Close

Sporttinen i30 3d maailman ensi-illassa Pariisissa

Pariisin autonäyttelyssä ensiesiteltiin kolmeovinen i30-malli.

Pariisin autonäyttelyssä ensiesiteltiin kolmeovinen i30-malli. Sisarmalliensa viisiovisen ja Wagonin tavoin myös tämä malli on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa eurooppalaisille.

new-generation-i30-three-door-front_

Uutuus jatkaa Hyundain veistoksellista muotoilua. Terävä vyötärölinja, pidemmät etuovet sekä muutokset etu- ja takaosan muotoiluun erottavat kolmiovisen sisarmalleistaan ja korostavat uutuuden yksilöllistä urheilullista ulkonäköä. Uusi musta verkkokuvio sekä keskipalkki korostavat Hyundain helposti tunnistettavaa kuusikulmaista etusäleikköä. Etuosan muotoilua täydentävät urheilulliset sumuvalot, jotka yhdistyvät LED-päivävalojuovaan sekä uudelleenmuotoiltu matalampi puskuri.
Uuden kolmiovisen i30-malliston sisältö on sama kuin viisiovisessa ja Wagonissa. Moottorivaihtoehtoja on neljä: kaksi dieseliä, 1.4 CRDi 66 kW sekä 1.6 CRDi 94 kW, ja kaksi bensiinimoottoria 1.4 MPI (73 kW) ja 1.6 GDI (99 kW).
Niin manuaali- kuin automaattivaihteistot ovat kuusinopeuksisia. Automaattivaihteiston saa 1,6-litraisella moottorilla varustettuihin malleihin.