tarjolla oleva Luxury Pack viimeistelee i20:n mustalla nahkaverhoilulla, Lux-oviverhoilulla ja takakaiuttimilla.
Ensimmäiset uudet Hyundai i20 -mallit saapuvat Suomen markkinoille heinäkuussa 2018.

Tutustu i20 Hatchbackiin ja i20 Active Crossiin:

i20 Hatchback

– Uusi i20 Hatchback mallisto alkaen 15 990 €
– Uusi i20 Hatchback 1.0 T-GDI 100 hv 7-DCT automaattivaihteistolla alk. 18 590 €

i20 Active Cross

– Uusi i20 Active Cross mallisto alkaen 17 990 €